דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Mavenir ו-Terrestar השיגו ציון דרך עבור רשתות NB-IoT שאינן יבשתיות עם נתונים חיים ראשונים ממספר הפעלות
Mavenir ו-Terrestar השיגו ציון דרך עבור רשתות NB-IoT שאינן יבשתיות עם נתונים חיים ראשונים ממספר הפעלות
חיים נוי |  11/12/24 |  צפיות: 802

Mavenir ו-Terrestar השיגו ציון דרך עבור רשתות NB-IoT שאינן יבשתיות עם נתונים חיים ראשונים ממספר הפעלות

Terrestar, בסיוע Mavenir, הקימה גם מעבדה חדישה המוקדשת לבדיקות ואינטגרציה של תקשורת לוויינית מבוססת תקן במונטריאול

דיאגרמת רשת NTN של TSI Mavenir NB-IoT

Mavenir ו-Terrestar השיגו ציון דרך עבור רשתות NB-IoT שאינן יבשתיות עם נתונים חיים ראשונים ממספר הפעלות

ריצ'רדסון, טקסס, 11 בדצמבר 2024 (GLOBE NEWSWIRE) –

Mavenir, ספקית תשתיות הרשת בענן הבונה את עתיד הרשתות, ו-Terrestar Solutions Inc (TSI), מפעילת הלוויינים הניידים המובילה בקנדה, השיגו ציון דרך משמעותי על ידי ביצוע מוצלח של הפעלות נתונים חיים ראשונות של רשתות NB-IoT באמצעות הלוויין TSI Echostar T1, שמאפשר תפעול רשת שאינה יבשתית (NTN) במסלול גאוסטציונרי מסביב לכדור הארץ (GEO). שלא כמו הדמיות קודמות, הפעלות אלו נערכו בתנאים מציאותיים, והן מוכיחות את החוסן של הטכנולוגיה החדשנית הזו.

שתי החברות השלימו בדיקות מרחוק של NB-IoT עבור NTN באלן פארק, אונטריו, והדגימו פונקציות מפתח המשתרעות על פני התחברות לרשת, בניית שכבות, פינג, תפעולי נתונים והעברת נתונים שמאינה מבוססת על IP (NIDD). הניסויים כללו גם קישוריות רציפה של 24 שעות ביממה, ואלו מאמתים עוד יותר את הבגרות והיציבות של הפתרון של Mavenir בתנאים מציאותיים. הפעלות הנתונים המוצלחות הושגו באמצעות מודולי IoT מסחריים, המוכיחים את המוכנות של הטכנולוגיה לפריסה מסחרית באמצעות מוצרי 3GPP מתוקננים של ספקיות שונות.

Mavenir פיתחה ממשק מותאם לרשת גישה לרדיו (RAN) כדי להשתלב בצורה חלקה בציוד תחנות הלוויין הקרקעיות של TSI, תוך התאמה עם התשתית של TSI כדי לספק שירותי NB-IoT מבוססי לוויין. ציון דרך זה מניח את הבסיס להתקדמות עתידית, שכן Mavenir ו-TSI מפתחות באופן פעיל יכולות משופרות, כולל שירותי קול ו-5G NR, עם תוכניות להרחיב את הבדיקות לאתרים נוספים ברחבי קנדה, ולבסוף לספק כיסוי לווייני בכל מקום - אפילו באזורים המרוחקים ביותר.

Mavenir ו-Terrestar הכריזו בנוסף על השקת מעבדה חדישה במונטריאול שנועדה לקדם בדיקות NB-IoT, ולאפשר אינטגרציה חלקה עם שותפותיה של TSI. המעבדה, שמצוידת בפתרונות ה-RAN וה-Core החדשניים של Mavenir הפועלים על בענן הציבורי של Amazon Web Services (AWS), תומכת ב-NTN באמצעות NB-IoT. יוזמה זו מסמנת צעד מרכזי בהאצת הפיתוח והפריסה של שירותים מחוברים מבוססי לוויין, ומחזקת את המחויבות לחדשנות ולשיתוף פעולה בחלל.

"מאז שחר ה-GSM האתגר הגדול ביותר שעומד בפני תעשיית הסלולר נותר לספק כיסוי אוניברסלי, במיוחד באזורים שבהם אין נכון להיום הצדקה כלכלית", אמר פרדיפ קוהלי (Pardeep Kohli), נשיא ומנכ"ל Mavenir. "רשתות שאינן יבשתיות מציעות פתרון מטבי לאתגר הזה, ומספקות ביעילות כיסוי חסכוני על פני אזורים רחבים. הן פותחות שווקים חדשים והן ומצטברות יחד עם שירותי הסלולר הקרקעיים הקיימים. הכרזה זו עם השותפים שלנו ב-Terrestar מדגישה את המחויבות המשותפת שלנו לקידום הקישוריות באמצעות טכנולוגיות מבוססות לווין".

"הישג זה מייצג ציון דרך מרכזי בשיתוף הפעולה שלנו עם Mavenir כדי להביא NB-IoT מסחרי לשוק כשלב הראשון של התפתחות השירות אל עבר שירותי שוק המונים", אמר ז'אק לדוק, נשיא ומנכ"ל Terrestar Solutions. "זה גם מתיישר עם המשימה שלנו לחבר את כל הקנדים בכל מקום, לכל דבר, באמצעות ספקטרום ה-MSS והטכנולוגיה המתוקננת שלנו כדי להשלים את ארכיטקטורת ה-MNO . הבחינה המוצלחת של פתרון ה-NTN המשותף שלנו בתנאים מציאותיים הוכיחה את הבגרות והאמינות של טכנולוגיה זו. הקמת המעבדה במונטריאול תאיץ עוד יותר את הבדיקות של השותפות, ותסלול את הדרך לפריסות IoT בקנה מידה גדול ברחבי קנדה".

נשיא ומנכ"ל Terrestar Solutions ז'אק לדוק יישא נאום מרכזי באירוע האנליסטים הגלובלי של Mavenir[#MavenirAnalystEvent]ביום חמישי ה-12 בדצמבר.

הערות לעורכים:

*וובינר לפי דרישה: Mobile World Live, Mavenir ו-Terrestar: התכוננו לשיגור – כיצד לוויין יכול לפתור את הכלכלה של 5G

*סקירה טכנית
רשתות 5G שאינן יבשתיות: התכוננו להשקה

Mavenir הפיקה סקירה טכנית מפורטת הבוחנת את הפוטנציאל הטרנספורמטיבי של רשתות שאינן יבשתיות (NTN) בהרחבת קישוריות מעבר לגבולות מסורתיים. הסקירה מדגישה את היתרונות האסטרטגיים של פתרונות NTN עבור ספקי שירותי אינטרנט, כולל יעילות כלכלית באזורים שאינם מקבלים שירות, התקדמות בתקני 3GPP לשילוב לוויינים חלק, וגישת NTN RAN החדשנית של Mavenir, המבוססת על ענן. גלו כיצד NTN מגדירה מחדש את הקישוריות ומאפשרת כיסוי 5G גלובלי ואמין לעולם המחובר דיגיטלית.

*רשת שאינה יבשתית (NTN) - Mavenir

אודות Terrestar Solutions:

Terrestar Solutions Inc. היא מפעילת הלוויין הסלולרי הקנדית היחידה המעורבת במרוץ להביא שירותי לוויין ישירות למכשיר לסמארטפונים ולהתקני IoT ולהפוך את התקשורת בכל מקום בקנדה למציאות. Terrestar מחויבת לטפח את המערכת האקולוגית המתפתחת, מבוססת תקנים ורשת פתוחה, המאפשרת למפעילי רשתות סלולריות לספק שירותי תקשורת בכל מקום. הודות ללוויין Echostar T1, תשתית הרשת הקרקעית שלו וספקטרום לוויינים ניידים בתדר S של 40MHz, חברת Terrestar מחברת קנדים כמעט מכל מקום במדינה, אפילו באזורים המרוחקים ביותר של קנדה, באמצעות שירות הלוויין הנייד שלה Strigo- סטריגו (MSS). השירות של סטריגו תומך גם בארגונים ללא כוונת רווח ובארגונים של האומות הראשונות, עדות לתחושת האחריות החזקה של החברה כלפי רווחתן והתקדמותן של הקהילות אותן היא משרתת. למידע נוסף, בקרו באתר www.terrestarsolutions.ca, או עקבו אחרינו בלינקדאין.

לפניות בנושא מדיה, אנא צרו קשר:
Victoria Ollers
[email protected]

אודות Mavenir

Mavenir מבניר בונה את עתיד הרשתות כיום פתרונות מבוססי ענן, מבוססי בינה מלאכותית, ירוקים מעצם עיצובם, המאפשרים למפעילים לממש את היתרונות של 5G ולהשיג רשתות חכמות, אוטומטיות וניתנות לתכנות. כחלוצת Open RAN וכמחדשת מוכחת בתעשייה, Mavenir מתגאה בפתרונות עטורי פרסים שמספקים מיכון ומוניטיזציה ברחבי רשתות סלולריות ברחבי העולם, והיא מאיצה את ההמרה לשימוש ברשתות מבוססות תוכנה עבור יותר מ-300 שירותי תקשורת ביותר מ-120 מדינות, המשרתים יותר מ-50% מכלל המשתמשים בעולם. למידע נוסף, אנא בקרו באתר www.mavenir.com.

משרד יחסי ציבור של Mavenir
Emmanuela Spiteri
[email protected]

תמונה הנלווית להודעה זו זמינה בכתובת

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/935f64fc-6d3c-4482-ac5d-e190c3147cc5/he

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
הודעה למשקיעי XTIA
הודעה למשקיעי XTIA: משרד רוזן עורכי הדין מזכיר למשקיעי XTI Aerospace, Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, כי המועד האחרון להגשת בקשה לשמש כתובע המרכזי בתביעה ייצוגית בניירות ערך הוא ה-27 באוקטובר 2026

הודעה למשקיעי UWMC
הודעה למשקיעי UWMC: משרד רוזן עורכי דין מזכיר למשקיעי UWM Holdings Corporation שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, כי המועד האחרון להגשת בקשה לשמש כתובע המרכזי בתביעה ייצוגית בניירות ערך הוא ה-13 באוקטובר 2026

מדריך מישלן דובאי מציין את המהדורה החמישית שלו עם מבחר שכמעט הכפיל את עצמו מאז ההשקה
מסעדת Orfali Bros זוכה לשדרוג ומקבלת שני כוכבי מישלן, בעוד שהמסעדות הקיימות בדובאי המחזיקות בשלושה ובשני כוכבי מישלן שומרות על מעמדן. · KIGO ו-Birch מצטרפים לראשונה למבחר עם כוכב מישלן אחד

GTC Prime משתפת פעולה עם Centroid Solutions לאספקת נזילות למגוון נכסים באמצעות CS 360 Bridge
GTC Prime, ספקית של פתרונות נזילות מוסדיים, הודיעה על שותפות אסטרטגית עם Centroid Solutions, ספקית פינטק גלובלית המפעילה את מערכת האקוסיסטם One-Centroid.

קוריה משקיעה 28 מיליון דולר בייצור רכיבים פעילים (API) סטריליים
Curia Global, Inc. (קוריה), ארגון מוביל גלובלי למחקר, פיתוח וייצור לפי חוזים (CDMO), הודיעה היום על השקעה אסטרטגית להרחבת יכולות הייצור שלה של רכיבים פעילים פרמצבטיים (API) סטריליים – הן עבור מוצרים סטרואידיים והן עבור מוצרים שאינם סטרואידיים – באתר החברה בוואיאדוליד, ספרד. ההרחבה צפויה להסתיים ברבעון הרביעי של שנת 2028.

בית משפט בנבדה מסיר הגבלה ומאפשר ל-EESystem לשתף הקלטה של ​​פגישה מנובמבר 2024
הצו מ-25 בספטמבר 2026 מבטל את ההגבלה על שיתוף ההקלטה. ההליך המשפטי העיקרי נמשך

קבוצת EBC Financial בתערוכת iFX EXPO Asia 2026 תעסוק בשווקים, טכנולוגיה ושיח בתעשייה
EBC תציג מבט מעמיק יותר על כמה מהפיתוחים החדשים ביותר שלה ותחלוק חדשות בנוגע ל-EBC Group Foundation

מועד אחרון בנוגע ל- HDB
מועד אחרון בנוגע ל- HDB: רוזן, יועץ משפטי גלובלי למשקיעים, קורא למשקיעי HDFC Bank Limited שספגו הפסדים העולים על 100 אלף דולר להבטיח ייצוג משפטי לפני המועד האחרון והחשוב ב-13 באוקטובר בתביעה ייצוגית בניירות– HDB

YYForce פותחת מרכז רובוטיקה בסינגפור לקידום אימון ופריסת רובוטי שירות דמויי אדם
אבן דרך אסטרטגית: פתיחה רשמית של מרכז ההדרכה, הנתונים והחוויה לרובוטיקה בסינגפור לאמון רובוטים דמויי אדם, בדיקות תהליכי עבודה והדגמות ללקוחות.

גרדיאנט מרחיבה את הפעילות בהודו עם הנהגה חדשה, חמישה חוזים חדשים והגדלת הצוות ב-40%
הודו בונה את המפעלים שעומדים בבסיסה של כלכלת הבינה המלאכותית, וכל אחד מהם פועל על מים. כיום, Gradiant, שכבת המים של כלכלת הבינה המלאכותית, הכריזה על סדרה של נקודות ציון חשובות המחזקות את מעמדה בהודו: דירקטור מנהל חדש לארץ, חמישה חוזי בנייה חדשים בתחום המוליכים למחצה, הלוחות המודפסים (PCB) וייצור סולארי, וכן תוכניות להגדלת צוות החברה בהודו בשיעור של למעלה מ-40 אחוזים השנה.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI