דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים FAAM-EUROBAT 2024 הסתיים עם התקדמות פורצת דרך במחקר אלרגיה למזון ואנפילקסיס
FAAM-EUROBAT 2024 הסתיים עם התקדמות פורצת דרך במחקר אלרגיה למזון ואנפילקסיס
חיים נוי 14/12/24 |  צפיות: 590

FAAM-EUROBAT 2024 הסתיים עם התקדמות פורצת דרך במחקר אלרגיה למזון ואנפילקסיס

אתונה, יוון, 13 בדצמבר 2024 (GLOBE NEWSWIRE) –

FAAM-EUROBAT 2024, שנערך בין התאריכים 21-23 בנובמבר במלון אינטרקונטיננטל אתניאום אתונה, הביא מעל 550 משתתפים מלמעלה מ -25 מדינות לחלוק את ההתקדמות האחרונה במחקר אלרגיה למזון ואנפילקסיס.

האירוע כלל מושבים בעלי השפעה, דיונים, סדנאות ודיוני מליאה, תוך הדגשת ראיות חדשות וחשיבות שיתוף הפעולה בהתמודדות עם אתגרים בריאותיים באלרגיה למזון ואנפילקסיס.

רגע בולט היה יום המודעות העולמי לאנפילקסיס ב -21 בנובמבר, שהופק על ידי EAACI כדי להעלות את המודעות העולמית למצב מסכן החיים. יוזמה זו, שהוצגה במהלך טקס הפתיחה, נתנה את הטון למפגש מעורר השראה.

גולת הכותרת המרכזית הייתה ישיבת המליאה שבה הוצגו ההנחיות החדשות לאלרגיה למזון. טניה ונדים עדנן-לפרוס (Tanya and Nadim Ednan-Laperouse), מייסדי הקרן לחקר האלרגיה של נטשה (The Natasha Allergy Research Foundation), מסרו עדות מרגשת בה שיתפו את סיפורם האישי ואת מאמצי ההסברה שלהם, כולל חוק נטשה, המחייב סימון אלרגנים באורח ברור יותר כדי להגן על הסובלים מאלרגיה למזון.

השקת הנחיות EAACI לאלרגיה למזון סימנה ציון דרך קליני, המציעה המלצות מקיפות לשיפור תוצאות המטופלים. הסדנאות סיפקו תובנות עמוקות יותר לגבי אימונותרפיה של אלרגנים ומנגנונים חיסוניים חדשים לשיפור יעילות הטיפול.

במצגת שנערכה במהלך הכנס הוצג מחקר חדשני, תוך הדגשת גישות חדשניות ופתרונות מעשיים לקידום טיפול באלרגיה ואימונולוגיה.

FAAM-EUROBAT 2024 סיפק פלטפורמה יוצאת דופן לחילופי ידע ונטוורקינג, תוך טיפוח שיתופי פעולה בין קלינאים, חוקרים ותומכי מטופלים.

פרופ' אלכסנדרה סנטוס (Alexandra Santos), יו"ר משותף של FAAM-EUROBAT 2024, אמרה: "כנס EAACI FAAM-EUROBAT השנה היה עדות לכוחו של המדע ולשיתוף הפעולה בין קלינאים, מדענים ומטופלים עם ניסיון חיים. החל מהשקת יום המודעות העולמי לאנפילקסיס ועד לחשיפת ראיות מדעיות שלא פורסמו והשקת ההנחיות הקליניות החדשות לניהול אלרגיה למזון בתיווך IgE, כנס FAAM-EUROBAT 2024 הציב אמת מידה במאבק נגד אלרגיה למזון ואנפילקסיס".

עם סיום הכנס, המשתתפים עזבו מלאי השראה ומצוידים בידע חדש לשיפור הטיפול בחולים. FAAM-EUROBAT 2024 חגגה את ההתקדמות המדעית וחיזקה את חשיבות שיתוף הפעולה העולמי בהתמודדות עם אתגרים בריאותיים דחופים באלרגיה למזון ואנפילקסיס.

אודות EAACI

האקדמיה האירופית לאלרגיה ואימונולוגיה קלינית (The European Academy of Allergy and Clinical ) היא הארגון המוביל לאנשי מקצוע בתחום האלרגיה והאימונולוגיה הקלינית. EAACI מקדמת מצוינות בטיפול קליני, מחקר, חינוך והכשרה באלרגיה ואימונולוגיה קלינית. - https://eaaci.org

הוועדה המארגנת:


איזבל סקיפלה (Isabel Skypala), אלברטו אלווארז-פראה (Alberto Álvarez-Perea), אלכסנדרה פ. סנטוס (Alexandra F. Santos), ניקוס פאפאדופולוס (Nikos Papadoupoulos), סופיה צבורי (Sophia Tsabouri), ליאם או'מהוני (Liam O’Mahony), ברנדט אברליין (Bernadette Eberlein), אנדרה מוריירה (André Moreira)

למידע נוסף:

[email protected]
+41 44 205 55 33

תמונות הנלוות להודעה זו זמינות בכתובת:

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/d87bd288-3647-4ca4-a52b-b9137d448290
https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/ed1995c4-7c7c-48cb-9d93-ee0f8159da77

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
תערוכת Global WoodShow, המתקיימת במסגרת פורום העץ הסעודי חתמה את מהדורתה השלישית עם תנופה מסחרית המקדמת את התחרותיות התעשייתית של סעודיה
תערוכת Global WoodShow, המתקיימת במסגרת פורום העץ הסעודי (Saudi Wood Forum), חתמה את מהדורתה השלישית במרכז הכנסים והתערוכות הבינלאומי של ריאד, לאחר שלושה ימים של פעילות עסקית, תצוגות טכניות ודיונים מקצועיים ייעודיים, אשר הפגישו בין מקבלי החלטות לבין אנשי מקצוע מתחומי העץ והריהוט מערב הסעודית ומהשווקים הבינלאומיים.

מועד אחרון סופי לתביעה ייצוגית נגד PLNT
מועד אחרון סופי לתביעה ייצוגית נגד PLNT: רוזן, משרד עורכי דין ותיק, קורא למשקיעי Planet Fitness, Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב של 14 בספטמבר במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – PLNT

HOF Capital משלימה רכישה בשווי מיליארד אירו של אחזקות פורשה בבוגאטי רימאק ובקבוצת רימאק
HOF Capital הודיעה על השלמת רכישת אחזקות פורשה ב- Bugatti Rimac ובקבוצת רימאק באמצעות קונסורציום בראשות HOF. העסקה, שהוכרזה לראשונה באפריל 2026, נסגרה לאחר עמידה בכל התנאים, כולל אישורים רגולטוריים. אחזקותיה המשולבות של פורשה הוערכו בכמיליארד אירו.

EIG מודיעה על סגירה סופית של Senior Infrastructure Debt Fund VI, לאחר שגייסה 4 מיליארד דולר באמצעות פלטפורמת ההלוואות הישירות שלה
הפלטפורמה חצתה את יעד הגיוס המקורי, שעמד על 3 מיליארד דולר, ומשקפת ביקוש מוסדי רחב לאשראי בתחום התשתיות

ג'ונסון אנד ג'ונסון קיבלה את סימון ה-CE עבור עדשות המגע הרב-פעמיות ACUVUE OASYS MAX
עדשת מגע רב-פעמית חדשה המיועדת לשימוש במשך שבועיים מביאה את הטכנולוגיות המתקדמות של ACUVUE OASYS MAX, ומספקת למטופלים נוחות מעולה וראייה חדה וברורה, גם ביום ה-14*†1 · המוצר מרחיב את מגוון מוצרי ACUVUE OASYS MAX עם אפשרות מתקדמת עבור מרכיבי עדשות מגע רב-פעמיות

קובנטרי קוראת לבחון מקרוב את ערך הפוליסה במהלך חודש המודעות לביטוח חיים
הבנת האפשרויות הקיימות בשוק המשני יכולה לסייע לבעלי פוליסות וליועציהם לקבל החלטות מושכלות לנוכח השינויים בצרכים הפיננסיים

SASE OpsLab Ltd ממנה את פרנק ברטין, בעל הוותק הרב בתחום אבטחת הסייבר, למנהל הכנסות ראשי כדי להניע את התרחבות המיכון הגלובלי של SASE
SASE OpsLab Ltd, החברה שמאחורי SASE, פלטפורמת המיכון ותיאום הפעולות המבוססים על תוכנה, הודיעה על מינויו של פרנק ברטין לתפקיד מנהל הכנסות ראשי. עם למעלה מ-30 שנות ניסיון בתחום ה-IT והסייבר, ברטין מצטרף למיזם שבסיסו בלונדון כדי להגדיל את טביעת הרגל המסחרית הגלובלית, להאיץ את האימוץ של קטלוג OpsKit ולהוביל את אסטרטגיית המכירות בשווקים בינלאומיים מרכזיים.

ZincFive משיקה את ה-BMS מהדור הבא, ומציבה תקן חדש לניהול סוללות ניקל-אבץ
מערכת ניהול סוללות (BMS) שנבנתה ייעודית מייעלת את ההתקנה ותומכת בדרישות האנרגיה המתפתחות של מרכזי נתונים של AI

WeRide, אובר ו-AVOMO מקבלות היתר הפעלה לאומי ראשון בספרד לרכבי נוסעים אוטונומיים ברמה 4
ההיתר מאפשר לבצע בספרד בדיקות של GXR, כלי הרכב האוטונומיים של WeRide, ומסמן את תחילת המיפוי באזור מדריד לקראת השקתם המשותפת הראשונה באירופה.

GA-ASI חושפת את המטוס ללא טייס Wildfire לשימוש צבאי, אזרחי ומסחרי
המטוס הבלתי מאויש החדש משלב ביצועי סיבולת וטווח יוצאי דופן עם מטען בולטים ללא תחרות ומחיר סביר בקנה מידה גדול
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI