דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים FAAM-EUROBAT 2024 הסתיים עם התקדמות פורצת דרך במחקר אלרגיה למזון ואנפילקסיס
FAAM-EUROBAT 2024 הסתיים עם התקדמות פורצת דרך במחקר אלרגיה למזון ואנפילקסיס
חיים נוי |  14/12/24 |  צפיות: 632

FAAM-EUROBAT 2024 הסתיים עם התקדמות פורצת דרך במחקר אלרגיה למזון ואנפילקסיס

אתונה, יוון, 13 בדצמבר 2024 (GLOBE NEWSWIRE) –

FAAM-EUROBAT 2024, שנערך בין התאריכים 21-23 בנובמבר במלון אינטרקונטיננטל אתניאום אתונה, הביא מעל 550 משתתפים מלמעלה מ -25 מדינות לחלוק את ההתקדמות האחרונה במחקר אלרגיה למזון ואנפילקסיס.

האירוע כלל מושבים בעלי השפעה, דיונים, סדנאות ודיוני מליאה, תוך הדגשת ראיות חדשות וחשיבות שיתוף הפעולה בהתמודדות עם אתגרים בריאותיים באלרגיה למזון ואנפילקסיס.

רגע בולט היה יום המודעות העולמי לאנפילקסיס ב -21 בנובמבר, שהופק על ידי EAACI כדי להעלות את המודעות העולמית למצב מסכן החיים. יוזמה זו, שהוצגה במהלך טקס הפתיחה, נתנה את הטון למפגש מעורר השראה.

גולת הכותרת המרכזית הייתה ישיבת המליאה שבה הוצגו ההנחיות החדשות לאלרגיה למזון. טניה ונדים עדנן-לפרוס (Tanya and Nadim Ednan-Laperouse), מייסדי הקרן לחקר האלרגיה של נטשה (The Natasha Allergy Research Foundation), מסרו עדות מרגשת בה שיתפו את סיפורם האישי ואת מאמצי ההסברה שלהם, כולל חוק נטשה, המחייב סימון אלרגנים באורח ברור יותר כדי להגן על הסובלים מאלרגיה למזון.

השקת הנחיות EAACI לאלרגיה למזון סימנה ציון דרך קליני, המציעה המלצות מקיפות לשיפור תוצאות המטופלים. הסדנאות סיפקו תובנות עמוקות יותר לגבי אימונותרפיה של אלרגנים ומנגנונים חיסוניים חדשים לשיפור יעילות הטיפול.

במצגת שנערכה במהלך הכנס הוצג מחקר חדשני, תוך הדגשת גישות חדשניות ופתרונות מעשיים לקידום טיפול באלרגיה ואימונולוגיה.

FAAM-EUROBAT 2024 סיפק פלטפורמה יוצאת דופן לחילופי ידע ונטוורקינג, תוך טיפוח שיתופי פעולה בין קלינאים, חוקרים ותומכי מטופלים.

פרופ' אלכסנדרה סנטוס (Alexandra Santos), יו"ר משותף של FAAM-EUROBAT 2024, אמרה: "כנס EAACI FAAM-EUROBAT השנה היה עדות לכוחו של המדע ולשיתוף הפעולה בין קלינאים, מדענים ומטופלים עם ניסיון חיים. החל מהשקת יום המודעות העולמי לאנפילקסיס ועד לחשיפת ראיות מדעיות שלא פורסמו והשקת ההנחיות הקליניות החדשות לניהול אלרגיה למזון בתיווך IgE, כנס FAAM-EUROBAT 2024 הציב אמת מידה במאבק נגד אלרגיה למזון ואנפילקסיס".

עם סיום הכנס, המשתתפים עזבו מלאי השראה ומצוידים בידע חדש לשיפור הטיפול בחולים. FAAM-EUROBAT 2024 חגגה את ההתקדמות המדעית וחיזקה את חשיבות שיתוף הפעולה העולמי בהתמודדות עם אתגרים בריאותיים דחופים באלרגיה למזון ואנפילקסיס.

אודות EAACI

האקדמיה האירופית לאלרגיה ואימונולוגיה קלינית (The European Academy of Allergy and Clinical ) היא הארגון המוביל לאנשי מקצוע בתחום האלרגיה והאימונולוגיה הקלינית. EAACI מקדמת מצוינות בטיפול קליני, מחקר, חינוך והכשרה באלרגיה ואימונולוגיה קלינית. - https://eaaci.org

הוועדה המארגנת:


איזבל סקיפלה (Isabel Skypala), אלברטו אלווארז-פראה (Alberto Álvarez-Perea), אלכסנדרה פ. סנטוס (Alexandra F. Santos), ניקוס פאפאדופולוס (Nikos Papadoupoulos), סופיה צבורי (Sophia Tsabouri), ליאם או'מהוני (Liam O’Mahony), ברנדט אברליין (Bernadette Eberlein), אנדרה מוריירה (André Moreira)

למידע נוסף:

[email protected]
+41 44 205 55 33

תמונות הנלוות להודעה זו זמינות בכתובת:

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/d87bd288-3647-4ca4-a52b-b9137d448290
https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/ed1995c4-7c7c-48cb-9d93-ee0f8159da77

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
GTC Prime משתפת פעולה עם Centroid Solutions לאספקת נזילות למגוון נכסים באמצעות CS 360 Bridge
GTC Prime, ספקית של פתרונות נזילות מוסדיים, הודיעה על שותפות אסטרטגית עם Centroid Solutions, ספקית פינטק גלובלית המפעילה את מערכת האקוסיסטם One-Centroid.

קוריה משקיעה 28 מיליון דולר בייצור רכיבים פעילים (API) סטריליים
Curia Global, Inc. (קוריה), ארגון מוביל גלובלי למחקר, פיתוח וייצור לפי חוזים (CDMO), הודיעה היום על השקעה אסטרטגית להרחבת יכולות הייצור שלה של רכיבים פעילים פרמצבטיים (API) סטריליים – הן עבור מוצרים סטרואידיים והן עבור מוצרים שאינם סטרואידיים – באתר החברה בוואיאדוליד, ספרד. ההרחבה צפויה להסתיים ברבעון הרביעי של שנת 2028.

בית משפט בנבדה מסיר הגבלה ומאפשר ל-EESystem לשתף הקלטה של ​​פגישה מנובמבר 2024
הצו מ-25 בספטמבר 2026 מבטל את ההגבלה על שיתוף ההקלטה. ההליך המשפטי העיקרי נמשך

קבוצת EBC Financial בתערוכת iFX EXPO Asia 2026 תעסוק בשווקים, טכנולוגיה ושיח בתעשייה
EBC תציג מבט מעמיק יותר על כמה מהפיתוחים החדשים ביותר שלה ותחלוק חדשות בנוגע ל-EBC Group Foundation

מועד אחרון בנוגע ל- HDB
מועד אחרון בנוגע ל- HDB: רוזן, יועץ משפטי גלובלי למשקיעים, קורא למשקיעי HDFC Bank Limited שספגו הפסדים העולים על 100 אלף דולר להבטיח ייצוג משפטי לפני המועד האחרון והחשוב ב-13 באוקטובר בתביעה ייצוגית בניירות– HDB

YYForce פותחת מרכז רובוטיקה בסינגפור לקידום אימון ופריסת רובוטי שירות דמויי אדם
אבן דרך אסטרטגית: פתיחה רשמית של מרכז ההדרכה, הנתונים והחוויה לרובוטיקה בסינגפור לאמון רובוטים דמויי אדם, בדיקות תהליכי עבודה והדגמות ללקוחות.

גרדיאנט מרחיבה את הפעילות בהודו עם הנהגה חדשה, חמישה חוזים חדשים והגדלת הצוות ב-40%
הודו בונה את המפעלים שעומדים בבסיסה של כלכלת הבינה המלאכותית, וכל אחד מהם פועל על מים. כיום, Gradiant, שכבת המים של כלכלת הבינה המלאכותית, הכריזה על סדרה של נקודות ציון חשובות המחזקות את מעמדה בהודו: דירקטור מנהל חדש לארץ, חמישה חוזי בנייה חדשים בתחום המוליכים למחצה, הלוחות המודפסים (PCB) וייצור סולארי, וכן תוכניות להגדלת צוות החברה בהודו בשיעור של למעלה מ-40 אחוזים השנה.

סוכני ה- Airflow™של Jeppesen ForeFlight מוצעים לראשונה לתעופה המסחרית, תוך התמקדות בבינה תפעולית וגמישות האימוץ
הפלטפורמה דבקה בחמישה עקרונות מרכזיים ממוקדי תעופה, עם מאות סוכנים מתוכננים עבור מגזרי תעופה המסחרית, העסקית והצבאית

U.S. Polo Assn מציינת עונת פולו אירופית יוצאת דופן לשנת 2026
מותג ספורט עולמי מעניק חסות לתחרויות פולו מובילות ברחבי אירופה

Corpay Cross-Border מרחיבה את השותפות הבלעדית עם WBSC
Corpay תמשיך לספק לקונפדרציית הבייסבול והסופטבול העולמית גישה לפתרונות תשלום גלובליים חדשניים ולפתרונות מקיפים לניהול סיכוני מטבע
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI