דף הבית הודעות לעיתונות צרכנות וקניות Kao Corporation: בהקשר להצהרה של בעלי המניות
Kao Corporation: בהקשר להצהרה של בעלי המניות
חיים נוי |  16/12/24 |  צפיות: 1910

Kao Corporation: בהקשר להצהרה של בעלי המניות

טוקיו, 15 בדצמבר 2024, (BUSINESS WIRE):

Oasis Management Company Ltd. (להלן " Oasis Management"), חברה לניהול השקעות ובעלת מניות בחברה שלנו, שחררה הצהרה בהקשר למועמדים לדירקטורים שיוצגו באסיפה הכללית הרגילה ה- 119 של בעלי המניות שלנו.

הדירקטוריון של Kao וצוות הניהול שלה שואפים לשפר את הערך עבור בעלי המניות בעזרת נקודת מבט ארוכת טווח המבוססת על האסטרטגיה העסקית שלנו. לצורכי שיפור הערך העסקי שלנו, אנחנו מחויבים לקיים קשר ישיר ויעיל עם כל בעלי בעניין ומקבלים בברכה נקודות מבט שונות שיעזרו לנו להתמודד עם האתגרים שבפניהם אנחנו ניצבים.

Kao ממשיכה לפתח ללא הרף את תהליך הבחירה כדי להבטיח גיוון מיטבי בקרב החברים בדירקטוריון החברה. במהלך השנה החולפת, הוועידה לבחינת מועמדים לתפקידי דירקטורים ולתפקידים במועצת הביקורת והפיקוח של החברה דנה במשך שישה חודשים בנושא לפני הגעה להחלטתה הסופית, אשר התקבלה לפני ש-Oasis Management הציעה מועמדים כלשהם לתפקידי דירקטורים.

מועד ההכרזה על מועמדים לתפקידי דירקטורים וחברים במועצת הביקורת נקבע ל-2 בדצמבר, התאריך הרגיל להכרזה על מנהלים בכירים, שבו דייוויד מונייז, דירקטור המכהן גם כמנהל בכיר, פורש מתפקידו כמנהל בכיר בסוף חודש דצמבר, אך ימשיך לכהן כדירקטור עד למפגש הכללי עם בעלי המניות שנקבע לחודש מרץ.

תהליך הבחירה שלנו הוסבר באופן מפורט ל-Oasis Management. בנוסף, בהקשר למועמדותם לתפקידי דירקטורים, שעבורה קיבלנו שמות ספציפיים מהחברה בסוף חודש נובמבר, אנחנו ממשיכים בתהליך הסינון המתאים, על פי תהליך הבחירה של הוועידה לבחינת מועמדים לתפקידי דירקטורים ולתפקידים במועצת הביקורת והפיקוח של החברה, תוך שדיווחנו על כך ישירות ל-Oasis Management. למרות זאת, הטענות שנטענו לאחרונה כללו הצהרות לא מדויקות, כגון "הדירקטורים סירבו להיות שקופים", "Kao הציע לראיין מועמדים… הליך לא הגיוני בעליל" וכי Kao נקטה "בגישה לבחירת מועמדים לתפקידי דירקטורים שאינה תואמת להליך תקין שמצופה מחברות ציבוריות".

Oasis Managementטוענת כי "Kao הכריזה כי האצילה באופן מהותי את הסמכויות להנהלה ולכן נטשה את מסגרת הפיקוח שלה", בתגובה להצהרה בהכרזה שפרסמה Kao ב-2 בדצמבר. הדבר משקף את הגישה הקיימת שלנו להאצלת סמכויות בהתאם להיקף המותר במסגרת חוק החברות ביפן, תוך חיזוק פונקציות הפיקוח שמאפשרות לנו לקבל החלטות באופן מהיר והחלטי. הדבר אינו כולל שינויים כלשהם במבנה הפיקוח שלנו.

Kao תמשיך להפגין שקיפות מלאה ופיקוח יעיל, תוך יישום אסטרטגיית K27 והפגנת מאמצים לשיפור הערך העסקי שלה.

למידע נוסף

שאלות בנושא מדיה יש להפנות אל:
יחסי ציבור
Kao Corporation
[email protected]

מקור: Kao Corporation

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
SGCA מציינת מצוינות בתקשורת באזור אסיה, אירופה והעולם הערבי
שייח' ד"ר סולטן בין אחמד בין סולטן אל קאסימי, סגן שליט שארג'ה ויו"ר מועצת המדיה של שארג'ה, העניק הוקרה לזוכים בפרס שארג'ה לתקשורת ממשלתית (SGCA) במהדורתו ה-13, אשר אורגן על ידי לשכת המדיה של ממשלת שארג'ה (SGMB).

אושר הרכב המציגים והדוברים המרכזיים עבור Blue Magic הולנד שיתקיים ב-17 בנובמבר
בכנס החדשנות יוצגו מיזמים טכנולוגיים על ידי חברות הולנדיות, וכן יישאו דברים תא"ל פיטר גילן, מארק לנגטון וקאדרי טמאי

יוניבר סולושנס מרחיבה את פורטפוליו הרכיבים מן הצומח באמצעות שיתוף פעולה אסטרטגי עם Roquette בצפון אמריקה
יוניבר סולושנס מרחיבה את פורטפוליו הרכיבים מן הצומח באמצעות שיתוף פעולה אסטרטגי עם Roquette בצפון אמריקה שיתוף פעולה חדש משפר את גישת הלקוחות לחלבונים מן הצומח, סיבים ורכיבים תאיתיים, ומקדם חדשנות בשווקי הבריאות והתזונה.

מועד אחרון בעניין ASTS
מועד אחרון בעניין ASTS: רוזן, משרד עורכי דין וותיק, קורא למשקיעים ב- AST SpaceMobile, Inc.‎, אשר ספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לפנות לקבלת ייעוץ משפטי לקראת המועד החשוב ב-13 בנובמבר במסגרת תביעה ייצוגית בניירות הערך – ASTS

חדשות למשקיעי LKQ
חדשות למשקיעי LKQ: אם ספגתם הפסדים ב- LKQ Corporation, מומלץ ליצור קשר עם משרד רוזן עורכי הדין רוזן בנוגע לזכויותיכם

CGTN: הדיאלוג העולמי של ראשי הערים מאשש מחדש את מחויבותה של סין לפתיחות
האירוע המרכזי של הדיאלוג העולמי של ראשי ערים – נינגבו 2026 נפתח ביום שלישי בעיר הנמל נינגבו, בהשתתפות נציגים מ-15 מדינות ומ-20 ערים ברחבי העולם. האירוע, שנערך תחת הכותרת "פתיחות וקישוריות למען הזדמנויות משותפות", הניב 14 הסכמי שיתוף פעולה וכן את הסכמת נינגבו לפיתוח שיתופי – מסמך המדגיש את תפקידן של ערים כמנועים של סחר פתוח ותועלת הדדית.

מועד אחרון בתיק BIDU
מועד אחרון בתיק BIDU: רוזן, עו"ד מהימן למשקיעים, מעודד את משקיעי Baidu, Inc. שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, להבטיח לעצמם ייצוג משפטי לפני המועד האחרון החשוב ב- 13 בנובמבר בתביעה ייצוגית בניירות הערך – BIDU

מועד אחרון בעניין Tigo Energy
מועד אחרון בעניין Tigo Energy: רוזן, חברה שפתחה בהליכים ראשונה, מעודדת משקיעים של Tigo Energy, Inc עם הפסדים העולים על 100 אלף דולר לקבל ייצוג משפטי לפני המועד החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך שהוגשה לראשונה על ידי החברה - TYGO

Angelalign חשפה את SuperElastic*
חומר משופר וחדשני לקשתיות שקופות מעניק לאורתודונטים שליטה רבה יותר בטיפול

Hightouch משיקה את Match Booster באירופה, מעלה את שיעורי ההתאמה מבלי לפגוע בעמידה בדרישות התאימות
במסגרת פיילוט שנערך בחמישה שווקים, Match Booster גברה על ספקי הגיוס הקיימים בשוק חברות המדיה הגלובליות בכל מבחן ישיר מולם, והתאימה מספר גדול ביותר מ-15 אחוזים של אנשים בממוצע ועד 90% יתרון במבחן יחיד
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI