דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Kao Corporation: בנוגע למינוי מועמדים לדירקטורים עבור החברה שלנו
Kao Corporation: בנוגע למינוי מועמדים לדירקטורים עבור החברה שלנו
חיים נוי 21/12/24 |  צפיות: 623

Kao Corporation: בנוגע למינוי מועמדים לדירקטורים עבור החברה שלנו

טוקיו, 19 בדצמבר 2024, (BUSINESS WIRE):

מועצת המנהלים וצוות ההנהלה של Kao מעוניינים להעלות את הערך של האסטרטגיה העסקית ארוכת הטווח של החברה עבור בעלי המניות. כדי לשפר את ערך הארגון, אנו מחויבים לשיתוף פעולה ישיר וקונסטרוקטיבי עם כל בעלי העניין ואנו מברכים על זוויות ראייה חדשות להתמודדות עם אתגרים.

Kao מיישמת תהליך בחירה מתוחכם המבטיח כי הרכב מועצת המנהלים יהיה אופטימלי. כפי שהוכרז בידיעה לעיתונות ב-12 בדצמבר, בשנת הכספים הנוכחית הבחירה במועמדים הייתה באמצעות תהליך בן שישה חודשים אותו קיימה מועצת המנהלים של החברה והוועדה לבדיקת מועמדים לתפקיד דירקטורים וכן חברי מועצת הביקורת והפיקוח. על המועמדים לתפקיד דירקטורים וכן חברי מועצת הביקורת והפיקוח הוכרז ב-2 בדצמבר בשילוב עם ההכרזה על המבנה המנהלים בפועל החדש.

האנשים עליהם הוכרז הם מועמדים מוצעים והרשימה עשויה לכלול הצעות מבעלי מניות אחרים. בהתאם לתהליך הבחירה של החברה, אנו עורכים כעת בדיקה מתאימה של המועמדים לתפקיד דירקטור, אותם הציעו בעלי מניות מסוימים.

Kao תמשיך להיות מחויבת להבטיח חשיפה הוגנת של מידע בפני כל בעלי העניין.

למידע נוסף- מדיה:

קשרי ציבור
Kao Corporation
[email protected]

מקור: Kao Corporation

.

.

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
ניקסואה מכריזה על תוצאות ראשוניות לרבעון השני של 2026
המשך המומנטום בהשקה בארה"ב מוביל להכנסות נטו גלובליות ראשוניות של 7.7 מיליון אירו ברבעון השני.

Anaqua מחדשת את השותפות עם Sony לקידום חדשנות בתחום הקניין הרוחני
Anaqua, הספקית המובילה של פתרונות ושירותים טכנולוגיים לניהול חדשנות וקניין רוחני (IP), הודיעה היום על חידוש השותפות שלה עם Sony Group Corporation.

Bitget משדרגת את מסגרת המסחר המוסדית שלה כדי להעצים את השלב הבא של השוקים המבוססים על ריבוי נכסים
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הציגה מסגרת תמחור מוסדית משודרגת עבור התוכניות PRO ו-Liquidity Incentive שלה. מסגרת זו משפרת את עלויות המסחר, תמריצי הנזילות ומבנה השוק בשוקי הקריפטוגרפיה והפיננסים המסורתיים.

Hesab בוחרת ב-Movement כשכבת סליקה בלעדית של מטבעות יציבים עבור הבנק במשמורת עצמית הגלובלי שלה
שיתוף הפעולה מהווה אבן דרך בפריסת תשתית הסליקה למטבעות יציבים של Movement, ומעניק למשתמשי Hesab בלמעלה מ-160 מדינות בעלות אמיתית על כספם – לראשונה אי-פעם.

המחלקה הפרטית של השייח' מוחמד בן ח'אלד אל נהיאן משקיעה ב-MidOcean Energy ומקימה שותפות אסטרטגית עם EIG
המחלקה הפרטית של שייח' מוחמד בן ח'אלד אל נהיאן ("המחלקה הפרטית") התחייבה להשקיע 1.13 מיליארד דולר ב-MidOcean Energy ("MidOcean" או "החברה"), חברת גז טבעי נוזלי (LNG) אשר נוסדה ומנוהלת על ידי EIG.

בית הספר למנהל עסקים של לונדון מכריז על קבלת תרומה של 25 מיליון ליש"ט מקרן דיוויד ומולי פיוט ומדיוויד ומולי פיוט
בית הספר למנהל עסקים של לונדון (London Business School - LBS) הודיע היום על קבלת תרומה של 25 מיליון ליש"ט מקרן דיוויד ומולי פיוט ומדיוויד ומולי פיוט.

מפסולת פלסטיק ועד עטיפות שוקולד: LYB ו-Mondelez משתפות פעולה בפיתוח אריזות גמישות עבור החטיף Marabou שמקורן בפלסטיק ממוחזר
LyondellBasell (NYSE: LYB), מובילה גלובלית בתחום הכימיקלים, הכריזה על פתרון אריזה גמיש וחדשני לחטיפי השוקולד Marabou, שפותח בשיתוף פעולה עם Mondelez International, Amcor, Taghleef Industries וחברות מרכזיות אחרות בתעשייה

LIFEPODS חושפת את קפסולות ההישרדות מהדור הבא שלה בתערוכות VivaTech ו-Eurosatory 2026
Momentum Technologies, חברת דיפטק צרפתית המתמחה בפתרונות הגנה והישרדות בסיכונים גדולים, חשפה באופן רשמי את הקפסולות LIFEPODS שלה בגרסת 2026 של התערוכות VivaTech (Innovation Gallery, 17-20 ביוני) ו-Eurosatory (אולם 5B, דוכן E150, 15-18 ביוני).

VertiGIS Neo נכנסת לשלב הבא ומניעה תהליכי עבודה גיאו-מרחביים בזמן אמת המבוססים על בינה מלאכותית.
היכולות של VertiGIS Neo המבוססות על בינה מלאכותית יוצגו בכנס המשתמשים של Esri, שייערך בסן דייגו בין ה-13 ל-17 ביולי.

אזטיק מקדמת את דיוויד אולפסון, דני מייג'ור ואונסון צ'וי לשותפים
Aztiq הודיעה היום על קידומם של דיוויד אולפסון, דני מייג'ור ואונסון צ'וי לשותפים, כהוקרה על תרומתם המשמעותית לצמיחה, לפעילויות ההשקעה וליצירת הערך ארוך הטווח של Aztiq במערכת הבריאות.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI