דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים מעבד התצוגהIP DC8200-FS של VeriSilicon השיג הסמכת ISO 26262 ASIL B
מעבד התצוגהIP DC8200-FS של VeriSilicon השיג הסמכת ISO 26262 ASIL B
חיים נוי 09/01/25 |  צפיות: 582

מעבד התצוגהIP DC8200-FSשל VeriSilicon השיג הסמכת ISO 26262 ASIL B

מעצים תצוגות בטוחות וחכמות יותר בענף הרכב עם ביצועים מתקדמים

לאס וגאס, 8 בינואר 2025, (‏BUSINESS WIRE):

VeriSilicon (688521.SH) הכריזה היום כי מעבד התצוגה שלה IP DC8200-FS בעל הביצועים החזקים וההספק הנמוך, קיבל אישור בטיחות פונקציונלי לענף הרכב בהתאם לתקן ISO 26262 ASIL B. האישור ניתן על ידי TÜV NORD, מוסד בינלאומי לבדיקה ולהסמכה.

DC8200-FS IP תואם באופן מלא לדרישות ISO 26262 ASIL B, והוא כולל מנגנוני בטיחות מתקדמים כגון הגנה על הזיכרון ועל נתיבי תצורת רישום. המוצר זמין בשתי תצורות, DC8200-FS 2K ו-DC8200-FS 4K, והוא מאפשר עיבוד תמונה בזמן אמת במסלולי עיבוד מוקדם ומאוחר וכן לוחות תצוגה כפולים ברזולוציות של עד 4Kx2K. יציאות אלה תואמות לממשקיMIPI Display Serial Interface (MIPI DSI) ול-DisplayPort (DP), ותומכות הן בפורמט RGB והן בפורמט YUV. בנוסף, DC8200-FS IP כולל שני אפיקי AXI לגישה יעילה למאגר מסגרות חיצוניות ושני אפיקי AHB לתכנות רישום, מה שמבטיח שילוב מערכת חלק. התוכנה שבו תומכת במסגרת Linux DRM הפופולרית, במנהלי התקנים מותאמים אישית וממשקי API, ומאפשרת פיתוח גמיש ומותאם אישית למערכות רכב.

"השילוב של תחומי נהיגה חכמה וסביבת הנהג, יחד עם החלפת המראה האחורית בתצוגה, מניע את דרישות הבטיחות הפונקציונליות לעיבוד תצוגה. תצוגה התואמת לתקני בטיחות פונקציונליים הופכת למרכיב חיוני ברכיבי SoC בענף הרכב", אמר וויג’ין דאי, מנהל אסטרטגיה ראשי, נשיא בפועל ומנכ"ל חטיבת ה-IP של VeriSilicon. "VeriSilicon היא המובילה באספקה של יחידות IP לעיבוד תצוגה התואמות לתקן ISO 26262 ASIL B. תכונות התצוגה המקיפות שלה אשר הותאמו במיוחד לדרישות בענף הרכב, הביאו לכך שיחידת DC8200-FS IP עם אישור ISO 26262 ASIL B נבחרה על ידי מספר ספקי SoC מובילים בענף. אישור DC8200-FS ISO 26262 ASIL B בא בעקבות אישור ISO 26262 שניתן לכתובות ה-IP המרובות שלנו במערכת המצלמות, ומאפשרת לנו לתמוך טוב יותר בהתפתחויות המהירות שחלות בתחום ה-SoC של ענף הרכב".

לפרטים נוספים אודות תוכנית הבטיחות הפונקציונלית של VeriSilicon לענף הרכב בסדרה המקיפה של מוצרי IP חכמים לעיבוד פיקסלים, אנו מזמינים אתכם לבקר בתא של VeriSilicon ב-Venetian Expo (תא מס’: Bassano 2701) במהלך Consumer Electronics Show (CES) 2025, אשר יתקיים בין ה-7 ל-10 בינואר בלאס וגאס.

אודות VeriSilicon

VeriSilicon מחויבת לספק ללקוחות שירותי סיליקון מותאמים, כוללים, מקיפים ומבוססי פלטפורמה, כמו גם שירותי רישוי IP למוליכים למחצה תוך מינוף ה-IP הפנימי של החברה עבור מוליכים למחצה לפרטים נוספים, ניתן לבקר בכתובת:www.verisilicon.com

למידע נוסף - מדיה

[email protected]

מקור: VeriSilicon

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
12B SPORTS נבחרה לספונסרית הראשית של קבוצת המרוצים VR46 לעונתMotoGP 2026
12B SPORTS מודיעה על מינויה כנותנת החסות הראשית של קבוצת המרוצים Pertamina Enduro VR46 לעונת אליפות העולם MotoGP 2026

יום האידוי העולמי 2026: החלפה אחת - כולם מרוויחים
היום, משתמשי וייפ, מעשנים לשעבר ותומכי צמצום נזקים מציינים את יום האידוי העולמי 2026. הנושא השנה הוא מתג אחד - כולם מנצחים. זו לא סיסמה. זה מה שהנתונים מראים

שני מלכים בבליים, פקיד מכס מצרי ואוצר קורסיקני מובילים את מכירת העתיקות והאמנות העתיקה של TimeLine ב-2 ביוני
ביום הראשון תהיה מכירת הדגל עם קטלוג מודפס ייעודי; המפגשים בין ה-3 ל-8 ביוני יהיו מקוונים בלבד; מטבעות, משקולות, אסימונים ומדליות יוצגו ב-9-10 ביוני.

פרק חדש מתפתח ביחסי פקיסטן-סין
משרד ההסברה והשידור הפקיסטני (MoIB) אחראי על קידום וניהול הנרטיב הרשמי סביב ביקורו של ראש ממשלת פקיסטן שהבז שריף בסין, בציון 75 שנה לכינון היחסים הדיפלומטיים.

ExaGrid זכתה בחמישה פרסי תעשייה בטקס פרסי מחשוב הרשת לשנת 2026
ExaGrid זכתה בתואר 'חברת השנה' זו השנה השביעית ברציפות

Credo משלימה את רכישת DustPhotonics
החברה מרחיבה את תיק פתרונות הקישוריות האופטית שלה כך שיכלול מעגלים משולבים פוטוניים מבוססי פוטוניקה סיליקונית

היום המועד האחרון לתביעה ייצוגית נגד ALDX: רוזן, חברה שפתחה בהליכים ראשונה, מעודדת משקיעים ב-Aldeyra Therapeutics, Inc עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר לקבל ייעוץ
היום המועד האחרון לתביעה ייצוגית נגד ALDX: רוזן, חברה שפתחה בהליכים ראשונה, מעודדת משקיעים ב-Aldeyra Therapeutics, Inc עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד החשוב ב-29 במאי בתביעה ייצוגית לניירות ערך שהוגשה לראשונה על ידי המשרד – ALDX

היום המועד האחרון לתביעה ייצוגית נגד ALDX: רוזן, חברה שפתחה בהליכים ראשונה, מעודדת משקיעים ב-Aldeyra Therapeutics, Inc עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר לקבל ייעוץ
היום המועד האחרון לתביעה ייצוגית נגד ALDX: רוזן, חברה שפתחה בהליכים ראשונה, מעודדת משקיעים ב-Aldeyra Therapeutics, Inc עם הפסדים של יותר מ-100 אלף דולר לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד החשוב ב-29 במאי בתביעה ייצוגית לניירות ערך שהוגשה לראשונה על ידי המשרד – ALDX

Framery מכריזה על קו מוצרים חדש של Gradus™ המיועד לשווקים בארה"ב ובקנדה
חברת Framery חשפה היום את Gradus, סדרה חדשה של תאי משרד חכמים שנבנו במיוחד עבור ארה"ב וקנדה. הסדרה תושק רשמית ב-NeoCon ב-8 ביוני. סדרת Gradus, הכוללת שלושה דגמים חדשים, תימכר בארה"ב ובקנדה ותורכב בארה"ב.

סטונשילד קפיטל סוגרת את Opportunity Fund IV שזכתה לרישום יתר בסכום תקרה קשיחה של 1.5 מיליארד אירו
סטונשילד קפיטל (Stoneshield Capital ), חברת השקעות אירופאית מובילה המתמקדת בבנייה והרחבת פלטפורמות בשוק נכסי הנדל"ן, הודיעה היום על הסגירה הסופית של Stoneshield Opportunity Fund IV, עם התקרה הקשיחה שלה שעומדת על 1.5 מיליארד אירו בהתחייבויות הון כוללות, לא כולל השקעות משותפות, ועברה את היעד המקורי של 1.0 מיליארד אירו.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI