דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים יישומי הרובוטיקה הרכה לשימושים כלליים של Wisson Robotics זוהרים ב-CES 2025
יישומי הרובוטיקה הרכה לשימושים כלליים של Wisson Robotics זוהרים ב-CES 2025
חיים נוי 10/01/25 |  צפיות: 674

יישומי הרובוטיקה הרכה לשימושים כלליים של Wisson Robotics זוהרים ב-CES 2025

לאס וגאס, 10 בינואר 2025 (GLOBE NEWSWIRE) –

הדוכן של Wisson Robotics ב-CES 2025 הפך למוקד עם הדגמות חיות של רובוטיקה רכה חדשנית ויישומים הבנויים על טכנולוגיית Pliabot®. הדגמות והרובוטים הללו, שהציגו את השרירים, המפרקים והזרועות של Pliabot®, הפגינו יכולות ליבה טכניות ויתרונות ייחודיים, ומשכו תשומת לב משמעותית מצד המבקרים.

חידושים אלו ממנפים את טכנולוגיית ה- Pliabot® הקניינית של החברה, אשר "מחקה שרירים אנושיים, ומתעלה מעל יכולות אנושיות". עם שרירים ביונים רכים ואינטליגנציה עצבית, טכנולוגיה זו משכפלת את מאפייני השריר האנושי ומציעה חמישה יתרונות מרכזיים, תוך מענה לשני אתגרים עיקריים לאימוץ רובוטי בקנה מידה גדול: יכולת הסתגלות ועלות.

*יחס עומס למשקל גבוה: משיג יחס עומס-משקל של 2000:1, ועולה בביצועיו על מערכות מפרקים קשיחים ופתרונות קונבנציונליים אחרים.

*עמידות סביבתית גבוהה: כולל חומרים עמידים ותאים אטומים בלחץ שהם עמידים למים, עמידים בפני אבק, עמידים בפני קורוזיה ומסוגלים לעמוד בפני מזג אוויר קיצוני וקרינה אלקטרומגנטית.

*יכולת הסתגלות מעולה למשימות: מבנים גמישים מאפשרים בקרת יציבה מדויקת והתאמות אדפטיביות במהלך מגע, תוך שמירה על יציבות תפעולית.

*בטיחות אינטראקציה משופרת: השרירים והמפרקים של Pliabot מאפשרים עיוות פסיבי, בשילוב עם חומרים רכים לספיגת פגיעות, ומבטיחים אינטראקציה בטוחה.

*יתרון עלות: שימוש בחומרים רכים מבוססי פולימרים ובטכניקות הדפסה בתלת-ממד, מבטלת את הצורך בחיישנים יקרים ומפחיתה את ההשקעה בייצור באופן משמעותי.

Wisson Robotics פיתחה מגוון מוצרים המופעלים באמצעות Pliabot המותאמים ליישומים מגוונים במיוחד עבור פעולות אוויריות שדורשות דיוק ועבור טעינה אוטומטית של רכבים חשמליים. המערכת Orion AP3-P3 Pliabot® Aerial Tethered Cleaning System, לדוגמה, משתמשת בגימבל מבוסס Pliabot כדי להשיג איזון בר התאמה ויצירת חוצץ להתנגשות רכה, מה שמבטיח בטיחות תפעולית שאין שני לה. זהו כלי מיטבי עבור תרחישי ניקוי ברום גבוה.

Orion AP30-N1 Pliabot® Aerial Manipulator משפר את היכולות של רחפנים מסורתיים עם זרוע רובוטית קלת משקל המבוססת על Pliabot. זרוע זו מאפשרת ביצוע משימות אוויריות דורשות דיוק כמו אחיזה, הצבה ודגימה. חידוש זה מפחית באופן משמעותי את הסיכון והקושי של משימות מורכבות בסביבות מאתגרות.

בנוסף, Pliabot® Automatic Charging Robot מציע יתרונות עלות וביצוע מהפכניים, מה שהופך אותו לכלי מיטבי עבור פריסה מסחרית בקנה מידה גדול. הוא מספק דחיפה עוצמתית לחוויית הנהיגה החכמה ולהתפתחות המהירה של תעשיית הרכב החשמלי.

חידושים פורצי דרך אלה מדגישים את חזונה של Wisson Robotics להעצים תעשיות וחיי היומיום באמצעות רובוטיקה רכה חדשנית, המציעה פתרונות בטוחים, חכמים ויעילים יותר.

מקור: Wisson International Limited

תמונה הנלווית להודעה זו זמינה בכתובת

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/a751c26b-dbd3-4783-bd09-3e3fdcdc8ab1

ליצירת קשר: Zoey Lee

אימייל: [email protected]

טלפון: +8617322584646

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
דו"ח חדש של Anaqua חושף זינוק בהגשת בקשות לפטנטים בתחום המוליכים-למחצה לבינה מלאכותית
בינה מלאכותית מתגלה כגורם המניע החדשני המובהק עם צמיחה של 114% במספר הגשות הפטנטים, ומעצבת מחדש את השקעות המו"פ של מוליכים למחצה בכל שכבה של ערימת הטכנולוגיה

Together AI ו- HUMAIN יוצרות שותפות אסטרטגית להאצת תשתיות הבינה המלאכותית ושירותי הענן בערב הסעודית
השותפות, שהוכרזה על הבמה במסגרת כנס LEAP, משלבת את תשתית הבסיס לבינה מלאכותית של HUMAIN עם פלטפורמת הענן הייעודית לבינה מלאכותית של Together AI ועם הנוכחות הגלובלית שלה

WeRide נכללת ב-HKEX Tech 100 Index לאחר הסקירה הרבעונית של ספטמבר 2026
WeRide (נאסד"ק: WRD, HKEX: 0800), מובילה עולמית בתחום טכנולוגיית הנהיגה האוטונומית, הודיעה על הכללתה כחברה מרכיבה ב-HKEX Tech 100 Index בעקבות הסקירה הרבעונית האחרונה שפורסמה בידי Hong Kong Exchanges and Clearing Limited (HKEX). שינויי המדד ייושמו לאחר סגירת השוק ב-11 בספטמבר, וייכנסו לתוקף ב-14 בספטמבר 2026.

קבוצת Reportage מצטרפת ל-IPS 2026 כנותנת חסות בדרגת יהלום, ומחזקת בכך את מחויבותה לחזון הנדל"ן של דובאי
חברת Reportage Group, יזמית נדל"ן בינלאומית שמטהּ שלה ממוקם באיחוד האמירויות, הודיעה היום על השתתפותה בתערוכת הנדל"ן הבינלאומית (IPS) לשנת 2026 כנותנת חסות בדרגת יהלום.

הודעת מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד MVST
הודעת מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד MVST: רוזן, יועץ למשקיעים גלובלי, קורא למשקיעי חברת Microvast Holdings, Inc. שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך – MVST

הודעת מועד אחרון לתביעה נגד PLAB
הודעת מועד אחרון לתביעה נגד PLAB: רוזן, משרד עורכי דין הבינלאומי המוביל, קורא למשקיעי חברת Photronics, Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב ב-4 בספטמבר במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – PLAB

מועד אחרון חשוב בנוגע ל-EQPT
מועד אחרון חשוב בנוגע ל-EQPT: רוזן, המייצג משקיעים במישור הארצי, קורא למשקיעים בחברת EquipmentShare.com Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד אחרון חשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך – EQPT

תוכנית המימון LILY של קובנטרי מגיעה ל-1 מיליארד דולר במימון מגובה ביטוח חיים
קובנטרי (Coventry), המובילה והיוצרת של השוק המשני לביטוח חיים וחלוצה בתחום נכסי הביטוח המגובים בביטוח חיים, הודיעה היום על השלמה מוצלחת של עסקת איגוח רביעית המגובה בנכסים במסגרת תוכנית LILY שלה מאז אפריל 2025; בכך הגיע היקף המימון הכולל המגובה בביטוחי חיים בפלטפורמה למיליארד דולר.

Star Wars Zero Company™ זמין כעת במחשב, בפלייסטיישן 5 ובקונסולות XBOX
כותר ההשקה של Bit Reactor משלב עומק טקטי עם אלגנטיות סינטטית בפרק חדש של מלחמת הכוכבים

פרויקט בנק ABB Davr הושק בהשתתפות נשיאי אזרבייג'ן ואוזבקיסטן
פרויקט ABB Davr Bank הושק רשמית בטשקנט, בהשתתפותם המקוונת של נשיא הרפובליקה של אזרבייג'ן, אילהם אלייב, ונשיא הרפובליקה של אוזבקיסטן, שבקט מירזייויב
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI