דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים חברת Power International Holding (PIH) השלימה את רכישת חברת Mobile Telecom – Service LLP (MTS) מ- Kazakhtelecom JSC
חברת Power International Holding (PIH) השלימה את רכישת חברת Mobile Telecom – Service LLP (MTS) מ- Kazakhtelecom JSC
חיים נוי 17/01/25 |  צפיות: 450

חברת Power International Holding (PIH) השלימה את רכישת חברת Mobile Telecom – Service LLP (MTS) מ- Kazakhtelecom JSC

דוחה, קטאר, 16 בינואר 2025, (BUSINESS WIRE):

חברת Power International Holding (PIH), קונגלומרט מוכר עולמי המבוסס בקטאר, השלימה רשמית את רכישת 100% ממניות חברת Mobile Telecom – Service LLP (MTS) מ- Kazakhtelecom JSC.

רכישה זו באה לאחר ההסכם הראשוני שנחתם ב-14 בפברואר 2024 בדוחה בין PIH, Kazakhtelecom וקרן ההון הריבונית, Samruk-Kazyna, בנוסף לחתימה על הסכם המכירה והרכישה הסופי ב-4 ביוני 2024.

MTS, שהוקמה בשנת 2004 וידועה במותגים המובילים שלה, Altel ו-Tele2, היא הספקית המובילה בקזחסטן של קישוריות 5G אולטרה-מהירה. החברה מעסיקה כ-2,000 עובדים ופועלת ביותר מ-140 חנויות קמעונאיות. החברה מציעה מגוון מקיף של שירותי טלקומוניקציה ושירותים דיגיטליים, מה שהופך אותה לאבן יסוד בנוף הטלקומוניקציה של קזחסטן.

אוכלוסיית קזחסטן מונה 20.2 מיליון איש ובעלת שיעורי חדירה גבוהים של שימוש בסלולר ובאינטרנט. עקב כך, תעשיית הטלקום חווה צמיחה חזקה, המונעת על ידי הגדלת הביקוש הצרכני לקישוריות משופרת ושירותים דיגיטליים.

לסיפור המלא: https://powerholding-intl.com/2025/01/14/power-international-holding-pih-completes-the-acquisition-of-mobile-telecom-service-llp-mts-from-kazakhtelecom-jsc/

*מקור: AETOSWire

גלריית תמונות/מולטימדיה אפשר למצוא בכתובת – https://www.businesswire.com/news/home/54181261/en

למידע נוסף:

Power International Holding (PIH)
אלאדין אילדיבי
[email protected]

מקור: Power International Holding

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
EAACI קוראת לעתיד "חזון אפס" ללא נטל אלרגיה ואסטמה
מומחי אלרגיה מובילים יתכנסו באיסטנבול כדי לבחון כיצד מדע, מניעה ומדיניות יכולים להפחית את ההשפעה הגלובלית של מחלות אלרגיות.

EAACI קוראת לעתיד "חזון אפס" ללא נטל אלרגיה ואסטמה
מומחי אלרגיה מובילים יתכנסו באיסטנבול כדי לבחון כיצד מדע, מניעה ומדיניות יכולים להפחית את ההשפעה הגלובלית של מחלות אלרגיות.

Bitget משיקה את קמפיין השותפים Score Your 40% עם מאגר פרסים בהיקף של מיליון דולר
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה את Score Your 40%, קמפיין שותפים גלובלי חדש המציע מאגר פרסי USDT בהיקף של מיליון דולר, שנועד להאיץ את צמיחת השותפים ולתגמל בוני קהילות לקראת אחת מעונות הספורט הגדולות ביותר של השנה.

Bitget מציעה בחינם נתונים מקצועיים על שוק המניות האמריקאי
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הציגה נתוני שוק ברמה 2 בחינם עבור מניות בשוק האמריקאי, והפכה לאחת מפלטפורמות המסחר הראשונות המציעות מידע ברמה מקצועית על השוק למשתמשים זכאים ללא עלות נוספת.

Andersen Consulting מחזקת את היצע הטרנספורמציה הדיגיטלית והסייבר שלה באמצעות HeadMind Partners
Andersen Consulting נכנסת להסכם שיתוף פעולה עם HeadMind Partners, חברת ייעוץ אירופית מובילה המתמחה בסייבר, טרנספורמציה דיגיטלית ובינה מלאכותית, ובכך מחזקת את הפלטפורמה הארגונית שלה.

NetBox Labs מכריזה על פלטפורמת תשתית תבונתית עם יכולות חדשות המשתרעות על פני כל מחזור החיים של הרשת והתשתית
NetBox חוגגת 10 שנים ומכריזה על כנס הדגל של NetBox שיוביל את ההתפתחות הבאה של חדשנות התשתית אל עידן הבינה המלאכותית

NetBox Labs מכריזה על פלטפורמת תשתית תבונתית עם יכולות חדשות המשתרעות על פני כל מחזור החיים של הרשת והתשתית
NetBox חוגגת 10 שנים ומכריזה על כנס הדגל של NetBox שיוביל את ההתפתחות הבאה של חדשנות התשתית אל עידן הבינה המלאכותית

O2 ו-Mavenir בחנו בהצלחה טכנולוגיה לשיפור צלילות השיחות עבור אנשים עם אובדן שמיעה
O2 בחנה בהצלחה טכנולוגיה חדשה לאספקת שיחות טלפון ברורות יותר ללקוחות עם אובדן שמיעה · הניסוי בוצע יחד עם Mavenir ויצר פרופיל שמיעה בהתאמה אישית לכל משתתף, מה שאפשר לרשת לבצע מיטוב אוטומטי של שיחות בזמן אמת

מאקרובונד משיקה את AI Data Feed עם MCP ו-Skill, ומביאה מודיעין מאקרו-כלכלי מנוהל לתהליכי עבודה ארגוניים מבוססי בינה מלאכותית
שני רכיבי אספקה חדשים, MCP עבור בינה מלאכותית שיחתית ו-Skill עבור גישה פרוגרמטית, מאפשרים למוסדות לאחזר נתונים מאקרו־כלכליים מהימנים ומורשים ישירות בתוך סביבות הבינה המלאכותית שלהם.

GA-ASI וקבוצת INTEC חתמו על מזכר הבנות ב-ILA ברלין
היום בתערוכת ILA Berlin Air, חתמו חברת General Atomics Aeronautical Systems, Inc. (GA-ASI) וקבוצת INTEC על מזכר הבנות (MoU) עבור INTEC לתמיכה בארכיטקטורה ובשילוב של מערכות משימה, כניסה לשירות ושירותי תמיכה לוגיסטית עבור סדרת Gambit של מטוסי קרב שיתופיים (CCA) של GA-ASI. העבודה נועדה לספק יכולות ריבוניות כדי לענות על העניין הגובר ב-CCA בגרמניה.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI