דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Green Rain Solar Inc, חברת הבת של The Now Corporation (OTC:NWPN), מכוונת להתרחבות דרום-מערבית עם תחנות לטעינת רכב חשמלי (EV) ויוזמות סולאריות קהילתיות
Green Rain Solar Inc, חברת הבת של The Now Corporation (OTC:NWPN), מכוונת להתרחבות דרום-מערבית עם תחנות לטעינת רכב חשמלי (EV) ויוזמות סולאריות קהילתיות
חיים נוי |  24/01/25 |  צפיות: 609

Green Rain Solar Inc, חברת הבת של The Now Corporation (OTC:NWPN), מכוונת להתרחבות דרום-מערבית עם תחנות לטעינת רכב חשמלי (EV) ויוזמות סולאריות קהילתיות

פסדינה, קליפורניה, 24 בינואר 2025, (ACCESS Newswire) :

The Now Corporation (תאגיד The Now) (OTC PINK:NWPN) נרגש להודיע כי חברת הבת בבעלות המלאה, Green Rain Solar Inc, מתכוננת לבסס נוכחות משמעותית בדרום מערב ארה"ב, תוך התמקדות בשווקים של ניו מקסיקו ואריזונה. החברה מתכננת לשתף פעולה עם שותפי ערוץ כדי לקדם את האימוץ של תחנות טעינה לרכב חשמלי (EV) המונעות באנרגיה סולארית, צעד מרכזי במחויבותה לספק פתרונות אנרגיה חדשניים ובני קיימא.

לקראת התרחבות זו, Green Rain Solar כבר נרשמה אצל מזכירי המדינה באריזונה ובניו מקסיקו. החזון ארוך הטווח של החברה כולל שילוב אנרגיה סולארית בתשתיות רכב חשמלי תוך מתן מענה לצרכי האנרגיה של אזורים עירוניים יוקרתיים ברחבי האזור.

כדי לקדם את אסטרטגיית הצמיחה שלה, Green Rain Solar מעבירה את משרדיה האזוריים בחוף המערבי לניו מקסיקו. המהלך משקף את אמון החברה בפוטנציאל האנרגיה הסולארית העצום של המדינה ואת האימוץ הגובר במהירות של מתקני פאנלים סולאריים. בנוסף, מדיניות המס החיובית של ניו מקסיקו בהשוואה לקליפורניה תסייע להפחית את עלויות התפעול וליצור הזדמנויות להשקעה בפרויקטים סולאריים קהילתיים.

"ניו מקסיקו ואריזונה מייצגות הזדמנות ייחודית עבורנו להרחיב את החזון שלנו לאנרגיה סולארית עירונית ושילוב רשתות", אמר אלפרדו פאפאדאקיס, מנכ"ל The Now Corporation. "המטרה שלנו היא לשתף פעולה עם ארגונים וקהילות שחושבים קדימה כדי להקים פתרונות אנרגיה נקיים ואמינים, כולל רשתות סולאריות משולבות לטעינתEV ".

המעבר לדרום-מערב עולה בקנה אחד עם המשימה הרחבה יותר של Green Rain Solar להפוך למובילה בתחום האנרגיה המתחדשת, ולהציע פתרונות ברי קיימא וניתנים להרחבה עבור שווקים עירוניים וכפריים כאחד.

אודות The Now Corporation

The Now Corporation (תאגיד The Now) (OTC PINK:NWPN) מחויב לקידום פתרונות אנרגיה נקייה באמצעות חברת הבת שלו Green Rain Solar Inc. חברת Green Rain Solar מתמקדת במתקנים סולאריים על גגות עירוניים ובפתרונות חשמל מחוברים לרשת, ומתמקדת בשווקים בהם עלויות אנרגיה גבוהות. על ידי שילוב טכנולוגיות סולאריות וסוללות חדישות, The Now Corporation  מחויב להניע חדשנות וקיימות במגזר האנרגיה המתחדשת.

אודות Green Rain Solar Inc.

Green Rain Solar Inc, חברת בת של The Now Corporation (OTC PINK:NWPN) היא חברת אנרגיה סולארית המתמחה באנרגיה סולארית עירונית המחובר לרשת. החברה מפתחת פרויקטים סולאריים חדשניים על גגות להפיכת אור השמש לחשמל מחובר לרשת, ומקדמת פתרונות אנרגיה בת קיימא לאזורים עירוניים יוקרתיים.

לפניות מהמדיה, אנא צרו קשר:

Michael Cimino

[email protected]

מקור: The Now Corp

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית ACCESS Newswire



דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
דרך ברורה יותר למסחר: PU Prime משיקה אפליקציית מסחר בעיצוב חדש
PU Prime, חברת ברוקראז' מקוונת גלובלית המחזיקה במספר רישיונות, השיקה אפליקציית מסחר בעיצוב חדש במסגרת הקמפיין שלה תחת הכותרת "דרך ברורה יותר לסחור" ("A Clearer Way to Trade").

בכיר לשעבר ב-Google EMEA בתחום הנסיעות מצטרף לדירקטוריון OAG כדירקטור שאינו מנהל
חברת OAG, שותפה חיונית בתחום המידע העסקי המחוללת שינוי בענף הנסיעות העולמי, הודיעה היום על מינויו של דייוויד רובלס (David Robles) לדירקטור שאינו מנהל.

ZincFive מרחיבה את טכנולוגיית הניקל-אבץ לפתרונות גיבוי בתוך ארונות תקשורת ופתרונות הספק דינמיים מבוססי בינה מלאכותית
יישום טכנולוגיית ניקל-אבץ מוכחת לקצב פריקה גבוה עבור יישומי גיבוי בתוך ארונות תקשורת ויישומי הספק דינמי מונעי בינה מלאכותית

התערוכה והוועידה הבינלאומית לרכב חשמלי בדובאי (EV World 2026), 10-12 בנובמבר 2026, ממצבת את דובאי כמרכז עולמי להשקעות בתחום הרכב החשמלי
אירוע ראשון בדובאי, שנערך בשיתוף פעולה עם RTA, מכוון ליצרני ציוד מקורי (OEM), משקיעים ושחקני תשתית המתמקדים בשוק הרכבים החשמליים הצומח במהירות במזרח התיכון

גישה רפואית בינלאומית חדשה, שמטרתה להפוך את מהלך הסוכרת, הושקה רשמית בשנג'ן שבסין
לאחרונה הודיעו מהמרכז לרפואה משולבת למחלות כרוניות והמרכז לטיפול טבעי בסוכרת בבית החולים שנג'ן הנגשנג (Shenzhen Hengsheng) - חברת-בת של "Fosun Health" - כי באמצעות אימוץ מודל מיטבי המשלב בין רפואה סינית מסורתית לרפואה מערבית, הם השיגו הצלחה משמעותית בהיפוך מהלך המחלה, וסייעו ל-150 מטופלים עם סוכרת מסוג 1 ולמעלה מ-1,000 מטופלים עם סוכרת מסוג 2, להגיע למצב של הפוגה.

צ'רבון מקדמת את קווין ג'י לתפקיד סגן נשיא לפיתוח מוצרים מקצועיים – FLEX
חברת Chervon מקדמת את קווין ג'י לתפקיד סגן נשיא לפיתוח מוצרים מקצועיים – FLEX, החל מיום שני, 28 בספטמבר 2026, בכפיפות למנכ"ל ג'ו גאלי.

חברת צ'רבון ממנה את טרבור בית'רי לסגן נשיא לשיווק ומחקר עבור משתמשי קצה מקצועיים בקנדה
טרבור בית'רי מצטרף לחברת Chervon בתפקיד סגן נשיא לשיווק ומחקר עבור משתמשי קצה מקצועיים בקנדה, החל מיום שני, ה-28 בספטמבר, וכפוף למנכ"ל ג'ו גאלי.

QFC ולשכת המסחר של ארה"ב משתפות פעולה להרחבת השקעות חוצות-גבולות
המרכז הפיננסי של קטאר (QFC), מרכז פיננסי ועסקי מוביל הפועל בתוך המדינה, ולשכת המסחר של ארה"ב חתמו על מזכר הבנות (MoU) במטרה לחזק את הקשרים המסחריים וההשקעות בין קטאר לבין ארצות הברית, ולתמוך בחברות אמריקאיות המעוניינות להקים פעילות או להרחיב אותה בקטאר ובאזור הרחב יותר.

אטוס ממנה את פול פוטגייטר לראש הפעילות במזרח התיכון ובטורקיה
חברת Atos מודיעה היום על מינויו של פול פוטגייטר לתפקיד ראש הפעילות במזרח התיכון ובטורקיה (MET), צעד המחזק את מחויבותה של החברה להאצת הצמיחה והחדשנות בתחומי הבינה המלאכותית, הריבונות הדיגיטלית ואבטחת הסייבר ברחבי האזור

דטאלק מחזקת את יכולות הקירור הנוזלי שלה עם מינויו של דומיניק דז'יארצ'יקובסקי
Datalec Precision Installations (DPI), ספקית גלובלית של פתרונות משולבים להקמת מרכזי נתונים, מינתה את דומיניק דז'יארצ'יקובסקי (Dominik Dziarczykowski) למנהל פיתוח עסקי, ובכך חיזקה את מומחיותה בתחומי הקירור הנוזלי ותשתיות מרכזי נתונים בעלי צפיפות גבוהה.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI