דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים הפדרציה הסעודית Sports for All משיקה אירועי ספורט בינלאומיים בפברואר 2025 ומאחדת את אירועי SFA Expo ומרתון ריאד
הפדרציה הסעודית Sports for All משיקה אירועי ספורט בינלאומיים בפברואר 2025 ומאחדת את אירועי SFA Expo ומרתון ריאד
חיים נוי 28/01/25 |  צפיות: 320

הפדרציה הסעודיתSports for All משיקה אירועי ספורט בינלאומיים בפברואר 2025 ומאחדת את אירועי SFA Expo ומרתון ריאד

ריאד, ערב הסעודית, 26 בינואר 2025, (BUSINESS WIRE):

Saudi Sports for All - הפדרציה הסעודית למען הספורט לכולם (SFA) הכריזה על יוזמה חדשה שתתקיים ב-5-8 בפברואר 2025, המשלבת שני אירועים חשובים: SFA Expo ומרתון ריאד. יוזמה זו עולה בקנה אחד עם משימתה של SFA לעודד אורח חיים בריא יותר ולטפח מעורבות בקהילה באמצעות פעילות גופנית.

אירוע SFA Expo, אשר ייערך בין התאריכים 5 עד ה-7 בפברואר ב-JAX District, יכלול אזורים אינטראקטיביים המתמקדים בבריאות, בכושר וברווחה. בכך נכללים אזורי ספורט לילדים, פעילויות פיזיות, סיפורי הצלחה של ספורטאים, טכנולוגיות כושר ואכילה בריאה. אזור ייעודי למרתון יפשט את תהליך ההפצה של ערכת המירוץ ופעילות לפני המירוץ. באירוע SFA Expo הראשון אשתקד נכחו 12,000 מבקרים, 58 מציגים, 13 פדרציות סעודיות ו-60 נואמים.

מרתון ריאד, אשר יתקיים ב-8 בפברואר, 2025, כולל ארבע קטגוריות מירוץ: מרתון מלא באורך 42 ק"מ, חצי מרתון באורך 21 ק"מ, מירוץ 10 ק"מ ומסלול חוויה משפחתית באורך 4 ק"מ, כאשר המסלולים חולפים על פני נקודות ציון בריאד. האירוע שנערך בשנה הקודמת משך אליו למעלה מ-20,000 רצים מ-125 ארצות, בו נוכחות הסעודים הגיעה לשיא של 58%. מהדורת 2025 צפויה לארח כ- 40,000 משתתפים.

שני האירועים נתמכים על ידי ספונסרים מובילים. Saudi Awwal Bank (SAB) חוזר לשמש כשותף המציג של מרתון ריאד. רשימת השותפים האסטרטגים לשני האירועים כוללת את ASICS ו-Tawuniya.

הנסיך חאלד בין אלווליד בין טלאל אל סעוד, נשיא SFA, אמר: "השקת אירועי הספורט הסעודים בכל אירועי הפדרציה, תוך שילוב אירועי SFA Expo ומרתון ריאד לשנת 2025, מהווים צעד חשוב קדימה במשימה לשנו להפוך את הפעילות הפיזית לציון דרך בחיי היומיום בממלכה. בנוסף לציון המצוינות האתלטית, אנו נספק לקהילה שלנו גם פלטפורמה ללמידת סוגי ספורט חדשים ולאימוץ סגנון חיים בריא יותר".

שאימה סאלח אל חוסייני, מנכ"לית SFA, אמרה: "איחוד האירועים תחת קורת גג אחת תיצור חוויה דינמית ומעוררת עבור כל המשתתפים. ספורטאי צמרת, חובבי כושר וגם כל מי ששואף לחיות חיים בריאים יותר ימצאו כולם משהו מעניין ביוזמה זו".

על פי החזון הסעודי לשנת 2030, האירועים הללו מקדמים כושר כהיבט מפתח במרקם החברתי של ערב הסעודית. מרתון ריאד כולל את הסיווג היוקרתי "מירוץ הכביש הספורטיבי והעולמי".

פרטים נוספים בנוגע למקומות, למסלול מרתון ולספונסרים יימסרו בימים הקרובים.

אודות ((SFA

הפדרציה הסעודית למען הספורט לכולם (SFA) היא ארגון קהילה יוזמת לספורט ולרווחה אשר נוסד במטרה לקדם סגנון חיים בריא בממלכת ערב הסעודית. הארגון מציע לחבריו הזדמנויות לפעילות פיזית מעשית. SFA משתפת פעולה עם ארגוני שלטון, עם גופי ספורט ועם המגזר הפרטי והציבורי, והוא מתמקד בהרחבת הפעילות הפיזית ומדדי הבריאות ברחבי המדינה. SFA מקדמת ארבע עדיפויות אסטרטגיות; קהילה והתנדבות; כושר ורווחה; וקמפיינים וקידום, גיבוש תוכניות ספורט לשעות הפנאי המותאמות לנשים, לגברים, לצעירים וכן לאנשים עם מוגבלויות.

*מקור: AETOSWire

למידע נוסף - מדיה

מאלק עבדלרחמן, ‎+966544426364
[email protected]

מקור: Saudi Sports for All Federation

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Bitget ממנה את אלוף ה-MotoGP, חורחה לורנצו, לשגריר האבטחה של אקוסיסטם UEX
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הודיעה על מינויו של אגדת ה-MotoGP, חורחה לורנצו, לשגריר האבטחה שלה, במקביל ליום פרטיות המידע. שותפות זו מגיעה לאחר סדרה של הפעלות מוצלחות לאורך העונה במסלולי מרוצים מרכזיים באיטליה, גרמניה, קטלוניה ואינדונזיה.

כשהביקוש לאודיו/וידאו רב-לשוני מאיץ, AI-Media תציג לראווה תזרימי עבודה לתרגום ונגישות בזמן אמת ב-ISE 2026
AI-Media, מובילה עולמית בפתרונות יצירת כתוביות ושפה מונעי בינה מלאכותית, תשתתף ב-ISE 2026 כדי להדגים כיצד תרגום, יצירת כתוביות ותיאור קולי בזמן אמת הופכים ליכולות חיוניות בסביבות אודיו/וידאו (AV) מקצועיות - החל מאירועים חיים ותקשורת תאגידית, ועד למקומות ומתקנים ציבוריים

Andersen Consulting מוסיפה את החברה השותפה HaystackID
Andersen Consulting מחזקת את יכולות הסייבר והטכנולוגיה שלה באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם HaystackID, ספקית אמריקאית של שירותי eDiscovery, נתונים משפטיים וגילוי סייבר.

CSG מכריזה על חידוש חוזה עם DISH Network
לחוויית לקוח נטולת שיבושים וזריזות תפעולית עד לשנת 2030.

זום תפרסם את התוצאות הכספיות לרבעון הרביעי ולשנת הכספים המלאה 2026
זום Zoom Communications, Inc. (נאסד"ק: ZM) הודיעה היום כי תפרסם את תוצאותיה הכספיות לרבעון הרביעי ולשנת הכספים 2026 המלאה ביום רביעי, 25 בפברואר 2026, לאחר סגירת השוק.

Multi-Color Corporation מתחילה ביישום הסכם ארגון מחדש
פותחת בהליך צ׳פטר 11 מובנה מראש, כחלק מהסכם התמיכה בארגון מחדש שהוכרז בעבר, במטרה לאפס את מבנה המאזן ולהציב את החברה בעמדה לצמיחה ולהשקעה לטווח ארוך

Bitget Wallet משתנה לכדי אפליקציה פיננסית לשימוש יומיומי
מרכז התשלומים מעגן את העיצוב מחדש כאשר הארנקים מתפתחים לחשבונות פיננסיים לשימוש יומיומי הבנויים על תשתית בלוקצ'יין

Hydrostor ו‑Baker Hughes מחזקות את שיתוף הפעולה האסטרטגי במטרה לקדם מערכות כוח אמינות, עמידות ובנות-קיימא
שיתוף הפעולה כולל השקעה הונית והזמנות בטכנולוגיות ייצור ודחיסת חשמל בהיקף של עד 1.4 גיגה-וואט עבור פרויקטים מובילים של Hydrostor

Fortrea מודיעה על תאריך לפרסום התוצאות הכספיות לרבעון הרביעי ולשנת 2025 המלאה ולשיחת ועידה
Fortrea (נאסד"ק: FTRE) ("החברה"), ארגון מחקר חוזים (CRO) גלובלי מוביל, הודיעה ​​היום כי תפרסם את תוצאותיה הכספיות לרבעון הרביעי ולשנת 2025 כולה לפני פתיחת השוק ביום חמישי, 26 בפברואר 2026.

מחוז הזהב של דובאי הושק כמרכז עולמי לסחר בזהב ובתכשיטים
ברגע מכונן לתעשיית הזהב והתכשיטים באזור, I thra Dubai (אי-ת'רא דובאי) השיקה רשמית את מחוז הזהב של דובאי, יעד ייעודי שנועד להעלות את מעמדה של דובאי כיעד המוביל בעולם למסחר בזהב ותכשיטים
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI