דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Mallia Therapeutics ו-Northway Biotech מכריזות על שותפות לייצור חלבון CD83 מסיס לטיפול בנשירת שיער
Mallia Therapeutics ו-Northway Biotech מכריזות על שותפות לייצור חלבון CD83 מסיס לטיפול בנשירת שיער
חיים נוי 05/02/25 |  צפיות: 221

Mallia Therapeutics ו-Northway Biotech מכריזות על שותפות לייצור חלבון CD83 מסיס לטיפול בנשירת שיער

עם המומחיות של Northway Biotech בייצור תרופות ביולוגיות, Mallia שואפת להיכנס לשוק הטיפול בהתקרחות שהיקפו מיליארדי דולרים על ידי אספקת טיפול sCD83 יומיומי בטוח ויעיל שנועד לעורר היווצרות זקיקי שיער ולקדם צמיחת שיער מתמשכת

ארלנגן, גרמניה ווילנה, ליטא, 4 בפברואר 2025,  ACCESS Newswire :

Mallia Therapeutics (Mallia), חברת ביו-פרמצבטיקה המפתחת טיפולים חדשניים לטיפול בנשירת שיער, ו-Northway Biotech (NBT), ארגון פיתוח וייצור לפי חוזים (CDMO) בתחום הביולוגיה, הודיעו על שותפות לפיתוח תהליך הייצור והייצור של sCD83 , חלבון ה-CD83 המסיס של Mallia, טיפול שמטרתו לקדם היווצרות וצמיחה של זקיקי שיער.

במסגרת ההסכם, Northway Biotech תמנף את המומחיות שלה בייצור תרופות ביולוגיות לפיתוח תהליך הייצור של החלבון הרקומביננטי sCD83 כדי לאפשר ייצור בקנה מידה גדול, תוך שימוש במערכת ביטוי החלבון Pichia Pastoris. שיתוף פעולה זה כולל פיתוח שיטות אנליטיות, שיפור טכנולוגי, וייצור של החומר התרופתי cGMP.

ד"ר מנפרד גרופל, מייסד שותף ומנכ"ל Mallia Therapeutics, אמר: "באמצעות שותפות זו, אנו מקדמים את הפיתוח של sCD83 כדי להפוך את המחקר שלנו לטיפול מדרגי עבור חולים".

"אופן הפעולה של sCD83 מעניין מכיוון שהוא גורם להיווצרות זקיקי שיער חדשים, ובכך מוביל לצמיחת שיער, ויש לו פוטנציאל להגדיר מחדש גישות טיפול להתקרחות אנדרוגנית הנגרמת בידי הורמונים, כמו גם התקרחות בגין תיווך חיסוני", מדגיש פרופ' ד"ר אלכסנדר שטיינקאסרר, מייסד שותף ודירקטור ניהולי ב-Mallia. "על ידי פיתוח תהליך ייצור חזק, אנו מבטיחים את האיכות הנדרשת עבור יישומים קליניים ומסחריים עתידיים".

פרופ' ולאדס אלגירדאס בומליס, מנכ"ל ויו"ר Northway Biotech, אמר כי, "אנו נרגשים לעבוד עם Mallia על פיתוח תהליך הייצור של sCD83. העדיפות שלנו היא להבטיח את תקני הייצור הגבוהים ביותר ולשמור על תקשורת ברורה ופתוחה תוך כדי שיתוף פעולה. בכל שלב לאורך הדרך".

"הצוות של Mallia והפתרון החדשני שלהם הופכים את הפרויקט הזה למושך במיוחד עבורנו לאור הפוטנציאל העצום שלו, והצורך הגדול של אנשים בכל רחבי העולם בטיפול. שיתוף הפעולה החזק והשקוף שיצרנו מאפשר לנו לתמוך ב-Mallia בביטחון בזמן שאנו נעים קדימה יחד במהירות", הוסיף ד"ר אנדרה מרקמן, PhD, סמנכ"ל פיתוח עסקי ב-Northway Biotech.

אודות Mallia Therapeutics GmbH

Mallia Therapeutics GmbH היא חברה ביו-פרמצבטית המתמקדת בפיתוח טיפולים חדשניים למטופלים הסובלים מנשירת שיער. החברה נוסדה בשנת 2023 בארלנגן, גרמניה, והיא מובלת בידי צוות ניהול מנוסה ומומחים מובילים בעולם בתחום ה-CD83, עם יותר מ-60 פרסומים הקשורים ל-CD83 ו-20 שנות ניסיון בתחום.

עם sCD83, טיפול פוטנציאלי לנשירת שיער שנמצא בשלב הפיתוח הפרה-קליני, Mallia שואפת להיכנס לשוק הטיפול בהתקרחות שהיקפו עומד על מיליארדי דולרים ולספק למטופלים טיפול יומיומי בטוח ויעיל.

צרו איתנו קשר בלינקדאין או קבלו מידע נוסף כאן: https://mallia-therapeutics.com/

אודות Northway Biotech

Northway Biotech הוא ארגון פיתוח וייצור חוזים (CDMO) מוביל התומך בלקוחות ברחבי העולם. הצוות המנוסה והמקצועי שלו מבצע פרויקטים בכל שלב, החל מבניית קו תאים ופיתוח תהליכים ועד לייצור cGMP של מוצרים ביו-פרמצבטיים. המומחיות הנרחבת של החברה והיצע השירותים המשולבים אנכית מאפשרים ביצוע מהיר של פרויקטים מרובים ממתקני GMP המתקדמים שלה, תוך הבטחת תאימות מלאה של תהליכים ומוצרים בכל שלבי המחקר, הפיתוח והייצור המסחרי. Northway Biotech היא חברה בבעלות פרטית שנוסדה בשנת 2004 ומפעילה סניפים בווילנה, ליטא; לונדון, בריטניה; ובוולת'הם, מסצ'וסטס, ארה"ב. למידע נוסף, אנא בקרו באתר www.northwaybiotech.com.

למידע נוסף-מדיה:

Mallia Therapeutics Contact:

Mallia Therapeutics GmbH

[email protected]

International Media Contact:

MC Services AG

Dr. Regina Lutz / Katja Arnold

Tel.: +49 (0)89 210 228 0

E-Mail: [email protected]

Contact Information

Vladas Bumelis

CEO and Chairman of the Board

[email protected]

מקור: Northway Biotech

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית ACCESS Newswire



דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Graid Technology משלימה את הסכם הרישוי של Intel VROC, ומרחיבה את המובילות שלה בשוק פתרונות האחסון הארגוניים
Graid Technology הודיעה על השלמה מוצלחת של ההסכם שלה עם Intel Corporation לקבלת הרישוי לזכויות השיווק, המכירה והפיתוח של Intel® Virtual RAID on CPU (Intel® VROC). השלמת עסקה מוצלחת זו מסמנת ציון דרך משמעותי המאיץ את התקדמותה של Graid Technology לעבר צמיחה רווחית ומימוש החזון שלה לגבי עתיד האחסון הארגוני.

WeRide מבטיחה את הרישיון הראשון בעולם לרובוטקסי ללא נהג מחוץ לארה"ב
*נסיעות רובוטקסי ללא נהג לחלוטין יתחילו באבו דאבי *ההיתר האחרון מאפשר לשירותי WeRide Robotaxi באבו דאבי להשיג איזון פיננסי בכלכלת היחידה

UPAD משיקה את Rakija Gate - פרוטוקול האנטי-בוטים הראשון בבלקן- במהלך ההתקפה הגדולה ביותר על מכירות כרטיסים לקונצרט בהיסטוריה האזורית
סטארט-אפ התשתית למכירת כרטיסים הצומח במהירות הפעיל את מסנן האנומליות התרבותיות-טכנולוגיות שלו בפעם הראשונה במהלך המכירות עבור מופע ראש השנה של אלכסנדרה פריוביץ', שאורגנו בידי Extra FM - השקה שהייתה מוצפת בתנועה אוטומטית

Meltwater הוכרזה כמובילה ב-IDC MarketScape: פלטפורמות שיווק משפיענים ברחבי העולם עבור ארגונים גדולים 2025-2026 הערכת ספקים
Meltwater הוכרזה כמובילה בין 14 ספקי שיווק משפיענים התומכים בארגונים גדולים.

ההווה שלנו - עתידו של איקרוס: קמפיין ממיאמי המשקף למנהיגי COP30 שעתיד ילדינו עומד על כף המאזניים - זכה זה עתה בשבעה פרסי LUUM
מנהיגי העולם חייבים לבחור בילדים ולא ברווחי נפט. נשיא COP30: סלקו את הלוביסטים והפסיקו את הסובסידיות - https://act4icarus.org #EveryHeartbeatMatters #COP30

פסטיבל Doha Tattoo הוכרז עם פתיחת מכירת הכרטיסים באופן רשמי
בחסותו של שייח' ח'ליפה בן חמד בן ח'ליפה אל ת'אני, שר הפנים ומפקד כוח ביטחון הפנים (לח'וויה), האירוע הראשון של פסטיבל המוזיקה והצעידה הצבאית הבינלאומי של דוחא (Doha Tattoo) יתקיים בין ה-16 ל-20 בדצמבר 2025 בכפר התרבות קטרה.

Bitget רושמת למסחר את Placnk (PLANCK) עם יותר מ-3.1 מיליון אסימונים כפרסים
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הודיעה על הרישום למסחר של Planck (PLANCK) בתחום החדשנות, הבינה המלאכותית וה-DePIN, והוסיפה אותה למסחר הספוט.

GA-ASI השלימה מבחן התעייפות בקנה מידה מלא של MQ-9B
מבחן משך החיים השלישי של MQ-9B משלים את תהליך בדיקות ה-FSF שהקיף סך של 120,000 שעות

GA-ASI ו-Saab יציגו AEW&C ב-MQ-9B ב-2026
שתי המובילות בתחום התעופה מביאות מערכת התרעה מוקדמת ובקרה מוטסת לכטב"מים

Bitget משתפת פעולה עם Tiger.com, ומביאה כלים מהירים למסחר תוך יומי
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הודיעה על שותפות חדשה עם Tiger.com, מסוף מסחר מקצועי שנבנה לדיוק, מהירות ואסטרטגיה. שיתוף הפעולה מאפשר לסוחרים להתחבר ישירות ל-Bitget דרך הפלטפורמה של Tiger תוך שניות, ופותח סביבה חלקה למסחר תוך יומי וניתוח שוק מתקדם.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI