דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים אנדרסן גלובל מוסיפה ממד לטביעת הרגל באירופה עם Allyum בבלגיה
אנדרסן גלובל מוסיפה ממד לטביעת הרגל באירופה עם Allyum בבלגיה
חיים נוי |  08/02/25 |  צפיות: 860

אנדרסן גלובל מוסיפה ממד לטביעת הרגל באירופה עם Allyum בבלגיה

סן פרנסיסקו, 7 בפברואר 2025, (BUSINESS WIRE):

Andersen Global אנדרסן גלובל מחזקת את הפלטפורמה שלה באירופה באמצעות הסכם לשיתוף פעולה עם Allyum, חברה מובילה למיזוגים ולרכישות (M&A) בבלגיה, ומוסיפה בכך ממד נוסף לפלטפורמת המס והמשפט באזור.

Allyum נוסדה בשנת 2004 על ידי המנכ"ל רפאל אבו, והיא מתמחה במתן שירותים פיננסיים מקיפים לחברות בגודל בינוני תוך התמקדות ספציפית בניהול עסקאות מצד המוכר מההתחלה ועד לסוף העסקה. לחברה ניסיון במיזוגים וברכישות, במיצוב פרטי, בייעוץ IPO, בהשקעות ארגוניות, בארגון מחדש של בעלי מניות ובניתוח ובתכנון פיננסיים.

"בעשור האחרון סייענו למאות חברות לבצע עסקאות מוצלחות, ופיתחנו קשרים מצוינות עם קרנות השקעה באזורנו", אמר רפאל. "שיתוף הפעולה שלנו עם Andersen Global מהווה הזדמנות מלהיבה ליישום הגישה המקיפה שלנו כלפי ייעוץ פיננסי באמצעות פלטפורמה גלובלית חסרת מתחרים".

"כשאנו ממשיכים להרחיב את יכולות המיזוג והרכש הגלובליות שלנו, רפאל, שותפו מרטין דלפין והצוות שלהם מביאים מומחיות רבת ערך וממד חדש אל הקשר שלנו עם לקוחות קיימים", אמר מארק ל. וורסאץ, יו"ר גלובלי ומנכ"ל אנדרסן. "לניסיון ש-Allyum מביאה עמה ערך עצום עבור לקוחותינו העושים את דרכם בזירת ה-M&A בבלגיה וברחבי אירופה".

Andersen Global היא איגוד בינ"ל של חֶבְרות חבֵרות עצמאיות ונפרדות מבחינה משפטית שכוללות מומחי מיסים, שמאות ומשפט ברחבי העולם. לאנדרסן גלובל, שהוקמה ב-2013 על ידי החֶבְרה החֲבֵרה האמריקנית Andersen Tax LLC , יש עכשיו יותר מ-18,000 אנשי מקצוע בכל העולם ונוכחות ביותר מ-500 מקומות באמצעות החֶבְרות החבֵרות וכמו כן חֶברות שיתוף הפעולה שלה.

למידע נוסף:

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

מקור: Andersen Global

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
CGTN משיקה דף אינטרנט ייעודי עבור תוכנית ההפקה המשותפת לבמאים מהדרום הגלובלי – 2026
סיפורים על צמצום העוני ופיתוח משותף מנקודת מבט מקומית

אבו דאבי השיקה את TAMM Global כדי להנגיש את פלטפורמת הממשל מבוססת הבינה המלאכותית שלה למדינות ברחבי העולם
אבו דאבי השיקה את TAMM Global, חברת טכנולוגיה פרטית שהוקמה במטרה להנגיש לממשלות ברחבי העולם את הטכנולוגיה עטורת הפרסים שמאחורי TAMM.

GTCPrime מסכמת את השתתפותה ב-iFX Expo הונג קונג 2026, לאחר יומיים של תובנות ויצירת קשרים
GTCPrime סיימה את השתתפותה כנותנת חסות בדרגת "זהב" בתערוכת iFX Expo Hong Kong 2026, שנערכה ב-8 וב-9 באוקטובר במרכז הכנסים והתערוכות של הונג קונג. במהלך יומיים אלו, אירח צוות GTCPrime לקוחות, שותפים ועמיתים מהתעשייה בדוכן מספר 14, במטרה לדון בהתפתחויות בשוק ובצרכים המשתנים של משקיעים ברחבי אזור אסיה-פסיפיק

BYD Energy Storage מאיצה את הרחבת רשת השירות לאחר מכירה הגלובלית של BESS
BYD Energy Storage בנתה רשת שירות לאחר מכירה מקיפה במסגרת רב-שכבתית: תחנות תפעול ותחזוקה, מרכזי פרויקטים, מרכזים אזוריים ומטה עולמי

DCO משיקה את המהדורה השנייה של פרסי שגשוג דיגיטלי להוקרה על פתרונות הבונים את העתיד הדיגיטלי
The Digital Cooperation Organization ‏(DCO) השיקה את המהדורה השניה של פרסי השגשוג הדיגיטלי Digital Prosperity Awards ‏(DPA) ופתחה את האפשרות להגשת מועמדויות ובקשות עבור פתרונות דיגיטליים במגזר הציבורי והפרטי וכן העירוני-חברתי בארצות החברות ומעבר להן.

בומי רוכשת את אלמנטרי דאטה הישראלית ומביאה נתונים מהימנים ומפוקחים אל עידן הבינה המלאכותית
הרכישה מוסיפה יכולות צפייה ואמינות נתונים המאומצות באופן נרחב לפלטפורמת Boomi Enterprise, ומעניקה לארגונים את איכות הנתונים ויכולות הפיקוח הנדרשים להפעלת בינה מלאכותית

CGTN משיקה דף אינטרנט ייעודי עבור תוכנית ההפקה המשותפת לבמאים מהדרום הגלובלי – 2026
סיפורים על צמצום העוני ופיתוח משותף מנקודת מבט מקומית

אנדרסן גלובל מרחיבה את יכולות המיסוי ללקוחות פרטיים באמצעות KTA Tax
Andersen Global מרחיבה את יכולות המיסוי שלה בתחום הלקוחות הפרטיים באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם KTA Tax, משרד המתמחה במיסוי וממוקם בדבלין, המעניק ייעוץ ליחידים ולמשפחות מזה כמעט שלושה עשורים.

CGTN: מ"בירת תפוחי האדמה" ל"עיר אסימונים": כך עוברת עיר בצפון סין תהליך של שינוי
רשת CGTN פרסמה מאמר הבוחן כיצד העיר אולאנצאב (Ulanqab), הממוקמת בצפון סין, ממירה את יתרונותיה הטבעיים למנועי צמיחה חדשים על רקע הפריחה העולמית בתחום הבינה המלאכותית; זאת, תוך יצירת איזון בין קידמה טכנולוגית וצמיחה כלכלית לבין שמירה על הסביבה, במטרה להתוות נתיב לפיתוח ירוק יותר

GTCFX ממנה את עבדולרחמן אחמד אל-עלי למנכ"ל, ומחזקת את ההנהגה באמצעות מומחיות רגולטורית נרחבת
חברת GTCFX שמחה להודיע ​​על מינויו של עבדולרחמן אחמד אל עלי למנכ"ל. מינוי זה מהווה צעד משמעותי במסגרת מחויבותה המתמשכת של החברה לחיזוק ההנהגה, שיפור המצוינות התפעולית וקידום צמיחה בת-קיימא.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI