דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים General Atomics ו-EDGE מקימים שותפות לייצור, בדיקה ותיקון מערכות אלקטרומכניות
General Atomics ו-EDGE מקימים שותפות לייצור, בדיקה ותיקון מערכות אלקטרומכניות
חיים נוי 18/02/25 |  צפיות: 277

General Atomics ו-EDGE מקימים שותפות לייצור, בדיקה ותיקון מערכות אלקטרומכניות

סן דייגו, קליפורניה, 17 בפברואר 2025, ACCESS Newswire :

EPI, ישות של EDGE Group ואבן הפינה של תחום ההנדסה המדויקת בתעשיות התעופה והחלל, הנפט והגז והתעשיות הביטחוניות של איחוד האמירויות הערביות, חתמה על מזכר הבנות עם General Atomics-Systems Integration, שלוחה של General Atomics.

טקס החתימה נערך ב-17 בפברואר 2025 במרכז התערוכות הלאומי של אבו דאבי במסגרת תערוכת וועידת ההגנה הבינלאומית (IDEX) 2025.

"באמצעות שיתוף פעולה זה, EPI תרחיב משמעותית את יכולותיה. זה יכלול הקמת מתקן חדיש לתמיכה בייצור מערכות אלקטרומכניות", אמר מייקל דשיי, מנכ"ל EPI.

"העבודה עם EPI תסמן קפיצת מדרגה בפיתוח ובייצור של טכנולוגיית תעופה מתקדמת זו", אמר סגן נשיא General Atomics-Systems Integration סקוט ספנפילד. "אנו מצפים להציע פתרונות בטוחים, משתלמים ובעלי ביצועים גבוהים שיחליפו מערכות מדור קודם במטוסים צבאיים ומסחריים".

פרויקט זה מתאפשר על ידי מועצת טוואזון (התוכנית הכלכלית של טוואזון). אבן דרך מרכזית בפרויקט תהיה הענקת הרישוי למתקן של EPI כמרכז התיקון Part 145. זה יכלול תהליך אישור לאזור בטוח למעבר מטוסים ובדיקה והערכה של יחידות אב טיפוס, תוך הבטחת עמידה בתקנים הגבוהים ביותר בתעשייה.

אודות General Atomics (GA)

General Atomics היא חברת טכנולוגיות ביטחוניות ומגוונות. GA וחברות קשורות פועלות בחמש יבשות. החברות המסונפות ל-GA מייצרות כלי טיס בלתי מאוישים ומערכות מעקב אוויריות, חלל וים, תקשורת אופטית, ניתוח נתונים, שיגור נושאות מטוסים ומערכות צוללות. GA מובילה במחקר היתוך גרעיני, הדור הבא של ביקוע גרעיני וטכנולוגיות חומרים מתקדמות. החברה משתרעת על יותר מ-8 מיליון רגל רבוע של מתקני הנדסה, מעבדה וייצור ומעסיקה מעל 12,000 עובדים.

למידע נוסף - מדיה

GA-ASI Media Relations
[email protected]
+1-858-524-8101

מקור: General Atomics

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית ACCESS Newswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
זום מציגה את הדור הבא של Zoom Virtual Agent לאוטומציה של פתרון בעיות מקצה לקצה עבור לקוחות
יכולות חדשות של סוכנים וירטואליים מפחיתות את מאמצי הלקוחות, מונעות פניות חוזרות ומעניקות למנהלי השירות ביטחון להרחיב את האוטומציה כאשר 43% מהצרכנים אומרים שצ'אטבוטים לא מצליחים לפתור את הבעיות שלהם, Zoom Virtual Agent 3.0 יכול לעזור לארגונים לסגור את הפער הזה.

WALLIX מחזקת את נוכחותה האסטרטגית במזרח התיכון ככל שהביקוש לריבונות דיגיטלית מואץ
WALLIX (Euronext ALLIX), ספקית תוכנה אירופאית לאבטחת סייבר המתמחה בניהול זהויות וגישה (IAM) ומובילה אירופאית מוכרת בתחום ניהול גישה מועדפת (PAM), מציינת 10 שנים של צמיחה מתמשכת במזרח התיכון.

Petroleum Development Oman מעניקה ל-Lufkin Industries חוזה רב-שנתי למערכות שאיבה מתקדמות של חללים מונעות מוטות (RDPCP) עבור דרום עומאן
בהתבסס על כמעט עשור של ביצועים מוכחים בעומאן מאז תחילת שנות ה-2000, החוזה החדש מחזק את רקורד ההצלחה והשותפות של לופקין עם חברת פיתוח הנפט בעומאן.

Petroleum Development Oman מעניקה ל-Lufkin Industries חוזה רב-שנתי למערכות שאיבה מתקדמות של חללים מונעות מוטות (RDPCP) עבור דרום עומאן
בהתבסס על כמעט עשור של ביצועים מוכחים בעומאן מאז תחילת שנות ה-2000, החוזה החדש מחזק את רקורד ההצלחה והשותפות של לופקין עם חברת פיתוח הנפט בעומאן.

תוכניות המגורים והאזרחות הגלובליות החשובות ביותר בשנת 2026
בעוד שתוכניות אירופאיות ממשיכות לקבוע את הרף העולמי, הדירוגים האחרונים במהדורת 2026 של דו"ח תוכניות המגורים והאזרחות של Henley & Partners חושפים כיול מחדש ניכר בנוף הגירת ההשקעות.

ביקורת: כל הכבוד – מחווה למחזות הזמר הישראלים - –תוסס וצבעוני - בית צבי
23/02/26 | תיאטרון
כל הכבוד – מחווה למחזות הזמר הישראלים הוא מופע מוזיקלי תוסס ומלהיב, המביא לנו את מיטב השירים ממחזות הזמר המוכרים, הישר אל בימת בית צבי ברמת גן.

GA-ASI וחיל האוויר האמריקאי מדגימים שילוב מטוסים מאוישים עם בלתי מאוישים עם F-22 ו-MQ-20 בתרגיל אוטונומיה משותף
General Atomics Aeronautical Systems, Inc (GA-ASI), בשיתוף פעולה עם חיל האוויר האמריקאי, ערכה את ההדגמה האחרונה שלה לביצוע משימות אוטונומיות בבסיס חיל האוויר אדוארדס בדרום קליפורניה, תוך שימוש במטוס הבלתי מאויש MQ-20 Avenger® שלה ומטוס F-22 Raptor שצויד בתוכנת האוטונומיה הממשלתית המעודכנת ביותר.

GA-ASI הכריזה על YFQ-42A Dark Merlin
מטוס הקרב הסילוני הלא מאויש קיבל השראה מהטורף הזריז

GA-ASI מפתחת יכולות נשק ארוכות טווח עבור MQ-9B
מרחיבה את יכולות המשימה עבור המטוס ללא טייס המוביל בתעשייה, כולל תקיפה ימית

דובאי תארח את מובילי תעשיית הזכוכית העולמית בתערוכת ייצור הזכוכית הבינלאומית השלישית באפריל 2026
דובאי תארח מפגש מכובד של דמויות מובילות ומקבלי החלטות מתעשיית הזכוכית העולמית במהדורה השלישית של International Glass Manufacturing - תערוכת ייצור הזכוכית הבינלאומית (IGMS) המתוכננת להתקיים בין ה-21 ל-23 באפריל 2026 במרכז הסחר העולמי של דובאי.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI