דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים BYD Energy Storage חתמה על הסכם להקמת פרויקטים לאחסון סוללות הגדולים בעולם בהיקף רשתי של 2.5GWh
BYD Energy Storage חתמה על הסכם להקמת פרויקטים לאחסון סוללות הגדולים בעולם בהיקף רשתי של 2.5GWh
חיים נוי |  18/02/25 |  צפיות: 691

BYD Energy Storage חתמה על הסכם להקמת פרויקטים לאחסון סוללות הגדולים בעולם בהיקף רשתי של 2.5GWh

שנג'ן, 18 בפברואר 2025 (GLOBE NEWSWIRE) –

BYD Energy Storage וחברת החשמל הסעודית חתמו לאחרונה בהצלחה על חוזים להקמת פרויקטים לאחסון אנרגיה הגדולים בעולם בקנה מידה רשתי, בהספק שיגיע ל-12.5GWh בסוף התקופה. בשילוב עם פרויקט ה-2.6GWh שכבר נמסר, שיתוף הפעולה הכולל כעת יסתכם בפרויקטים בהיקף כולל של 15.1GWh.

שיתוף פעולה זה הוא צעד מרכזי לקידום תעשיית האנרגיה המתחדשת של ערב הסעודית, והוא מותאם ליעדים השאפתניים שנקבעו ביוזמת Vision 2030 של ערב הסעודית. בתגובה לאתגרי האקלים העולמיים הדוחקים, SEC נותרה איתנה במחויבותה לעצב מחדש את נוף האנרגיה של ערב הסעודית ולהוביל את חקר האנרגיה המתחדשת, כשאת הפרויקטים הללו מניעה שאיפתה של הממלכה להשיג תמהיל האנרגיה המיטבי שלה, עם 50% אנרגיה מתחדשת, עד 2030.

ציוד ה-BESS בפרויקטים יותקן בחמישה אתרים במדינה. BYD Energy Storage תספק את הדור החדש של MC Cube-T ESS שיאמץ את טכנולוגיית הסופר-שילוב CTS (Cell-to-System) החלוצית, עם אינדקס Vcts (שיעור נפח התא לנפח המערכת) העולה על 33%. מתקנים אלה ישתלבו ברשת הולכת החשמל של ערב הסעודית, וימלאו תפקיד מרכזי בהתמודדות עם אתגרים הנובעים מהגידול במספר המערכות לייצור אנרגיה מתחדשת, ויבטיחו אספקת חשמל יציבה ועמידה בדרישות השיא לאנרגיה.

לפני 17 שנים, מערכת ה-BESS הניסיונית הראשונה נמסרה מ-BYD לשוק כדי לחפש את הערך הפוטנציאלי של מערכת אחסון סוללות מבוססת LFP שתתחבר למערכת רשת החשמל. נכון להיום, BYD Energy Storage סיפקה מעל 75GWh של ציוד BESS ל-350 פרויקטים הממוקמים ביותר מ-110 מדינות ואזורים ברחבי העולם. הפורטפוליו שלה נותן מענה לתרחישי יישומים שונים בהיבטים של ייצור, שירות וצריכה, ויוצר שרשרת תעשייתית שלמה הכוללת מחקר, פיתוח, ייצור, מכירות ושירות. BYD Energy Storage הוכיחה כי היא מצוידת היטב לספק פרויקט בקנה מידה גדול במיוחד העולה על 15.1GWh.

פרויקט ציון דרך זה יגדיר מחדש את הערך והמעמד של פתרונות אחסון אנרגיה אלקטרוכימית בנוף האנרגיה העולמי. בהתייחס לשיתוף הפעולה הזה כנקודת התחלה חדשה, BYD Energy Storage תמשיך להגדיל את ההשקעה במחקר ופיתוח טכנולוגיים ותפעל יחד עם שותפים גלובליים כדי לפתח עידן חדש של המרת אנרגיה, המוביל את תעשיית אגירת האנרגיה לעבר עתיד נקי ובר-קיימא.

קישורים:

www.bydenergy.com
www.bydglobal.com

למידע נוסף - מדיה
Qifen Zhong
[email protected]

תמונה הנלווית להודעה זו זמינה בכתובת:

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/de81db5a-c23a-4e43-85ae-89dc133ea635

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Digital Reef חתמה על הסכם לרכישת תוצרת עתידית עם Oreasoc Agriculture במטרה להקל על ההשפעה הסביבתית
Digital Reef חתמה על הסכם לרכישת תוצרת עתידית עם Oreasoc Agriculture במטרה להקל על ההשפעה הסביבתית כתוצאה מצמיחת מרכזי נתונים באמצעות הגנה על יערות עד, וממנה את Xange.com כשותפה לביצוע אימות ומדידה דיגיטליים (MRV)

Nyxoah ממנה את ליאם קלי למנכ"ל
Nyxoah SA (נאסד"ק/יורונקסט בריסל: NYXH), חברת טכנולוגיות רפואיות המתמקדת בפיתוח פתרונות חדשניים לטיפול בדום נשימה חסימתי בשינה (OSA), באמצעות נוירומודולציה, הודיעה היום על מינויו של ליאם קלי לתפקיד המנכ"ל, החל מה-1 באוקטובר 2026, במקומו של אוליבייה טלמן.

דרך ברורה יותר למסחר: PU Prime משיקה אפליקציית מסחר בעיצוב חדש
PU Prime, חברת ברוקראז' מקוונת גלובלית המחזיקה במספר רישיונות, השיקה אפליקציית מסחר בעיצוב חדש במסגרת הקמפיין שלה תחת הכותרת "דרך ברורה יותר לסחור" ("A Clearer Way to Trade").

בכיר לשעבר ב-Google EMEA בתחום הנסיעות מצטרף לדירקטוריון OAG כדירקטור שאינו מנהל
חברת OAG, שותפה חיונית בתחום המידע העסקי המחוללת שינוי בענף הנסיעות העולמי, הודיעה היום על מינויו של דייוויד רובלס (David Robles) לדירקטור שאינו מנהל.

ZincFive מרחיבה את טכנולוגיית הניקל-אבץ לפתרונות גיבוי בתוך ארונות תקשורת ופתרונות הספק דינמיים מבוססי בינה מלאכותית
יישום טכנולוגיית ניקל-אבץ מוכחת לקצב פריקה גבוה עבור יישומי גיבוי בתוך ארונות תקשורת ויישומי הספק דינמי מונעי בינה מלאכותית

התערוכה והוועידה הבינלאומית לרכב חשמלי בדובאי (EV World 2026), 10-12 בנובמבר 2026, ממצבת את דובאי כמרכז עולמי להשקעות בתחום הרכב החשמלי
אירוע ראשון בדובאי, שנערך בשיתוף פעולה עם RTA, מכוון ליצרני ציוד מקורי (OEM), משקיעים ושחקני תשתית המתמקדים בשוק הרכבים החשמליים הצומח במהירות במזרח התיכון

גישה רפואית בינלאומית חדשה, שמטרתה להפוך את מהלך הסוכרת, הושקה רשמית בשנג'ן שבסין
לאחרונה הודיעו מהמרכז לרפואה משולבת למחלות כרוניות והמרכז לטיפול טבעי בסוכרת בבית החולים שנג'ן הנגשנג (Shenzhen Hengsheng) - חברת-בת של "Fosun Health" - כי באמצעות אימוץ מודל מיטבי המשלב בין רפואה סינית מסורתית לרפואה מערבית, הם השיגו הצלחה משמעותית בהיפוך מהלך המחלה, וסייעו ל-150 מטופלים עם סוכרת מסוג 1 ולמעלה מ-1,000 מטופלים עם סוכרת מסוג 2, להגיע למצב של הפוגה.

צ'רבון מקדמת את קווין ג'י לתפקיד סגן נשיא לפיתוח מוצרים מקצועיים – FLEX
חברת Chervon מקדמת את קווין ג'י לתפקיד סגן נשיא לפיתוח מוצרים מקצועיים – FLEX, החל מיום שני, 28 בספטמבר 2026, בכפיפות למנכ"ל ג'ו גאלי.

חברת צ'רבון ממנה את טרבור בית'רי לסגן נשיא לשיווק ומחקר עבור משתמשי קצה מקצועיים בקנדה
טרבור בית'רי מצטרף לחברת Chervon בתפקיד סגן נשיא לשיווק ומחקר עבור משתמשי קצה מקצועיים בקנדה, החל מיום שני, ה-28 בספטמבר, וכפוף למנכ"ל ג'ו גאלי.

QFC ולשכת המסחר של ארה"ב משתפות פעולה להרחבת השקעות חוצות-גבולות
המרכז הפיננסי של קטאר (QFC), מרכז פיננסי ועסקי מוביל הפועל בתוך המדינה, ולשכת המסחר של ארה"ב חתמו על מזכר הבנות (MoU) במטרה לחזק את הקשרים המסחריים וההשקעות בין קטאר לבין ארצות הברית, ולתמוך בחברות אמריקאיות המעוניינות להקים פעילות או להרחיב אותה בקטאר ובאזור הרחב יותר.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI