דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים BYD Energy Storage חתמה על הסכם להקמת פרויקטים לאחסון סוללות הגדולים בעולם בהיקף רשתי של 2.5GWh
BYD Energy Storage חתמה על הסכם להקמת פרויקטים לאחסון סוללות הגדולים בעולם בהיקף רשתי של 2.5GWh
חיים נוי |  18/02/25 |  צפיות: 714

BYD Energy Storage חתמה על הסכם להקמת פרויקטים לאחסון סוללות הגדולים בעולם בהיקף רשתי של 2.5GWh

שנג'ן, 18 בפברואר 2025 (GLOBE NEWSWIRE) –

BYD Energy Storage וחברת החשמל הסעודית חתמו לאחרונה בהצלחה על חוזים להקמת פרויקטים לאחסון אנרגיה הגדולים בעולם בקנה מידה רשתי, בהספק שיגיע ל-12.5GWh בסוף התקופה. בשילוב עם פרויקט ה-2.6GWh שכבר נמסר, שיתוף הפעולה הכולל כעת יסתכם בפרויקטים בהיקף כולל של 15.1GWh.

שיתוף פעולה זה הוא צעד מרכזי לקידום תעשיית האנרגיה המתחדשת של ערב הסעודית, והוא מותאם ליעדים השאפתניים שנקבעו ביוזמת Vision 2030 של ערב הסעודית. בתגובה לאתגרי האקלים העולמיים הדוחקים, SEC נותרה איתנה במחויבותה לעצב מחדש את נוף האנרגיה של ערב הסעודית ולהוביל את חקר האנרגיה המתחדשת, כשאת הפרויקטים הללו מניעה שאיפתה של הממלכה להשיג תמהיל האנרגיה המיטבי שלה, עם 50% אנרגיה מתחדשת, עד 2030.

ציוד ה-BESS בפרויקטים יותקן בחמישה אתרים במדינה. BYD Energy Storage תספק את הדור החדש של MC Cube-T ESS שיאמץ את טכנולוגיית הסופר-שילוב CTS (Cell-to-System) החלוצית, עם אינדקס Vcts (שיעור נפח התא לנפח המערכת) העולה על 33%. מתקנים אלה ישתלבו ברשת הולכת החשמל של ערב הסעודית, וימלאו תפקיד מרכזי בהתמודדות עם אתגרים הנובעים מהגידול במספר המערכות לייצור אנרגיה מתחדשת, ויבטיחו אספקת חשמל יציבה ועמידה בדרישות השיא לאנרגיה.

לפני 17 שנים, מערכת ה-BESS הניסיונית הראשונה נמסרה מ-BYD לשוק כדי לחפש את הערך הפוטנציאלי של מערכת אחסון סוללות מבוססת LFP שתתחבר למערכת רשת החשמל. נכון להיום, BYD Energy Storage סיפקה מעל 75GWh של ציוד BESS ל-350 פרויקטים הממוקמים ביותר מ-110 מדינות ואזורים ברחבי העולם. הפורטפוליו שלה נותן מענה לתרחישי יישומים שונים בהיבטים של ייצור, שירות וצריכה, ויוצר שרשרת תעשייתית שלמה הכוללת מחקר, פיתוח, ייצור, מכירות ושירות. BYD Energy Storage הוכיחה כי היא מצוידת היטב לספק פרויקט בקנה מידה גדול במיוחד העולה על 15.1GWh.

פרויקט ציון דרך זה יגדיר מחדש את הערך והמעמד של פתרונות אחסון אנרגיה אלקטרוכימית בנוף האנרגיה העולמי. בהתייחס לשיתוף הפעולה הזה כנקודת התחלה חדשה, BYD Energy Storage תמשיך להגדיל את ההשקעה במחקר ופיתוח טכנולוגיים ותפעל יחד עם שותפים גלובליים כדי לפתח עידן חדש של המרת אנרגיה, המוביל את תעשיית אגירת האנרגיה לעבר עתיד נקי ובר-קיימא.

קישורים:

www.bydenergy.com
www.bydglobal.com

למידע נוסף - מדיה
Qifen Zhong
[email protected]

תמונה הנלווית להודעה זו זמינה בכתובת:

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/de81db5a-c23a-4e43-85ae-89dc133ea635

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
הודעה למשקיעי XTIA
הודעה למשקיעי XTIA: משרד רוזן עורכי הדין מזכיר למשקיעי XTI Aerospace, Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, כי המועד האחרון להגשת בקשה לשמש כתובע המרכזי בתביעה ייצוגית בניירות ערך הוא ה-27 באוקטובר 2026

הודעה למשקיעי UWMC
הודעה למשקיעי UWMC: משרד רוזן עורכי דין מזכיר למשקיעי UWM Holdings Corporation שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, כי המועד האחרון להגשת בקשה לשמש כתובע המרכזי בתביעה ייצוגית בניירות ערך הוא ה-13 באוקטובר 2026

מדריך מישלן דובאי מציין את המהדורה החמישית שלו עם מבחר שכמעט הכפיל את עצמו מאז ההשקה
מסעדת Orfali Bros זוכה לשדרוג ומקבלת שני כוכבי מישלן, בעוד שהמסעדות הקיימות בדובאי המחזיקות בשלושה ובשני כוכבי מישלן שומרות על מעמדן. · KIGO ו-Birch מצטרפים לראשונה למבחר עם כוכב מישלן אחד

GTC Prime משתפת פעולה עם Centroid Solutions לאספקת נזילות למגוון נכסים באמצעות CS 360 Bridge
GTC Prime, ספקית של פתרונות נזילות מוסדיים, הודיעה על שותפות אסטרטגית עם Centroid Solutions, ספקית פינטק גלובלית המפעילה את מערכת האקוסיסטם One-Centroid.

קוריה משקיעה 28 מיליון דולר בייצור רכיבים פעילים (API) סטריליים
Curia Global, Inc. (קוריה), ארגון מוביל גלובלי למחקר, פיתוח וייצור לפי חוזים (CDMO), הודיעה היום על השקעה אסטרטגית להרחבת יכולות הייצור שלה של רכיבים פעילים פרמצבטיים (API) סטריליים – הן עבור מוצרים סטרואידיים והן עבור מוצרים שאינם סטרואידיים – באתר החברה בוואיאדוליד, ספרד. ההרחבה צפויה להסתיים ברבעון הרביעי של שנת 2028.

בית משפט בנבדה מסיר הגבלה ומאפשר ל-EESystem לשתף הקלטה של ​​פגישה מנובמבר 2024
הצו מ-25 בספטמבר 2026 מבטל את ההגבלה על שיתוף ההקלטה. ההליך המשפטי העיקרי נמשך

קבוצת EBC Financial בתערוכת iFX EXPO Asia 2026 תעסוק בשווקים, טכנולוגיה ושיח בתעשייה
EBC תציג מבט מעמיק יותר על כמה מהפיתוחים החדשים ביותר שלה ותחלוק חדשות בנוגע ל-EBC Group Foundation

מועד אחרון בנוגע ל- HDB
מועד אחרון בנוגע ל- HDB: רוזן, יועץ משפטי גלובלי למשקיעים, קורא למשקיעי HDFC Bank Limited שספגו הפסדים העולים על 100 אלף דולר להבטיח ייצוג משפטי לפני המועד האחרון והחשוב ב-13 באוקטובר בתביעה ייצוגית בניירות– HDB

YYForce פותחת מרכז רובוטיקה בסינגפור לקידום אימון ופריסת רובוטי שירות דמויי אדם
אבן דרך אסטרטגית: פתיחה רשמית של מרכז ההדרכה, הנתונים והחוויה לרובוטיקה בסינגפור לאמון רובוטים דמויי אדם, בדיקות תהליכי עבודה והדגמות ללקוחות.

גרדיאנט מרחיבה את הפעילות בהודו עם הנהגה חדשה, חמישה חוזים חדשים והגדלת הצוות ב-40%
הודו בונה את המפעלים שעומדים בבסיסה של כלכלת הבינה המלאכותית, וכל אחד מהם פועל על מים. כיום, Gradiant, שכבת המים של כלכלת הבינה המלאכותית, הכריזה על סדרה של נקודות ציון חשובות המחזקות את מעמדה בהודו: דירקטור מנהל חדש לארץ, חמישה חוזי בנייה חדשים בתחום המוליכים למחצה, הלוחות המודפסים (PCB) וייצור סולארי, וכן תוכניות להגדלת צוות החברה בהודו בשיעור של למעלה מ-40 אחוזים השנה.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI