דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים מצוינות ברכיבה על אופניים תופסת את מרכז הבמה בפרסי פדרציית האופניים של קפריסין 2024
מצוינות ברכיבה על אופניים תופסת את מרכז הבמה בפרסי פדרציית האופניים של קפריסין 2024
חיים נוי |  12/03/25 |  צפיות: 790

מצוינות ברכיבה על אופניים תופסת את מרכז הבמה בפרסי פדרציית האופניים של קפריסין 2024

ניקוסיה, קפריסין, 12 במרץ 2025 (GLOBE NEWSWIRE) –

פדרציית האופניים של קפריסין אירחה את טקס הפרסים השנתי היוקרתי שלה ב-7 בפברואר 2025, שחגג את הישגיהם של רוכבי האופניים, המועדונים ובתי הספר המובילים במדינה. פדרציית האופניים של קפריסין ערכה את האירוע לכבודו של אריסטידס קונסטנטינידיס (Aristides Konstantinidis), מדליסט הזהב האולימפי הראשון של קפריסין מאולימפיאדת אתונה 1896. האירוע גם הפגיש בין דמויות מרכזיות בקהילת רוכבי האופניים.

מארגני הטקס הכירו בביצועים יוצאי דופן בשנת 2024 והדגישו את מחויבות הפדרציה לקידום רכיבה על אופניים הן כספורט תחרותי והן כבחירת סגנון חיים. בין הדמויות המרכזיות שהשתתפו, היו שר האנרגיה, המסחר והתעשייה גיורגוס פפאנסטסיו (Giorgos Papanastasiou); מזכ"ל הוועד האולימפי הקפריסאי גיוטיס יואנידס (Giottis Ioannides); איגור מקרוב (Igor Makarov ), חבר בוועדת הניהול של איגוד האופניים הבינלאומי (UCI); ולדימיר פטסס (Vladimir Petsas) מאיגוד האופניים האירופי; וכריס פיליפידיס (Charis Filipidis ) מארגון הספורט הקפריסאי.

במהלך הטקס הוענק פרס אריסטידס קונסטנטינידיס היוקרתי לאנדרי כריסטופורו (Andri Christoforou), קונסטנטינה ג'ורג'יו (Konstantina Georgiou), איגור מקרוב (Igor Makarov) ועיריית לפקוניקו על תרומתם המשמעותית וארוכת השנים לספורט באזור. הפדרציה הכריזה על APOL (ΑΠΟΕΛ) כמועדון הטוב ביותר של השנה והכירה בבית הספר אגיוס מנסון כבית הספר הטוב ביותר של השנה.

הפדרציה הכתירה את אנדראס מילטיאדיס (Andreas Miltiadis) ואנדרי כריסטופורו (Andri Christoforou ) לספורטאים הטובים ביותר של השנה, בהתאמה. ועדת הפרסים ציינה גם הישגים בתחומים שונים, כולל מרוצי כביש, אופני הרים ורכיבה במורדות. הכרה זו משקפת שנה שהתאפיינה הן בהצלחות מקומיות והן בייצוג בינלאומי באירועים כמו אולימפיאדת פריז.

נשיא פדרציית האופניים של קפריסין, גיורגוס ג'ורג'יו (Giorgos Georgiou), הדגיש בנאומו את מסירותה של הפדרציה לטיפוח כישרונות ולהרחבת ההזדמנויות לספורטאים להתחרות על במות עולמיות.

שר האנרגיה, המסחר והתעשייה הקפריסאי, ג'ורג' פפנאסטסיו, בירך את הזוכים וציין כי "רכיבה על אופניים מקרבת בין אנשים ומקדמת אורח חיים בריא יותר. אני מאחל לאחרים ללכת בעקבות הדוגמה שלכם למען עולם טוב יותר ובר קיימא".

אורחים נוספים שבירכו את הזוכים היו כריס פיליפידס (Charis Philippides ) מארגון האתלטיקה הקפריסאי וג'יוטיס יואנידס (Giottis Ioannides), המזכיר הכללי של הוועד האולימפי הקפריסאי.

נוכחותו של איגור מקרוב (Igor Makarov), כזוכה ומגיש פרסים, היא גולת הכותרת הנוספת של האירוע. תומך ותיק של הספורט בקפריסין וחבר בוועדת הניהול של UCI, איגור מקרוב מילא תפקיד חשוב בקידום יוזמות רכיבה מקומיות ותמיכה בכישרונות מקומיים.

בעוד הספורטאים מתכוננים לאתגרים חדשים בשנת 2025, הפדרציה נשארת מחויבת לשמירה על הכללה ומצוינות ברכיבה על אופניים.

אנא בקרו באתר האינטרנט של התאחדות האופניים של קפריסין  כדי לראות את רשימת הזוכים המלאה.

אודות התאחדות האופניים של קפריסין

פדרציית האופניים של קפריסין (Cyprus Cycling Federation ) מחויבת לקידום רכיבה על אופניים בכל הרמות - מהשתתפות עממית ועד לתחרות עילית. היא תומכת בספורטאים באמצעות תוכניות אימונים, פיתוח תשתיות וייצוג בינלאומי תוך תמיכה ברכיבה על אופניים כאמצעי תחבורה בר קיימא. באמצעות יוזמותיה, הפדרציה מעוררת השראה לתרבות של בריאות, שוויון ואחריות סביבתית.

למידע נוסף – מדיה:

Cyprus Cycling Federation
דוא"ל: [email protected]
אתר אינטרנט: www.cypruscycling.com
כתובת: Olympic House, 21 Amfipoleos str., Office B220, 2025 Nicosia Cyprus

תמונה הנלווית להודעה זו זמינה בכתובת:

https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/a514cf2e-e848-436a-a429-d0babcec99b4

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
דו"ח של Templafy מצא ש-95% מעובדי הידע עורכים מסמכים שנוצרו בידי בינה מלאכותית לפני שהם מוכנים לשימוש עסקי
כמעט מחצית מהעובדים בארה"ב ובבריטניה מציינים כי בחינת מסמכים עסקיים שנוצרו באמצעות בינה מלאכותית עשויה להותיר מעט מאוד חיסכון ממשי בזמן

Nift מינתה את גיא גונן, מנהל תחום הבינה המלאכותית הקודם של Taboola, להוביל את מרכז הבינה המלאכותית החדש בישראל
Nift, פלטפורמת הטכנולוגיה המסייעת לעסקים להודות ללקוחותיהם עם מתנות בהתאמה אישית החושפות אותם למותגים חדשים, הודיעה היום על השקת מרכז בינה מלאכותית בישראל ועל מינויו של גיא גונן למנהל תחום הבינה המלאכותית.

CompoSecure פתחה מרכז עיצוב חדש בלונדון כדי לענות על הביקוש הבינלאומי הגובר לכרטיסי מתכת יוקרתיים
סטודיו חדש ללקוחות, הממוקם במרחק צעדים ספורים מטאואר ברידג', מאפשר למנפיקים לעצב, לבחון, להפיק דוגמאות ולשכלל תוכניות של כרטיסי מתכת – בזמן אמת ובאופן אישי

MidOcean משלימה גיוס הון ל-2026 ומבטיחה התחייבויות הון בסך למעלה מ-4 מיליארד דולר להאצת אסטרטגיית הצמיחה הגלובלית בתחום ה-LNG
MidOcean Energy, חברת גז טבעי נוזלי (LNG) שהוקמה ומנוהלת על ידי EIG, הודיעה היום על השלמת גיוס ההון שלה לשנת 2026, שבמסגרתו הבטיחה התחייבויות הון בהיקף של יותר מ-4 מיליארד דולר, הכוללות התחייבויות שהושלמו והתחייבויות שטרם הושלמו במהלך 12 החודשים האחרונים, ממשקיעים אסטרטגיים ומוסדיים חדשים, וכן השקעות המשך משמעותיות מצד משקיעים קיימים

EMGA ממשיכה להצליח בברזיל
EMGA מארגנת מימון בסך 100 מיליון אירו עבור BTG Pactual מטעם COFIDES

GA-ASI מדגימה מערכת תקשורת לסיוע בזמן אסון בשיתוף עם תאגיד סופטבנק
הספקית היפנית עובדת עם GA-ASI על מארז תקשורת עבור MQ-9B

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד HDB
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד HDB: רוזן, יועץ למשקיעים מיומן, קורא למשקיעי HDFC Bank Limited שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד החשוב ב-13 באוקטובר במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – HDB

הודעה למשקיעי UWMC: משרד רוזן עורכי דין מזכיר למשקיעי UWM Holdings Corporation שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לגבי המועד האחרון לשמש כתובע המרכזי
הודעה למשקיעי UWMC: משרד רוזן עורכי דין מזכיר למשקיעי UWM Holdings Corporation שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לגבי המועד האחרון לשמש כתובע המרכזי – 13 באוקטובר 2026 – בתביעה ייצוגית בענייני ניירות ערך

QualityKiosk Technologies הוכרה כזוכה בפרס שותפת השנה לשנת 2026 של UiPath
הפרס מכיר בהובלה של QualityKiosk בתחום הבדיקות מבוססות הסוכנים והנדסת האיכות המונעת על ידי בינה מלאכותית

רוזן, משרד עורכי דין מוביל, קורא למשקיעי חברת Doximity, Inc לשכור ייצוג
רוזן, משרד עורכי דין מוביל, קורא למשקיעי חברת Doximity, Inc לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד אחרון חשוב במסגרת תביעה ייצוגית בניירות הערך – DOCS
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI