דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Presidio Investors שמחה להכריז על צירוף כריסטיאן שוטה כשותף התפעולי החדש
Presidio Investors שמחה להכריז על צירוף כריסטיאן שוטה כשותף התפעולי החדש
חיים נוי 17/05/25 |  צפיות: 390

Presidio Investors שמחה להכריז על צירוף כריסטיאן שוטה כשותף התפעולי החדש

אוסטין, טקסס, 16 במאי 2025, (BUSINESS WIRE):

Presidio Investors שמחה להכריז על צירוף כריסטיאן שוטה (Christian Schütte) כשותף התפעולי החדש.

כריסטיאן מביא עמו למעלה מ-20 שנות ניסיון גלובלי בהשקעות בנקאיות, בקרנות השקעות פרטיות ובמנהיגות תפעולית, עם הצלחה מוכחת בהנעת צמיחה מחוללת שינוי בענפים הללו.

כריסטיאן החל את הקריירה שלו ב-J.P. Morgan בניו יורק ובלונדון, שם הוא השתייך לצוותי מיזוגים ורכישות ומימון תאגידי. לאחר מכן הוא הצטרף ל-Fortress Investment Group והפך לחלק משמעותי בהשקת הפעילות בגרמניה. במסגרת תפקידו הוא סייע בגיוס של הון בסך למעלה מ-1.5 מיליארד אירו וניהל מגוון רחב של השקעות, כולל הלוואות פעילות ולא פעילות, וחברות פרטיות וציבוריות.

בהמשך הוא הצטרף ל-EQT Group, שם הוא התמקד בצמיחה בשכבת הביניים של השוק ובהשקעות המשך. בין הישגיו הבולטים הוא איחוד של תשע סוכנויות שיווק דיגיטלי לגוף מוביל בשוק בשווי של 100 מיליון אירו, תוך הקמת אחת מפלטפורמות השיווק הדיגיטלי המקיפות ביותר בגרמניה.

לאחר תפקידים בתחום קרנות ההשקעות הפרטיות, כריסטיאן עשה הסבה למנהיגות תפעולית. הוא שימש כמנכ"ל וכבעלים ראשי של חברה לאביזרים מובחרים לאופנועים, תוך הרחבת העסק לעשרה שווקים בינלאומיים. בנוסף, הוא היה מייסד שותף של חברת סטארט-אפ טכנולוגית המתמקדת במתן מענה מבוסס IoT במקרי חירום ובשיקום נכסים. כיום הוא הבעלים הראשי והיו"ר של שתי חברות תעשייתיות בגרמניה, שם הוא ממשיך להנחות את ההתפתחות האסטרטגית ואת הביצוע התפעולי.

לכריסטיאן תארים במשפטים מאוניברסיטאות פסאו, לוזאן, וברלין. מינויו כשותף תפעולי ב-Presidio Investors מחזק את יכולותיה של החברה לבצע חבירה עמוקה עם צוותי הנהלה ולהניע מצוינות תפעולית בתיק המוצרים שלה.

אודות Presidio Investors:

Presidio Investors היא חברת השקעות פרטית המתמקדת בהשקעות בחברות אשר נמצאות בשוק הביניים. Presidio Investors מחוייבת לצמיחה אסטרטגית וליצירת ערך, ויש לה צוותי ניהול יוצאים מהכלל המאפשרים הצלחה ארוכת טווח.

גלריית תמונות/מולטימדיה אפשר למצוא בכתובת – https://www.businesswire.com/news/home/20250512473756/en

אנשי קשר

מג קאופמן
מנהלת מחלקת עובדים
[email protected]
‎+1 (737) 587-2940

מקור: Presidio Investors

.

.

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Jefferies השיקה את "מגמות משתנות: תפקידה של ישראל כבירה הפיננסית במזרח התיכון המתפתח"
Jefferies השיקה את "מגמות משתנות: תפקידה של ישראל כבירה הפיננסית במזרח התיכון המתפתח", דו"ח מקיף אשר נותן דגש על הגמישות בשוק ההון הישראלי ועל עוצמתה של האקוסיסטמה הטכנית בשינוי החל באזור

Bitget משיקה את הקמפיין "סיפורי מעריצים: UEX דרך העיניים שלכם" עם מאגר פרסים בהיקף של 100,000 יחידות USDT
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה קמפיין קהילה חדש, Bitget Fan Story: UEX Through Your Eyes, המזמין משתמשים שזכאים לכך מכל העולם לשתף את המסע שלהם ב-Bitget ברשתות החברתיות לקבלת הזדמנות לתבוע חלק מקרן הפרסים בהיקף של עד 100,000 יחידות USDT, יחד עם מזכרות בלעדיות של Bitget Fan Club.

TruMerit ו-Creditera מנפיקות אישורים דיגיטליים ראשונים הניתנים לאימות עבור אנשי מקצוע בתחום הבריאות ברחבי העולם
TruMerit, חברה מובילה עולמית בפיתוח כוח אדם בתחום הבריאות ואימות הסמכות, הודיעה היום כי הנפיקה את אישוריה הדיגיטליים הניתנים לאימות הראשונים לאנשי מקצוע בתחום הבריאות באמצעות שותפות חדשה עם Credivera, מה שמסמן צעד משמעותי קדימה באימות אישורים מאובטח ונייד עבור כוח אדם בתחום הבריאות העולמי.

CYNREN משיקה חברת ייעוץ מהדור הבא, המשרתת משרדים משפחתיים, קרנות ומשקיעים מוסדיים
החברה נוסדה על ידי שותפים לשעבר ב-KPMG וב-Citibank, בעלי ניסיון של עשרות שנים בליווי עסקים, קרנות ומשפחות

Andersen Consulting מחזקת את יכולות הטרנספורמציה הארגונית באמצעות Afiniti
Andersen Consulting מודיעה על הסכם שיתוף פעולה עם Afiniti, חברת ייעוץ עולמית לטרנספורמציה עסקית שמרכזה בבריטניה, המסייעת לארגונים ליישם ולהטמיע תוכניות שינוי מורכבות ולשמר אותן לאורך זמן.

TACTICA AI מציגה את פלטפורמת הבינה המלאכותית הראשונה באזור להחלטות תפעוליות קריטיות בזמן אמת
TACTICA AI, הבנויה על טכנולוגיה עמוקה שפותחה על ידי TII, מתקדמת מעבר ללוחות מחוונים כדי לעזור למקבלי החלטות להפוך מודיעין מקוטע, חיישנים ונתונים תפעוליים לפעולה

Esentia מכריזה על תמחור מוצלח של איגרות חוב בכירות בריבית 6.125% לפירעון ב-2033 ואיגרות חוב בכירות בריבית 6.500% לפירעון ב-2038
חברת Esentia Energy Development, S.A.B. de C.V. ("ESENTIA" או "החברה"), הודיעה על תמחור סכום הקרן הכולל של 1,000,000,000.00 דולר אמריקאי של איגרות החוב הבכירות שלה בריבית של 6.125% שיפרעו ב-2033 ("איגרות החוב 2033") וסכום הקרן הכולל של 1,000,000,000.00 דולר אמריקאי של איגרות החוב הבכירות שלה בריבית של 6.500% שיפרעו ב-2038 (”איגרות החוב 2038“ ויחד עם איגרות החוב 2033, "האיגרות החוב") שיונפקו על ידי החברה בהנפקה פרטית לקונים מוסדיים כשירים בהתאם לתקנה 144A בחוק ניירות הערך משנת 1933, כפי שתוקן (”חוק ניירות הערך“), ומחוץ לארצות הברית לאזרחים שאינם אמריקאים בהתאם לתקנה S בחוק ניירות הערך.

כיצד לפנות את מיצרי הורמוז מהאוויר: UMag Solutions משיקה את F1Mag® - פתרון בלתי מאויש לגילוי מהיר של מוקשים ימיים ולוחמה נגד צוללות
F1Mag® מרחיב את פורטפוליו החישה המגנטית מבוססת הרחפנים של UMag עם מערכת מוטסת במהירות גבוהה לגילוי בזמן אמת של מוקשים ימיים וצוללות בסביבות ים פתוח, שיכול לכסות עד 6,000 דונם לשעה, מבלי לסכן כלי שיט ואנשי צוות

Ostathi, המופעלת בידי UniHouse, מובילה את התשתית הדיגיטלית הראשונה והחלוצית במזרח התיכון המקשרת פיתוח כוח אדם מובנה להכנסה מאומתת
התוכנית, במימון הבנק העולמי ומשרד הכלכלה הדיגיטלית של ירדן, יוצרת את הקשר הראשון הניתן לביקורת באזור בין פיתוח יכולות מובנות להכנסה מאומתת

מועד אחרון להגשת תביעה ייצוגית נגד CONCORDE: רוזן, יועץ למשקיעים מיומן, מעודד את משקיעי Concorde International Group Ltd. לקבל ייעוץ
מועד אחרון להגשת תביעה ייצוגית נגד CONCORDE: רוזן, יועץ למשקיעים מיומן, מעודד את משקיעי Concorde International Group Ltd. לקבל ייעוץ משפטי לפני המועד החשוב ב-20 במאי בתביעה ייצוגית לניירות ערך - YOOV
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI