דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים ExaGrid משחררת את גרסה 7.3.0
ExaGrid משחררת את גרסה 7.3.0
חיים נוי 23/07/25 |  צפיות: 533

ExaGrid משחררת את גרסה 7.3.0

העדכון האחרון כולל תמיכה ב-Rubrik, MongoDB וחיסכון באחסון עבור קבצי SQL dump

מרלבורו, מסצ’וסס, 23 ביולי 2025, (BUSINESS WIRE):

ExaGrid, הספקית של הפתרון היחיד בענף לאחסון גיבוי בשכבות עם נעילת זמן הכוללת שכבה שאינה חשופה לרשת (תוך יצירת מרווח אוויר), מחיקה מושהה ועמידות בפני שינויים לצורך התאוששות ממתקפות כופר, הכריזה היום על השחרור של גרסה 7.3.0 של תוכנת ExaGrid, אשר הפצתה החלה ביולי 2025.

גרסה 7.3.0 של תוכנת ExaGrid מוסיפה תמיכה ביישומי ושירותי גיבוי מובילים בתעשייה.

העדכונים כוללים:

*תמיכה בתוכנת הגיבוי Rubrik

*שימוש ב-Rubrik Archive Tier או ב-Rubrik Archive Tier עם הפעלה של Instant Archive

*תמיכה ב-MongoDB Ops Manager

*דה-דופליקציה עבור קצבי dump מוצפנים מ-Microsoft SQL

*כאשר ההצפנה מופעלת ביישום ה-SQL (TDE), ExaGrid יכולה להגיע להפחתת נתונים של כ-4:1 עם טכנולוגיית הדה-הדופליקציה האקטיבית של נתונים של ExaGrid.

*אם בסיס נתוני SQL אינו מוצפן, ExaGrid תגיע ליחס דה-דופליקציה שבין 10:1 ו-50:1

יישומי Tiered Backup Storage של ExaGrid קלים להתקנה ולשימוש ופועלים בצורה חלקה עם יותר מ-25 יישומי גיבוי, כך שהם מאפשרים גיבויים ממספר יישומי גיבוי בו-זמנית, על מנת שארגונים יוכלו לשמור על ההשקעה שלהם ביישומי ותהליכי גיבוי קיימים.

"ExaGrid ממשיכה להוסיף ולשפר את האינטגרציות שלנו עם יישומי ושירותי הגיבוי המובילים בתעשייה. אנו נרגשים להרחיב את רשימת יישומי הגיבוי הנתמכים שלנו עם Rubrik ו-MongoDB", אמר ביל אנדרוז, הנשיא והמנכ"ל של ExaGrid. "אנו שמחים גם להציע אחסון וחיסכון בעלויות עבור העברות מבסיסי נתונים של SQL המוצפנים באמצעות TDE. ExaGrid נותרת מחויבת להציע פתרון הנותן מענה לכל האתגרים של אחסון גיבוי, ואנו מצפים להוסיף ערך עבור לקוחות קיימים ועתידיים עם השחרור של גרסה 7.3.0."

אודות ExaGrid

ExaGrid מספקת אחסון גיבוי מדורג עם אזור נחיתה ייחודי מבוסס מטמון כוננים, מאגר החזקה לטווח ארוך וארכיטקטורת התרחבות. אזור הנחיתה של ExaGrid מספק את הגיבויים, השחזורים ואת אתחולי המכונות וירטואליות המהירים ביותר. מאגר ההחזקה מציע את העלות הנמוכה ביותר לשמירה לטווח ארוך. ארכיטקטורת ההתרחבות של ExaGrid כוללת התקנים מלאים ומבטיחה חלון גיבוי באורך קבוע ככל שהנתונים גדלים, ומבטלת שדרוגים יקרים והתיישנות מוצרים. ExaGrid מציעה את גישת אחסון הגיבוי הדו-שכבתי היחידה עם שכבה שאינה מחבורת לרשת, מחיקות מושהות ואובייקטים בלתי ניתנים לשינוי להתאוששות מהתקפות של תוכנות כופר.

ל-ExaGrid מהנדסי מכירות ומערכות טרום מכירה עם נוכחות פיזית במדינות הבאות: ארגנטינה, אוסטרליה, בנלוקס, ברזיל, קנדה, צ'ילה, מדינות חבר העמים, קולומביה, צ'כיה, צרפת, גרמניה, הונג קונג, הודו, ישראל, איטליה, יפן, מקסיקו, המדינות הנורדיות, פולין, פורטוגל, קטאר, ערב הסעודית, סינגפור, דרום אפריקה, דרום קוריאה, ספרד, טורקיה, איחוד האמירויות הערביות, בריטניה, ארצות הברית ובאזורים נוספים.

בקרו אותנו בכתובת exagrid.com או התחברו אלינו בלינקדאין. ראו מה יש ללקוחות שלנו לומר על חוויות ExaGrid שלהם ולמדו מדוע הם מקדישים כעת הרבה פחות זמן לגיבוי בסיפורי ההצלחה של הלקוחות שלנו. ExaGrid גאה בדירוג NPS 81+ שלה!

ExaGrid הוא סימן מסחרי רשום של חברת ExaGrid Systems, Inc. כל הסימנים המסחריים האחרים הם רכוש בעליהם המתאימים.

אשת מדיה עבור ExaGrid:
מרי דומינצ’לי
ExaGrid
[email protected]

מקור: ExaGrid

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
ExaGrid מכריזה על רבעון שיא בהזמנות ובהכנסות
ExaGrid רושמת רבעון 22 ברציפות של תזרים מזומנים חופשי חיובי, EBITDA חיובי ופעילות רווחית בדו"ח רווח והפסד

eXp Realty מרחיבה את השקעותיה באמריקה הלטינית עם כנס eXpcon הראשון בשפה הספרדית
חשיבותה הגוברת של אמריקה הלטינית בשוק הנדל"ן העולמי מניעה ביקוש לקשרים חזקים יותר החוצים גבולות, למומחיות מקומית ולשותפויות המבוססות על אמון

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד AeroVironment
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד AeroVironment: רוזן, יועץ למשקיעים מהימן, מעודד משקיעים ב- AeroVironment, Inc. עם הפסדים של מעל 100 אלף דולר, לקבל ייעוץ משפטי לקראת מועד אחרון חשוב בתביעה ייצוגית בניירות הערך – AVAV

Bitget משפרת את חוויית המסחר האלגוריתמי עם שילוב ה-SDK של Siebly.io
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הודיעה על שיתוף פעולה עם Siebly.io, ספקית ערכות פיתוח תוכנה של API ברמה מקצועית עבור סוחרים ומפתחים אלגוריתמיים, במטרה לפשט את האינטגרציה עם הממשקים V3 Unified Trading Account ו-API V2 Classic של Bitget.

Gradiant תומכת בהרחבה פורצת דרך של ייצור מוליכים למחצה בדרזדן
הפרויקט הושלם שלושה חודשים לפני המועד המתוכנן, ותומך באחת מההרחבות המשמעותיות ביותר של ייצור מוליכים למחצה באירופה

GA-ASI ו-MBDA מתחייבות לשיתוף פעולה בתחום החימוש
General Atomics Aeronautical Systems, Inc (GA-ASI) ו-MBDA הודיעו על מחויבות לשלב את חימושי התקיפה המדויקת מסדרת SPEAR – מתוצרת יצרנית הטילים האירופית – בכלי טיס חדשים המיוצרים על ידי יצרנית כלי הטיס הבלתי-מאוישים האמריקאית.

ביקורת: חגיגה של שפה וטירוף קדוש: "חנאל ומכבית" בתיאטרון בית ליסין
21/07/26 | תיאטרון
. המחזה לוקח את הצופים אל תוך המערבולת היומיומית של אולפנא של בנות תוססת, שבה הקודים החברתיים, השידוכים, הציפיות הדתיות והלחצים המשפחתיים מתנגשים חזיתית. במרכז העלילה עומדים חנאל, שרת האולפנא הנחבא אל הכלים, ומכבית, מורה דומיננטית ורבת מעש במוסד. השניים נפרדו זה מכבר אך עובדים באותה מסגרת.

GA-ASI ו-KONGSBERG מקדמות את השילוב של JSM עבור MQ-9B
החברות מביאות את מערכת הנשק Joint Strike Missile לפלטפורמה המלא מאוישת המובילה

GA-ASI משלימה את מבחני ההסמכה לנשקים של Protector הבריטי
מביאים לכדי סיכום שיתוף פעולה בן 6 שנים בין הממשל והתעשייה בארצות הברית ובבריטניה

ביקורת: גרוטסקה של אהבה וכיעור: "יאקיש ופופצ'ה" מאת חנוך לוין בבית צבי
20/07/26 | תיאטרון
העלילה עוקבת אחר יאקיש הושפיש, גבר שכל פחדיו מרוכזים בכיעורו החיצוני, ופופצ'ה חרופצ'ה, אישה שגורלה נקשר בו בשל מראה דומה. השניים, שנועדו זה לזו בחסות שדכנים ומוסכמות, נאלצים להתמודד עם השאלה הנצחית של לוין: האם אהבה יכולה להתקיים במקום שבו הגוף דוחה את העין?
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI