דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Outreach מחזקת את נוכחותה באזור EMEA ומשפרת את חווית הלקוח עם מנהל כללי חדש
Outreach מחזקת את נוכחותה באזור EMEA ומשפרת את חווית הלקוח עם מנהל כללי חדש
חיים נוי |  09/11/25 |  צפיות: 243

Outreach מחזקת את נוכחותה באזור EMEA ומשפרת את חווית הלקוח עם מנהל כללי חדש

סגן הנשיא לשעבר של Box, פול דישפילד, מצטרף כמנהל תיאום הכנסות להאצת הצמיחה, הרחבת אימוץ ה-AI ועידוד הכנסות עבור חברות ארגוניות

סיאטל, 6 בנובמבר 2025, (BUSINESS WIRE):

‏Outreach, פלטפורמת תהליכי העבודה להכנסות AI, מחזקת את נוכחותה באזור EMEA על ידי גיוס פול דיטשפילד לתפקיד המנכ"ל החדש לאזור EMEA. צעד זה מחזק את נוכחותה הנרחבת כבר כעת של Outreach באזור EMEA עם משרדים בלונדון ובפראג וכן מרכז נתונים באירלנד.

דישפילד יוביל את צוות EMEA של Outreach בעלת קצב הצמיחה המהיר, ויעבוד בשיתוף הדוק עם לקוחות כגון SAP, ‏Siemens, ו-Omniplex, תוך הרחבת נוכחותה של Outreach ברחבי אזור EMEA. לדישפילד עשרים וחמש שנות ניסיון במכירות ארגוניות והוא מביא עמו רקורד מוכח של הובלת צוותי הכנסות ב-Box, ON24, ‏Adobe, ו-Global Graphics Software.

"העלייה המהירה של פיתוח ה-AI באזור EMEA הופכת את התקופה הנוכחית למלהיבה עוד יותר במרחב תיאום ההכנסות", אמר אבהיג’יט מיטרה, מנכ"ל Outreach. "המנהיגות של פול וההבנה המעמיקה שלו בשוק התוכנה הארגונית יהוו גורם קריטי בהובלת לקוחותינו דרך עידן חדש זה של מכירות מונעות AI, של מדרוג הפעילות שלנו ושל אספקת היכולות המלאות של פלטפורמת Outreach".

דישפילד יתמקד בהקמת צוותים בעלי ביצועים חזקים, בטיפוח שותפויות עם ארגונים מובילים כגון Cognism, ובהאצה של טרנספורמציה דיגיטלית עבור לקוחות Outreach.

"Outreach היא החזית של תיאום ההכנסות מונעות ה-AI", אמר דישפילד. "הצטרפתי לחברה מפני שלא מדובר בעוד כלי טכני בלבד - מדובר בכלי שמשנה את כללי המשחק עבור אנשי המכירות, ומעניק לצוותים יכולות שיווק אישיות מבוססות חשבון משלהם, כמו גם אימון מאפשר וניבוי, הכל בפלטפורמה אחת. אשמח לעבוד עם אבהיג'יט ועם הצוות ולענות על דרישות הלקוחות וכן לעזור להם להוסיף פעילות ולסגור עסקאות מהר יותר".

ניתן לקבל פרטים נוספים אודות פלטפורמת תהליכי ההכנסות מ-AI של Outreach וכיצד היא מסייעת לצוותים להוסיף נפח פעילות ולסגור עסקאות מהר יותר.

אודות Outreach

Outreach, אשר נוסדה בשנת 2014, היא הפלטפורמה המלאה והיחידה לתהליכי הכנסות מ-AI אשר נוצרה עבור כל צוותי ההכנסות. Outreach משלבת בין AI ניבויי, מסייע, לשיחות וכן AI עצמאי המהווה את המנוע מאחורי מאות מקרי שימוש בתנועות הכנסות. Outreach AI מטמיע אוטומציה בתהליכי עבודה, החל בתחילת השימוש בלוגו חדש ועד להרחבות, האצת עסקאות, עידוד השימור ותחזית, והוא מפנה למוכרים את הזמן להתמקד בשיחות ובפעולות יותר אסטרטגיות. מנהיגי ההכנסות יהנו מנראות מקושרת של חשבונות, מתובנות בנוגע לביצועים ומדיוק רב יותר של התחזיות בכל צוות GTM. ארגונים מובילים בעולם משתמשים ב-Outreach אשר מניע את צוותי ההכנסות שלהם, כולל SAP, Siemens, ‏Snowflake, ו-Verizon. לפרטים נוספים, בקרו בכתובת www.outreach.io.

אנשי קשר

היילי פלנגן
מנהלת תקשורת ב-Outreach
[email protected]


מקור: Outreach

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
CGTN משיקה דף אינטרנט ייעודי עבור תוכנית ההפקה המשותפת לבמאים מהדרום הגלובלי – 2026
סיפורים על צמצום העוני ופיתוח משותף מנקודת מבט מקומית

אבו דאבי השיקה את TAMM Global כדי להנגיש את פלטפורמת הממשל מבוססת הבינה המלאכותית שלה למדינות ברחבי העולם
אבו דאבי השיקה את TAMM Global, חברת טכנולוגיה פרטית שהוקמה במטרה להנגיש לממשלות ברחבי העולם את הטכנולוגיה עטורת הפרסים שמאחורי TAMM.

GTCPrime מסכמת את השתתפותה ב-iFX Expo הונג קונג 2026, לאחר יומיים של תובנות ויצירת קשרים
GTCPrime סיימה את השתתפותה כנותנת חסות בדרגת "זהב" בתערוכת iFX Expo Hong Kong 2026, שנערכה ב-8 וב-9 באוקטובר במרכז הכנסים והתערוכות של הונג קונג. במהלך יומיים אלו, אירח צוות GTCPrime לקוחות, שותפים ועמיתים מהתעשייה בדוכן מספר 14, במטרה לדון בהתפתחויות בשוק ובצרכים המשתנים של משקיעים ברחבי אזור אסיה-פסיפיק

BYD Energy Storage מאיצה את הרחבת רשת השירות לאחר מכירה הגלובלית של BESS
BYD Energy Storage בנתה רשת שירות לאחר מכירה מקיפה במסגרת רב-שכבתית: תחנות תפעול ותחזוקה, מרכזי פרויקטים, מרכזים אזוריים ומטה עולמי

DCO משיקה את המהדורה השנייה של פרסי שגשוג דיגיטלי להוקרה על פתרונות הבונים את העתיד הדיגיטלי
The Digital Cooperation Organization ‏(DCO) השיקה את המהדורה השניה של פרסי השגשוג הדיגיטלי Digital Prosperity Awards ‏(DPA) ופתחה את האפשרות להגשת מועמדויות ובקשות עבור פתרונות דיגיטליים במגזר הציבורי והפרטי וכן העירוני-חברתי בארצות החברות ומעבר להן.

בומי רוכשת את אלמנטרי דאטה הישראלית ומביאה נתונים מהימנים ומפוקחים אל עידן הבינה המלאכותית
הרכישה מוסיפה יכולות צפייה ואמינות נתונים המאומצות באופן נרחב לפלטפורמת Boomi Enterprise, ומעניקה לארגונים את איכות הנתונים ויכולות הפיקוח הנדרשים להפעלת בינה מלאכותית

CGTN משיקה דף אינטרנט ייעודי עבור תוכנית ההפקה המשותפת לבמאים מהדרום הגלובלי – 2026
סיפורים על צמצום העוני ופיתוח משותף מנקודת מבט מקומית

אנדרסן גלובל מרחיבה את יכולות המיסוי ללקוחות פרטיים באמצעות KTA Tax
Andersen Global מרחיבה את יכולות המיסוי שלה בתחום הלקוחות הפרטיים באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם KTA Tax, משרד המתמחה במיסוי וממוקם בדבלין, המעניק ייעוץ ליחידים ולמשפחות מזה כמעט שלושה עשורים.

CGTN: מ"בירת תפוחי האדמה" ל"עיר אסימונים": כך עוברת עיר בצפון סין תהליך של שינוי
רשת CGTN פרסמה מאמר הבוחן כיצד העיר אולאנצאב (Ulanqab), הממוקמת בצפון סין, ממירה את יתרונותיה הטבעיים למנועי צמיחה חדשים על רקע הפריחה העולמית בתחום הבינה המלאכותית; זאת, תוך יצירת איזון בין קידמה טכנולוגית וצמיחה כלכלית לבין שמירה על הסביבה, במטרה להתוות נתיב לפיתוח ירוק יותר

GTCFX ממנה את עבדולרחמן אחמד אל-עלי למנכ"ל, ומחזקת את ההנהגה באמצעות מומחיות רגולטורית נרחבת
חברת GTCFX שמחה להודיע ​​על מינויו של עבדולרחמן אחמד אל עלי למנכ"ל. מינוי זה מהווה צעד משמעותי במסגרת מחויבותה המתמשכת של החברה לחיזוק ההנהגה, שיפור המצוינות התפעולית וקידום צמיחה בת-קיימא.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI