דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Pace נבחרה על ידי Prudential Financial כדי לסייע באוטומציה של פעולות הביטוח שלה באמצעות בינה מלאכותית סוכנית
Pace נבחרה על ידי Prudential Financial כדי לסייע באוטומציה של פעולות הביטוח שלה באמצעות בינה מלאכותית סוכנית
חיים נוי |  05/12/25 |  צפיות: 388

Pace נבחרה על ידי Prudential Financial כדי לסייע באוטומציה של פעולות הביטוח שלה באמצעות בינה מלאכותית סוכנית

סוכני הבינה המלאכותית של Pace מסייעים לייעל את שירותי הפוליסות ולבצע משימות נוספות של בקרת איכות במסגרת עסקי ביטוחי החיים הפרטיים של Prudential

ניו יורק, 4 בדצמבר 2025, (BUSINESS WIRE):

חברת ‏Pace, כוח העבודה הסוכני לביטוח, נבחרה על ידי עסקי ביטוחי החיים הפרטיים (ILI) של Prudential כדי לסייע בפישוט ושיפור מתן השירות שלה.

סוכני הבינה המלאכותית של Pace מייעלים כעת את שירותי הפוליסה ותומכים במאמצי בקרת האיכות במסגרת עסקי ה-ILI של Prudential. הסט הראשון של המערכות האוטומטיות פעיל כעת, ומבצע אלפי שעות עבודה.

"העבודה שלנו עם Prudential היא דוגמה לאופן שבו ניתן להשתמש בבינה מלאכותית כיתרון אסטרטגי", אמר ג'יימי קאף, מנכ"ל Pace. "אנו נרגשים לתמוך בצוות המצוין שלהם באמצעות סוכני בינה מלאכותית שמופעלים כיום בייצור, ומספקים דיוק ומהירות ברמה הגבוהה ביותר בקנה מידה משמעותי".

הסכם רב‑שנתי זה בין Pace לבין עסקי ה-ILI של Prudential החל כפיילוט, ועד מהרה הועבר לייצור מלא לאחר שהדגים שיפורים ברורים במהירות וביעילות התפעולית.

"עשינו צעד נוסף במסע שלנו למודרניזציה של תהליך רכישת הלקוחות", אמרה שרה אטקינסון, סגנית נשיא תחום רכישת לקוחות בעסקי ה-ILI של Prudential. "עם מערכות אוטומטיות, לצוותים שלנו יש כעת יותר זמן להתמקד בקשרים עם הלקוחות, מה שתומך במטרה הרחבה יותר של Prudential לספק חוויות מובילות בתעשייה הן ללקוחות והן למבוטחים".

אודות PACE

Pace היא כוח העבודה הסוכני של תחום הביטוח. סוכני הבינה המלאכותית של Pace מנווטים באפליקציות פנימיות, מנתחים מסמכים ומבצעים שיחות טלפון, לטובת אוטומציה של משימות שבדרך כלל מבוצעות על ידי ספקי שירותי תהליכים עסקיים (BPO). Pace פועלת עם חברות ביטוח מובילות כדי לנהל פעולות ביטוח קריטיות למטרה, כגון קליטת בקשות, שירותי פוליסות, טיפול בתביעות והזנת נתונים. למידע נוסף, בקרו בכתובת withpace.com.

אנשי קשר

למידע נוסף מדיה -Pace
‎+1 (917) 791-0529
[email protected]

איש הקשר העסקי של Pace
טריסטן גוסאקטי
[email protected]

מקור: Pace

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
YYForce מרחיבה את 24iFM באמצעות זירת שירותים ופרסום בתחום סגנון החיים
ציון דרך אסטרטגי: ההתרחבות המסחרית של 24iFM מאחדת ניהול נכסים, שירותים ביתיים לפי דרישה ומבצעים מעסקים מתחומי הלייף-סטייל לכדי פלטפורמה דיגיטלית אחת.

שבוע האופנה של מיאמי מציין עשור במהדורה חגיגית ומיוחדת שתתקיים בין ה-13 ל-18 באוקטובר 2026
מהדורת ציון הדרך מפגישה בין מעצבים בינלאומיים, כישרונות מאמריקה הלטינית, חדשנות בתחום האופנה וחוויית קמעונאות חדשה של Stitch Lab.

מועד אחרון בנוגע ל- HDFC BANK
מועד אחרון בנוגע ל- HDFC BANK: רוזן, יועץ משפטי ידוע למשקיעים, קורא למשקיעי HDFC Bank Limited שספגו הפסדים העולים על 100 אלף דולר להבטיח ייצוג משפטי לפני המועד האחרון והחשוב ב-13 באוקטובר במסגרת תביעה ייצוגית בניירות– HDB

רוזן, משפטן מדורג מוביל גלובלי, מעודד את משקיעי Doximity, Inc לגייס ייעוץ
רוזן, משפטן מדורג מוביל גלובלי, מעודד את משקיעי Doximity, Inc לגייס ייעוץ משפטי לפני המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך – DOCS

ZNAKI FM מרחיבה את המהדורה הערבית שלה ומביאה את רשת החדשות והמידע שלה לקוראים במזרח התיכון
ZNAKI FM הודיעה היום על הרחבת המהדורה הערבית שלה בכתובת znaki.fm/ar. הפלטפורמה הרב-לשונית מציעה לקוראים דוברי ערבית חדשות מסביב לשעון בנושאי פוליטיקה, כלכלה, ספורט, תרבות, ידוענים וסגנון חיים – מאזור המפרץ, מצרים והעולם הערבי הרחב.

מדיסקה ו-EUROAPI כורתות ברית אסטרטגית לחיזוק גישת ה-API עבור תרכובות פרמצבטיות
שותפות זו מחברת בין יכולות הייצור הפרמצבטיות באירופה של EUROAPI עם המומחיות של Medisca בייצור תרכובות ומאפשר להרחיב את הגישה, לחזק את מגוון ה-API ולקדם שיתוף פעולה בתחום הפפטידים

TensorX מגיעה להכנסות של 5 מיליון דולר וממנה את טים גרנט למנכ"ל על רקע האצת הביקוש לבינה מלאכותית ריבונית
טים גרנט, יו"ר הדירקטוריון מאז מאי, מונה למנכ"ל כאשר החברה מדבלין משרתת יותר מ-5,000 לקוחות משלמים ומרחיבה את התשתית שלה ברחבי אירופה

Andersen Consulting מצרפת את TalentSmartEQ לצורך קידום מנהיגות וטרנפורמציה עסקית
Andersen Consulting מרחיבה את יכולותיה בתחום ההון האנושי באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם TalentSmartEQ, חברה מסן דייגו המתמקדת ביצירת חוויות למידה מעשיות, מעוררות מעורבות וניתנות ליישום, המבוססות על אינטליגנציה רגשית (EQ) ופיתוח מנהיגות.

קבוצת מובאדו מתקשרת בהסכם למכירת החזקה במניות הרוב במותג EBEL
Movado Group, Inc.‎ ‏(NYSE: MOV) הודיעה היום כי התקשרה בהסכם מחייב למכירת 95% מהמותג שלה, EBEL, תמורת 66.5 מיליון דולר לקבוצת רוכשים אסטרטגית בהובלת Montres Journe SA ‏("Montres Journe") יצרנית שעוני יוקרה שבסיסה בז'נבה, בהשתתפות Chanel ‏("שאנל") בית היוקרה, ופייר ז'אק, דמות מוכרת בתעשיית השעונים השווייצרית, שיכהן כמנכ"ל EBEL.

טולונה מודיעה על חילופי מנכ"ל מתוכננים לאחר 25 שנים
המייסד פרדריק שארל פטי ימשיך לכהן כחבר דירקטוריון, יועץ בכיר ובעל מניות
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI