דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים הוכרזו הזוכים בתחרות 'בטון בחיים 2025/26'– צילומים מרהיבים מרחבי העולם
הוכרזו הזוכים בתחרות 'בטון בחיים 2025/26'– צילומים מרהיבים מרחבי העולם
חיים נוי 23/04/26 |  צפיות: 214

הוכרזו הזוכים בתחרות 'בטון בחיים 2025/26'– צילומים מרהיבים מרחבי העולם

· תמונת השנה של 'בטון בחיים' מהפיליפינים זכתה בפרס הגדול בשווי 10,000 דולר

· מעל 20,000 הגשות בינלאומיות מצלמים מקצועיים וחובבי סמארטפונים

· בטון הוא החומר הנפוץ ביותר בעולם אחרי מים

לונדון, 22 באפריל 2026, (BUSINESS WIRE):

תמונות עוצמתיות ומרשימות מרחבי העולם נבחרו כזוכות בתחרות הצילום העולמית "בטון בחיים" 2025/2026 , המציגות את התפקיד החיוני שממלא בטון בחיי היומיום, בתשתיות, בערים ובעיצוב.

התחרות השנתית, המנוהלת על ידי Global Cement and Concrete Association (GCCA), קיבלה יותר מ-20,000 הצעות מצלמים מקצועיים וחובבים, כמו גם ממשתמשי סמארטפונים, מכל יבשת. התחרות מדגישה כיצד בטון תומך בחיים המודרניים ובמקביל מציע רגעים של יופי, יצירתיות וחיבור אנושי.

תומאס גילו, מנכ"ל GCCA, אמר: "התמונות המרהיבות שהוגשו השנה מראות את ההשפעה החיובית של בטון על חייהם של אנשים בכל רחבי העולם - לפעמים פרקטית, לפעמים כמעט נסתרת, ולפעמים יפה מאוד."

תמונת השנה "בטון בחיים" 2025/26, שזכתה בפרס הגדול בסך 10,000 דולר אמריקאי, הוענק לסלברט פאלאגנס עבור "עמודים מעבר לים", שצולם בסבו סיטי, הפיליפינים. התמונה לוכדת צמחי חוף ירוקים בקדמת התמונה, בעוד כביש המהיר סבו-קורדובה לינק, הגשר הארוך ביותר בפיליפינים, נמתח על פני האופק, ויוצר ניגוד בולט בין טבע להנדסה.

סלברט פאלאגנס אמר: "אני מרגיש כבוד עמוק ואסיר תודה על הזכייה בתחרות השנה. מה שנתן לי השראה היה הניגוד שראיתי ברגע אחד - החוזק והקביעות של הבטון המתנשא מעל, והחוזק השקט של הטבע הצומח למטה. במסגרת זו, לא ראיתי קונפליקט, אלא דו-קיום, שבו הנדסה וטבע חולקים את אותו מרחב."

בהערה על התמונה הזוכה, שופט התחרות, כריס ג'ורג', מנהל תוכן ב-Digital Camera World אמר: "איזו תמונה מבריקה עם צבעים נהדרים, תוך שימוש בעומק השדה העצום הזמין עם סמארטפון כדי להבטיח שהצמחים בחזית יהיו חדים כמו מבנה הגשר."

בנוסף לזוכה הכללי, הוכרזו גם ארבעה זוכים נוספים בקטגוריות, שכל אחד מהם קיבל פרס של 2,500 דולר. ראלף אמרסון דה פראלטה זכה בפרס הזוכה בקטגוריית בטון עירוני, על תמונתו שכותרתה "עולה דובאי". תמונה של מנהרת הרכבת MRT בג'קרטה בשם "חיבור נסתר" מאת רפלי רינלדי זכתה בקטגוריית תשתיות בטון. נאיטאו לי (李迺涛) זכה בקטגוריית בטון בחיי היומיום עבור "מטיילים בזמן ובמרחב" בחרבין, סין. בקטגוריית היופי והעיצוב זכה מרסל ואן בלקן על תמונתו "משולשים" שהתרחשה באנטוורפן, בלגיה.

בפרס הצבעת העם, שנבחר על ידי הציבור בסך 5,000 דולר, זכתה אונג צ'אן ת'אר על "קצב על בטון" המתרחש בהאנוי, וייטנאם.

תומאס גילו הוסיף: "בטון מספק את התשתיות החיוניות שלנו, כגון גשרים, מסילות ברזל וכבישים המחברים אותנו, כמו גם את הבתים, המשרדים ובתי הספר שאנו מסתמכים עליהם מדי יום. תחרות זו נותנת לאנשים הזדמנות להראות עד כמה בטון חשוב להם."

ניתן לצפות בכל הזוכים, פרטי תמונותיהם וציטוטים, כמו גם את 100 התמונות הנכללות ברשימה המקוונת והגלריה המקוונת בכתובת Concrete in Life 2025/26 - Global Photography Competition : GCCA.

הערות לעורכים:

תמונות זוכות ניתן למצוא בקישור למדיה כאן.

הרשימה המצומצמת המלאה זמינה להורדה מאתר שלנו אתר.

אתם מוזמנים לצפות בסרטון הזוכים שלנו כאן.

גלריית תמונות/מולטימדיה אפשר למצוא בכתובת – https://www.businesswire.com/news/home/20260422352135/en

למידע נוסף - מדיה

סטפני מקרל
[email protected]

מקור: Global Cement and Concrete Association

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד AeroVironment
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד AeroVironment: רוזן, יועץ למשקיעים מהימן, מעודד משקיעים ב- AeroVironment, Inc. עם הפסדים של מעל 100 אלף דולר, לקבל ייעוץ משפטי לקראת מועד אחרון חשוב בתביעה ייצוגית בניירות הערך – AVAV

Bitget משפרת את חוויית המסחר האלגוריתמי עם שילוב ה-SDK של Siebly.io
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הודיעה על שיתוף פעולה עם Siebly.io, ספקית ערכות פיתוח תוכנה של API ברמה מקצועית עבור סוחרים ומפתחים אלגוריתמיים, במטרה לפשט את האינטגרציה עם הממשקים V3 Unified Trading Account ו-API V2 Classic של Bitget.

Gradiant תומכת בהרחבה פורצת דרך של ייצור מוליכים למחצה בדרזדן
הפרויקט הושלם שלושה חודשים לפני המועד המתוכנן, ותומך באחת מההרחבות המשמעותיות ביותר של ייצור מוליכים למחצה באירופה

GA-ASI ו-MBDA מתחייבות לשיתוף פעולה בתחום החימוש
General Atomics Aeronautical Systems, Inc (GA-ASI) ו-MBDA הודיעו על מחויבות לשלב את חימושי התקיפה המדויקת מסדרת SPEAR – מתוצרת יצרנית הטילים האירופית – בכלי טיס חדשים המיוצרים על ידי יצרנית כלי הטיס הבלתי-מאוישים האמריקאית.

ביקורת: חגיגה של שפה וטירוף קדוש: "חנאל ומכבית" בתיאטרון בית ליסין
21/07/26 | תיאטרון
. המחזה לוקח את הצופים אל תוך המערבולת היומיומית של אולפנא של בנות תוססת, שבה הקודים החברתיים, השידוכים, הציפיות הדתיות והלחצים המשפחתיים מתנגשים חזיתית. במרכז העלילה עומדים חנאל, שרת האולפנא הנחבא אל הכלים, ומכבית, מורה דומיננטית ורבת מעש במוסד. השניים נפרדו זה מכבר אך עובדים באותה מסגרת.

GA-ASI ו-KONGSBERG מקדמות את השילוב של JSM עבור MQ-9B
החברות מביאות את מערכת הנשק Joint Strike Missile לפלטפורמה המלא מאוישת המובילה

GA-ASI משלימה את מבחני ההסמכה לנשקים של Protector הבריטי
מביאים לכדי סיכום שיתוף פעולה בן 6 שנים בין הממשל והתעשייה בארצות הברית ובבריטניה

ביקורת: גרוטסקה של אהבה וכיעור: "יאקיש ופופצ'ה" מאת חנוך לוין בבית צבי
20/07/26 | תיאטרון
העלילה עוקבת אחר יאקיש הושפיש, גבר שכל פחדיו מרוכזים בכיעורו החיצוני, ופופצ'ה חרופצ'ה, אישה שגורלה נקשר בו בשל מראה דומה. השניים, שנועדו זה לזו בחסות שדכנים ומוסכמות, נאלצים להתמודד עם השאלה הנצחית של לוין: האם אהבה יכולה להתקיים במקום שבו הגוף דוחה את העין?

חאבי לאם, יוצר הטיקטוק הנעקב ביותר בעולם, מצטרף ל-Holafly כשגריר המותג העולמי
יוצר הטיקטוק הנעקב ביותר בעולם הפך לאחת הדמויות המוכרות ביותר באינטרנט, וזאת על ידי חשיפת פתרונות מסובכים שלא לצורך והחלפתם בפתרונות פשוטים ומובנים מאליהם

רוזן, יועץ מהימן למשקיעים, מעודד את משקיעי Futu Holdings Limited לקבל ייעוץ
רוזן, יועץ מהימן למשקיעים, מעודד את משקיעי Futu Holdings Limited לקבל ייעוץ משפטי לקראת מועד אחרון חשוב במסגרת תביעה ייצוגית בניירות הערך – FUTU
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI