דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Andersen Consulting מחזקת את יכולות הטרנספורמציה הארגונית באמצעות Afiniti
Andersen Consulting מחזקת את יכולות הטרנספורמציה הארגונית באמצעות Afiniti
חיים נוי 08/05/26 |  צפיות: 246

Andersen Consulting מחזקת את יכולות הטרנספורמציה הארגונית באמצעות Afiniti

סן פרנסיסקו, 8 במאי 2026, (BUSINESS WIRE):

Andersen Consulting מודיעה על הסכם שיתוף פעולה עם Afiniti, חברת ייעוץ עולמית לטרנספורמציה עסקית שמרכזה בבריטניה, המסייעת לארגונים ליישם ולהטמיע תוכניות שינוי מורכבות ולשמר אותן לאורך זמן.

Afiniti, שנוסדה בשנת 2003, היא חברת ייעוץ גלובלית לטרנספורמציה עסקית המבוססת בבריטניה ובארה"ב, התומכת בלקוחות בתהליכי טרנספורמציה מורכבים בתחומי האנשים, התהליכים, המערכות והנתונים, ומביאה את השינוי לידי ביצוע באמצעות שירותי ייעוץ יצירתיים. החברה משרתת בעיקר ארגונים בעלי רגולציה גבוהה, מוכווני בטיחות ואינטנסיביים מבחינת נכסים, עם כוח עבודה גדול ומפוזר מבחינה גאוגרפית, במגזרים הכוללים אנרגיה, שירותים ציבוריים, מדעי החיים, תחבורה ובנייה. Afiniti עובדת עם מותגים מוכרים כדי לספק מומחיות מקצה לקצה בטרנספורמציה בארגונים, בדיגיטל ובבינה מלאכותית, בתרבות ארגונית ובמודלי תפעול, בפרט בתרחישים מורכבים כגון מיזוגים ורכישות, הטמעה רחבת היקף של טכנולוגיות ותוכניות שינוי שאינן מממשות את הערך המתוכנן שלהן.

"הפרויקטים שלנו מתמקדים בסיוע לארגונים לתרגם שאיפות אסטרטגיות לשינוי התנהגותי ותפעולי מתמשך", אמרה קורינה יורגנסן, שותפה בכירה ב-Afiniti. "טרנספורמציה מוצלחת תלויה ביכולת לעורר השראה באנשים לאמץ דרכי חשיבה ועבודה חדשות, ולא רק בשיפורים טכנולוגיים ותהליכיים. שיתוף הפעולה עם Andersen Consulting מאפשר לנו להרחיב את ההשפעה של הגישה ממוקדת-האדם שלנו, ובמקביל לתמוך בלקוחות המתמודדים עם תוכניות טרנספורמציה מורכבות יותר ויותר. יחד, נוכל לסייע לארגונים ליצור שינוי משמעותי שמאומץ, נשמר ומוטמע באופן עמוק באופן שבו הם פועלים".

"ארגונים כיום מתמודדים עם לחץ גובר להסתגל במהירות, תוך הבטחה שהשינוי יוטמע בכל רחבי הארגון", אמר מארק ל. וורסאץ, יו"ר גלובלי ומנכ"ל Andersen. "הניסיון של Afiniti בהובלת יוזמות טרנספורמציה רחבות היקף מוסיף ממד חשוב לפלטפורמת הייעוץ שלנו ומחזק את יכולתנו לתמוך בלקוחות המתמודדים עם שינוי מורכב".

Andersen Consulting היא חברת ייעוץ גלובלית המספקת מגוון מקיף של שירותים הכוללים אסטרטגיה תאגידית, ייעוץ עסקי, טכנולוגי וטרנספורמציה מבוססת בינה מלאכותית, וכן פתרונות הון אנושי. Andersen Consulting משתלבת במודל השירות הרב-ממדי של Andersen Global, ומספקת ייעוץ ברמה עולמית, שירותי מס, משפט, הערכות שווי, ניידות גלובלית ושירותי ייעוץ בפלטפורמה גלובלית הכוללת יותר מ-50,000 אנשי מקצוע ברחבי העולם ונוכחות ביותר מ-1,000 מיקומים באמצעות פירמות חברות ופירמות משתפות פעולה. Andersen Consulting Holdings LP היא שותפות מוגבלת המספקת פתרונות ייעוץ דרך ישויות החברות בה ושיתופי פעולה עם חברות ברחבי העולם.

אנשי קשר

[email protected]

מקור: Andersen Consulting

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד AeroVironment
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד AeroVironment: רוזן, יועץ למשקיעים מהימן, מעודד משקיעים ב- AeroVironment, Inc. עם הפסדים של מעל 100 אלף דולר, לקבל ייעוץ משפטי לקראת מועד אחרון חשוב בתביעה ייצוגית בניירות הערך – AVAV

Bitget משפרת את חוויית המסחר האלגוריתמי עם שילוב ה-SDK של Siebly.io
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הודיעה על שיתוף פעולה עם Siebly.io, ספקית ערכות פיתוח תוכנה של API ברמה מקצועית עבור סוחרים ומפתחים אלגוריתמיים, במטרה לפשט את האינטגרציה עם הממשקים V3 Unified Trading Account ו-API V2 Classic של Bitget.

Gradiant תומכת בהרחבה פורצת דרך של ייצור מוליכים למחצה בדרזדן
הפרויקט הושלם שלושה חודשים לפני המועד המתוכנן, ותומך באחת מההרחבות המשמעותיות ביותר של ייצור מוליכים למחצה באירופה

GA-ASI ו-MBDA מתחייבות לשיתוף פעולה בתחום החימוש
General Atomics Aeronautical Systems, Inc (GA-ASI) ו-MBDA הודיעו על מחויבות לשלב את חימושי התקיפה המדויקת מסדרת SPEAR – מתוצרת יצרנית הטילים האירופית – בכלי טיס חדשים המיוצרים על ידי יצרנית כלי הטיס הבלתי-מאוישים האמריקאית.

ביקורת: חגיגה של שפה וטירוף קדוש: "חנאל ומכבית" בתיאטרון בית ליסין
21/07/26 | תיאטרון
. המחזה לוקח את הצופים אל תוך המערבולת היומיומית של אולפנא של בנות תוססת, שבה הקודים החברתיים, השידוכים, הציפיות הדתיות והלחצים המשפחתיים מתנגשים חזיתית. במרכז העלילה עומדים חנאל, שרת האולפנא הנחבא אל הכלים, ומכבית, מורה דומיננטית ורבת מעש במוסד. השניים נפרדו זה מכבר אך עובדים באותה מסגרת.

GA-ASI ו-KONGSBERG מקדמות את השילוב של JSM עבור MQ-9B
החברות מביאות את מערכת הנשק Joint Strike Missile לפלטפורמה המלא מאוישת המובילה

GA-ASI משלימה את מבחני ההסמכה לנשקים של Protector הבריטי
מביאים לכדי סיכום שיתוף פעולה בן 6 שנים בין הממשל והתעשייה בארצות הברית ובבריטניה

ביקורת: גרוטסקה של אהבה וכיעור: "יאקיש ופופצ'ה" מאת חנוך לוין בבית צבי
20/07/26 | תיאטרון
העלילה עוקבת אחר יאקיש הושפיש, גבר שכל פחדיו מרוכזים בכיעורו החיצוני, ופופצ'ה חרופצ'ה, אישה שגורלה נקשר בו בשל מראה דומה. השניים, שנועדו זה לזו בחסות שדכנים ומוסכמות, נאלצים להתמודד עם השאלה הנצחית של לוין: האם אהבה יכולה להתקיים במקום שבו הגוף דוחה את העין?

חאבי לאם, יוצר הטיקטוק הנעקב ביותר בעולם, מצטרף ל-Holafly כשגריר המותג העולמי
יוצר הטיקטוק הנעקב ביותר בעולם הפך לאחת הדמויות המוכרות ביותר באינטרנט, וזאת על ידי חשיפת פתרונות מסובכים שלא לצורך והחלפתם בפתרונות פשוטים ומובנים מאליהם

רוזן, יועץ מהימן למשקיעים, מעודד את משקיעי Futu Holdings Limited לקבל ייעוץ
רוזן, יועץ מהימן למשקיעים, מעודד את משקיעי Futu Holdings Limited לקבל ייעוץ משפטי לקראת מועד אחרון חשוב במסגרת תביעה ייצוגית בניירות הערך – FUTU
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI