דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים O2 ו-Mavenir בחנו בהצלחה טכנולוגיה לשיפור צלילות השיחות עבור אנשים עם אובדן שמיעה
O2 ו-Mavenir בחנו בהצלחה טכנולוגיה לשיפור צלילות השיחות עבור אנשים עם אובדן שמיעה
חיים נוי 11/06/26 |  צפיות: 327

O2 ו-Mavenir בחנו בהצלחה טכנולוגיה לשיפור צלילות השיחות עבור אנשים עם אובדן שמיעה

· O2 בחנה בהצלחה טכנולוגיה חדשה לאספקת שיחות טלפון ברורות יותר ללקוחות עם אובדן שמיעה

· הניסוי בוצע יחד עם Mavenir ויצר פרופיל שמיעה בהתאמה אישית לכל משתתף, מה שאפשר לרשת לבצע מיטוב אוטומטי של שיחות בזמן אמת

· הטכנולוגיה, שעבדה באופן חלק ברקע, עזרה להתגבר על התסכול היומיומי שנובע מקושי לעקוב אחר שיחות טלפון

רידינג, בריטניה, 11 ביוני 2026 (GLOBE NEWSWIRE) –

O2 ביצעה ניסוי הוכחת היתכנות באמצעות טכנולוגיה עדכנית שנועדה לשפר שיחות טלפון עבור לקוחות עם אובדן שמיעה.

המפעילה שיתפה פעולה עם ספקית תוכנת הרשת הפועלת בענן, Mavenir, כדי לבחון את היכולת שעובדת באופן חלק ברקע. המשתתפים משתמשים בטלפון ובמספר הקיימים שלהם כרגיל, כאשר הטכנולוגיה פועלת לשיפור צלילות השיחה על ידי התאמת האודיו לצורכי השמיעה האישיים שלהם בזמן אמת.

המשתתפים השלימו בשלב הראשון מבחן שמיעה קצר ואוטומטי כדי לזהות כיצד הם קולטים תדרי שמע שונים. מבחן זה יצר פרופיל שמע בהתאמה אישית, שקושר באופן מאובטח למספר הטלפון הנייד שלהם, מה שאפשר לטכנולוגיה להתאים את אופן העברת הדיבור במהלך שיחות, כך שהשיחות יהיו ברורות וקלות יותר למעקב.

בניגוד לתכונות נגישות שפועלות במכשירים עצמם, או אפליקציות צד שלישי, המיטוב התבצע בתוך הרשת של O2, מה שאפשר למשתתפים לבצע ולקבל שיחות כרגיל תוך כדי הנאה מאודיו ברור וצלול יותר.

בעקבות הניסוי, כמעט 90% מהמשתתפים דיווחו על שיפורים בצלילות השיחה, מה שהקל עליהם לעקוב אחר השיחות ולהקטין את מספר האי הבנות. המשתתפים ציינו גם הפחתה במאמץ ההאזנה וחוויית שיחה טבעית יותר.

למרות שניסוי הוכחת ההיתכנות עדיין נמצא בשלב מוקדם, הוא מדגים כיצד טכנולוגיה מבוססת רשת יכולה לסייע בשיפור הנגישות והתקשורת היומיומית עבור אנשים עם אובדן שמיעה.

מרי היגינס, חירשת מוחלטת שהשתתפה בניסוי, אמרה: "אני בדרך כלל מוצאת שיחות טלפון מעייפות ומלחיצות, אפילו עם מכשירי שמיעה. ביצוע שיחה בלעדיהם כמעט בלתי אפשרי. השימוש בטכנולוגיה היה חוויה שונה לחלוטין, מכיוון שיכולתי לשמוע בבירור בלי מכשירי השמיעה שלי ולא הייתי צריכה לבקש מאנשים לחזור על דבריהם שוב ושוב".

חורחה ריביירו (Jorge Ribeiro), מנהל רשתות ליבה ב-Virgin Media O2, אמר: "עבור אנשים רבים עם אובדן שמיעה, ביצוע שיחת טלפון יכול להיות חוויה קשה ומתסכלת. ניסוי זה עוסק בשימוש בבינה ברשת שלנו כדי לשפר את החוויה מבלי לבקש מהלקוחות לעשות משהו אחרת. אנו מעודדים מהתוצאות הראשוניות של הוכחת היתכנות זו ושמחים לחקור כיצד טכנולוגיה מסוג זה יכולה לתמוך בשירותים נגישים יותר עבור לקוחותינו בעתיד".

ברנדון לרסון (Brandon Larson), סגן נשיא בכיר ומנהל כללי, אסטרטגיית עסקית ענן, בינה מלאכותית ו-IMS ב-Mavenir, אמר: "רשתות ליבה הן פלטפורמה רבת עוצמה לחדשנות בשירותים ולמתן ערך חדש ללקוחות. השותפות שלנו עם Virgin Media O2 בשיפור חוויית השיחה עבור לקוחותיהם עם אובדן שמיעה היא דוגמה מצוינת לכך".

אודות Mavenir

Mavenir מאפשרת רשתות חכמות, אוטומטיות וניתנות לתכנות באמצעות פיתוח פתרונות תוכנה מבוססי בינה מלאכותית, להרצה בענן, עבור מפעילות סלולר. המומחיות המעמיקה של החברה בתחום הטלקום הוכחה באמצעות פריסות עם יותר מ-300 מפעילות ברחבי העולם ביותר מ-120 מדינות, המשרתות יחד יותר מ-50% ממנויי הסלולר העולם. Mavenir משלבת את ניסיונה המעמיק בתחום הטלקום עם מומחיות ענן ו-IT ומיומנויות מדעי הנתונים החיוניות כדי לפתור אתגרים אמיתיים של הלקוחות. פתרונות התוכנה המוכחים שלה משלבים בינה מלאכותית מהבסיס, ומספקים עתיד עם שילוב טבעי של בינה מלאכותית ואת התפתחות של המפעילות לחברות טכנולוגיה.
למידע נוסף, אנא בקרו בכתובת www.mavenir.com

למידע נוסף - מדיה

Mavenir PR Contact:
Emmanuela Spiteri
[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Beacon רכשה את Haize Labs במטרה להניע בינה מלאכותית עבור הכלכלה הראלית
הנהלת Haize Labs תעמוד במרכז קבוצת המחקר החדשה של Beacon לבינה מלאכותית יישומית, ותאיץ את הטמעת הבינה המלאכותית ברחבי החברות החיוניות שבבעלות Beacon

נשיא קולומביה לשעבר, איוואן דוקה, מונה לקדם את היוזמה הגלובלית של ICC ושל Carbon Measures לחישוב פליטות פחמן ברמת המוצר
דוקה יעמוד בראש קבוצת הייעוץ של פאנל המומחים הטכניים של ICC ו-Carbon Measures, ויציג נקודות מבט של מדיניות, עסקים ואנשי מקצוע לשלב הבא של עבודתם.

Jazwares חוברת אל סנריו ומרחיבה את סדרת מוצרי הלו קיטי וחבריה אל אזור EMEA
בובות, דמויות ומוצרים נוספים בהשראת עולמה האהוב של הלו קיטי וחבריה יושקו באירופה, במזרח התיכון ובאפריקה

TOURISE חושפת את פסגת 2027 בנושא "חיבורים שמניעים את העולם"
פסגת התיירות הגלובלית השניה תכנס יחדיו מנהיגים ידועים בריאד, ב-23-25 במרץ, 2027 · החברה הכריזה על הנואמים הראשונים שאישרו את השתתפותם, כולל מנהיגים מטעם Booking Holdings, הילטון, מריוט, Intrepid Travel ו-S4 Capital

U.S. Polo Assn מציינת שותפות חדשה עם מועדון הפולו ההיסטורי של גריניץ' במסגרת טורניר אליפות החוף המזרחי לשנת 2026, בחסות אאודי
U.S. Polo Assn.®, מותג הספורט הרשמי של United States Polo Association - איגוד הפולו של ארצות הברית (USPA), ציין את סיומו של טורניר ה-East Coast Open לשנת 2026 בחסות Audi.

באייר תציג כיצד בנתה מחדש את מערך התכנון הגלובלי שלה בשיתוף עם OMP, במסגרת פסגת תכנון שרשרת האספקה ​​של גרטנר לשנת 2026
OMP, ספקית מובילה של פתרונות לתכנון שרשרת האספקה, מזמינה את משתתפי כנס Gartner Supply Chain Planning Summit 2026 בלונדון למפגש משותף עם התאגיד הרב-לאומי Bayer

מדיסקה משיקה חטיבת פפטידים גלובלית
חטיבה חדשה מספקת פפטידים ברמת API ואת הניסיון הפרמצבטי של Medisca, אשר מתעדף איכות, לזירה המתפתחת במהירות של תרופות מותאמות אישית

Quantexa צוינה כמובילה ב-IDC MarketScape עבור פלטפורמות מודיעין לקבלת החלטות עולמיות ל-2026
IDC MarketScape מציין כי נקודות החוזק של Quantexa הן: בסיס נתונים מוכן לקבלת החלטות, יכולת מעקב והסבר, סייענים סוכניים ותזרימי עבודה

QurCan Therapeutics מתקשרת בהסכם אסטרטגי למחקר ושיתוף פעולה עם Lilly לקידום טיפולים מבוססי חומצות גרעין למחלות של מערכת העצבים המרכזית וההיקפית
שיתוף פעולה רב-תוכניות, הממנף את פלטפורמת ההחדרה TERP™‎ של QurCan, המשתמשת בננו-חלקיקים פולימריים-ליפידיים Lilly תבצע השקעה אסטרטגית ב-QurCan

EMGA הובילה מימון הלוואות מועדון בסך 80 מיליון דולר עבור בנק איפאק יולי באוזבקיסטן
Emerging Markets Global Advisory LLP (EMGA) השלימה סבב מימון נוסף עבור Ipak Yuli באוזבקיסטן, במימון הגופים OeEB,‏ CDP ו- Allianz Global Investors (AGI)
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI