דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים חברת Rampart משכה את הערעור על החלטת ה-USPTO לפסול את תוקף הפטנט
חברת Rampart משכה את הערעור על החלטת ה-USPTO לפסול את תוקף הפטנט
חיים נוי 13/08/26 |  צפיות: 338

חברת Rampart משכה את הערעור על החלטת ה-USPTO לפסול את תוקף הפטנט

סנט פול, מינסוטה, 12 באוגוסט 2026 (GLOBE NEWSWIRE) –

חברת Egg Medical הודיעה היום כי חברת Rampart IC, LLC ("Rampart") משכה את הערעור שהגישה על החלטת משרד הפטנטים וסימני המסחר של ארה"ב (USPTO) במסגרת הליך בחינה מחדש; החלטה זו קבעה כי התביעות בפטנט האמריקאי של Rampart (מס' 11,660,056), כפי שאושרו במקור, אינן תקפות. החלטת הפסילה של ה-USPTO התבססה על הטענה כי ההמצאות הכלולות בפטנט 056' שאושר, הומצאו קודם לכן על ידי אחרים – לרבות Egg Medical – או שהיוו וריאציות מובנות מאליהן לעבודתם של אותם אחרים.

התביעות הצפויות לעבור את הבחינה מחדש הן תוצאה של הגבלות מהותיות שהכניסה Rampart לתביעות המקוריות, ובכך צמצמה את היקפו של פטנט 056'.

חברת Egg Medical ביקשה לבצע בחינה מחדש של פטנט 056', וזאת לאחר שחברת Rampart הגישה נגדה תביעה בבית משפט מחוזי בארה"ב בטענה להפרת הפטנט המקורי (056'). חברת Egg Medical לא ביקשה להיכנס לעימות עם Rampart; עם זאת, לאור פעולותיה של Rampart, הודיעה Egg Medical על קיומו של הפטנט המוקדם יותר שלה ודרשה מ-Rampart לחדול מפעולותיה המפרות את הפטנט של Egg Medical.

רוברט וילסון (Robert Wilson), מנכ"ל חברת Egg Medical, ציין: "ההגנה על זכויות הממציא היא עניין חשוב. אנו מודים למשרד הפטנטים על ביצוע בחינה מחדש ומקיפה של פטנט Rampart. פסילת התביעות המקוריות של פטנט 056', והאפשרות לאישור תביעות מצומצמות שאינן מכסות אף מוצר מקו המוצרים שלנו, מחזקות את אמינותה של מערכת הפטנטים האמריקאית".

גווין פיליפס (Gavin Philips), המנהל המסחרי הראשי של Egg Medical, הוסיף: "Egg Medical תמשיך להשקיע במה שבאמת חשוב ללקוחותינו – הטכנולוגיה שהגדירה את הקטגוריה של התקנים משופרים להגנה מפני קרינה: הפחתת קרינה מפוזרת ברמת החדר כולו, המגנה על כל הצוות המבצע את ההליך, וזאת ללא צורך בעבודות בנייה, ללא מכשולים ניידים המהווים סכנת מעידה, וללא הפרעה לזרימת העבודה".

אודות Egg Medical

Egg Medical היא מובילה עולמית בתחום ההגנה מפני קרינה, שנוסדה במטרה להפחית את החשיפה לקרינה בקרב אנשי צוות רפואי המשתמשים בהדמיית רנטגן לביצוע הליכי אבחון וטיפולים מצילי חיים עבור מטופלים.

למידע נוסף - מדיה:
Susan Storm, [email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד PRIM
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד PRIM: רוזן, משרד עורכי דין ותיק, קורא למשקיעי Primoris Services Corporation שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך – PRIM

דו"ח חדש של Anaqua חושף זינוק בהגשת בקשות לפטנטים בתחום המוליכים-למחצה לבינה מלאכותית
בינה מלאכותית מתגלה כגורם המניע החדשני המובהק עם צמיחה של 114% במספר הגשות הפטנטים, ומעצבת מחדש את השקעות המו"פ של מוליכים למחצה בכל שכבה של ערימת הטכנולוגיה

Together AI ו- HUMAIN יוצרות שותפות אסטרטגית להאצת תשתיות הבינה המלאכותית ושירותי הענן בערב הסעודית
השותפות, שהוכרזה על הבמה במסגרת כנס LEAP, משלבת את תשתית הבסיס לבינה מלאכותית של HUMAIN עם פלטפורמת הענן הייעודית לבינה מלאכותית של Together AI ועם הנוכחות הגלובלית שלה

WeRide נכללת ב-HKEX Tech 100 Index לאחר הסקירה הרבעונית של ספטמבר 2026
WeRide (נאסד"ק: WRD, HKEX: 0800), מובילה עולמית בתחום טכנולוגיית הנהיגה האוטונומית, הודיעה על הכללתה כחברה מרכיבה ב-HKEX Tech 100 Index בעקבות הסקירה הרבעונית האחרונה שפורסמה בידי Hong Kong Exchanges and Clearing Limited (HKEX). שינויי המדד ייושמו לאחר סגירת השוק ב-11 בספטמבר, וייכנסו לתוקף ב-14 בספטמבר 2026.

קבוצת Reportage מצטרפת ל-IPS 2026 כנותנת חסות בדרגת יהלום, ומחזקת בכך את מחויבותה לחזון הנדל"ן של דובאי
חברת Reportage Group, יזמית נדל"ן בינלאומית שמטהּ שלה ממוקם באיחוד האמירויות, הודיעה היום על השתתפותה בתערוכת הנדל"ן הבינלאומית (IPS) לשנת 2026 כנותנת חסות בדרגת יהלום.

הודעת מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד MVST
הודעת מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד MVST: רוזן, יועץ למשקיעים גלובלי, קורא למשקיעי חברת Microvast Holdings, Inc. שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך – MVST

הודעת מועד אחרון לתביעה נגד PLAB
הודעת מועד אחרון לתביעה נגד PLAB: רוזן, משרד עורכי דין הבינלאומי המוביל, קורא למשקיעי חברת Photronics, Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב ב-4 בספטמבר במסגרת תביעה ייצוגית בניירות ערך – PLAB

מועד אחרון חשוב בנוגע ל-EQPT
מועד אחרון חשוב בנוגע ל-EQPT: רוזן, המייצג משקיעים במישור הארצי, קורא למשקיעים בחברת EquipmentShare.com Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד אחרון חשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך – EQPT

תוכנית המימון LILY של קובנטרי מגיעה ל-1 מיליארד דולר במימון מגובה ביטוח חיים
קובנטרי (Coventry), המובילה והיוצרת של השוק המשני לביטוח חיים וחלוצה בתחום נכסי הביטוח המגובים בביטוח חיים, הודיעה היום על השלמה מוצלחת של עסקת איגוח רביעית המגובה בנכסים במסגרת תוכנית LILY שלה מאז אפריל 2025; בכך הגיע היקף המימון הכולל המגובה בביטוחי חיים בפלטפורמה למיליארד דולר.

Star Wars Zero Company™ זמין כעת במחשב, בפלייסטיישן 5 ובקונסולות XBOX
כותר ההשקה של Bit Reactor משלב עומק טקטי עם אלגנטיות סינטטית בפרק חדש של מלחמת הכוכבים
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI