דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים MidOcean Energy של EIG תשתתף בשלב 2 של LNG Canada
MidOcean Energy של EIG תשתתף בשלב 2 של LNG Canada
חיים נוי |  01/10/26 |  צפיות: 193

MidOcean Energy של EIG תשתתף בשלב 2 של LNG Canada

לונדון ו-וושינגטון, 30 בספטמבר 2026, (BUSINESS WIRE):

MidOcean Energy ‏("MidOcean") חברת גז טבעי נוזלי ("LNG") שהוקמה ומנוהלת על ידי EIG, משקיעה מוסדית מובילה בתחומי האנרגיה והתשתיות העולמיים, הודיעה היום על השתתפותה בשלב 2 של LNG Canada באמצעות השותפות שלה עם PETRONAS, בעקבות החלטת ההשקעה הסופית (FID) שקיבלו שותפי המיזם המשותף של LNG Canada ב-29 בספטמבר 2026.

השתתפותה של MidOcean בשלב 2 מגיעה בעקבות השלמת רכישתה בדצמבר 2025 של 20% במיזם המשותף North Montney Upstream Joint Venture ‏("NMJV"), המחזיק בהשקעתה של PETRONAS בתחום המעלה בקנדה, ושל 20% ב-("NMLLP") North Montney LNG Limited Partnership, המחזיקה ב-25% מזכויות ההשתתפות של PETRONAS בפרויקט LNG Canada.

שלב 2 יוסיף שני מתקני הנזלה למתקן של LNG Canada בקיטימט, קולומביה הבריטית, ויגדיל את כושר הייצור של הפרויקט מ-14 מיליון טונות בשנה ל-28 מיליון טונות בשנה. ההרחבה תבסס את מעמדו של LNG Canada בחוף האוקיינוס השקט של קנדה, וצפויה לספק גישה למשאבי גז טבעי קנדיים בשפע ולנתיבי שינוע תחרותיים לשווקים מרכזיים באסיה.

השתתפותה של MidOcean בשלב 2 תגדיל את כמויות ה-LNG הקשורות להשקעה, מ-0.7 מיליון טונות בשנה ל-1.4 מיליון טונות בשנה, ותחזק את מעמדה לאורך שרשרת הערך המשולבת של ה-LNG, הכוללת הפקת גז במעלה הזרם באזור North Montney והנזלה וייצוא באמצעות LNG Canada. ההשקעה עולה בקנה אחד עם האסטרטגיה של MidOcean לבנות תיק LNG גלובלי גדול ומגוון, בעל תחרותיות מבחינת עלויות ופחמן, ומחזקת את מעמדה כשותפה ארוכת טווח מועדפת לפרויקטי LNG איכותיים ברחבי אגן האוקיינוס השקט.

"אנו מאמינים זה זמן רב ב-LNG Canada כאחד הפרויקטים בעלי היתרונות הרבים ביותר בעולם: עם היקף, עומק משאבים וגישה לאגן האוקיינוס השקט, המאפשרים לספק אנרגיה אמינה לשווקים גלובליים במשך עשרות שנים", אמר דה לה ריי ונטר, מנכ"ל MidOcean. "ההשתתפות בשלב 2 היא הצעד הטבעי הבא עבורנו, וחיזקנו את השותפות שלנו עם PETRONAS תוך קידום האסטרטגיה שלנו להשקעה בנכסי LNG איכותיים ותחרותיים ברמה הגלובלית".

אודות EIG

EIG היא משקיעה מוסדית מובילה בתחומי האנרגיה והתשתיות העולמיים, עם נכסים מנוהלים בהיקף של 27.1 מיליארד דולר נכון ל-30 ביוני 2026. EIG מתמחה בהשקעות פרטיות באנרגיה ובתשתיות הקשורות לאנרגיה ברחבי העולם. במהלך 44 שנות פעילותה, EIG התחייבה להשקיע יותר מ-55 מיליארד דולר במגזר האנרגיה באמצעות 429 פרויקטים או חברות ב-44 מדינות בשש יבשות. בין לקוחות EIG נמנים רבות מקרנות הפנסיה, חברות הביטוח, קרנות ההקדש, הקרנות הפילנתרופיות וקרנות העושר הריבוניות המובילות בארה"ב, באסיה ובאירופה. מטה EIG נמצא בוושינגטון הבירה, ולחברה משרדים ביוסטון, לונדון, סידני, ריו דה ז'ניירו, הונג קונג וסיאול. למידע נוסף, בקרו באתר האינטרנט של EIG בכתובת www.eigpartners.com.

אודות MidOcean Energy

MidOcean Energy, חברת LNG שהוקמה ומנוהלת על ידי EIG, שואפת לבנות תיק LNG גלובלי מגוון ועמיד, בעל תחרותיות מבחינת עלויות ופחמן. הדבר משקף את אמונתה של EIG ב-LNG כרכיב חיוני במערכת אנרגיה גלובלית בעלת פליטות פחמן נמוכות יותר, תחרותית ובטוחה יותר. ל-MidOcean Energy אינטרסים מגוונים בתחום ה-LNG, לרבות ב-LNG Canada, ‏Gorgon LNG, ‏Pluto LNG, ‏QCLNG ו-Peru LNG. החברה מנוהלת על ידי דה לה ריי ונטר, ותיק בתעשייה עם 27 שנות ניסיון, שמילא מגוון תפקידי ניהול בכירים, לרבות ראש תחום ה-LNG העולמי ב-Shell plc. למידע נוסף, בקרו באתר האינטרנט של MidOcean Energy בכתובת www.midoceanenergy.com.

אנשי קשר

פרטים ליצירת קשר עם EIG/MidOcean

FGS Global
קלי קימברלי / ברנדון מסינה
212-687-8080 1+
[email protected]

מקור: EIG

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Payani AI השיקה פתרון שיווק ומכירות המבוסס על בינה מלאכותית: פשוט אמרו לבינה המלאכותית מה אתם רוצים שיבוצע
חברת טכנולוגיה מסן פרנסיסקו השיקה מערכת בינה מלאכותית שיחתית לביצוע משימות, המבינה נתונים עסקיים ומוציאה לפועל פעולות שיווק ומכירה באמצעות שפה טבעית וקול.

סקר דיקנים של AACSB מגלה שבינה מלאכותית ופיננסים הם בראש סדר העדיפויות
סקר דיקנים גלובלי לשנים 2026-27, שנערך בקרב 558 מובילים, מזהה את הבינה המלאכותית כאתגר הפיתוח המקצועי הברור ביותר עבור דיקנים, ללא קשר לניסיון או לאזור

GTCFX ממנה את שרבל רפול למנכ"ל, מהלך המחזק את ההנהלה הבכירה ואת אסטרטגיית הצמיחה הגלובלית
GTCFX שמחה להודיע ​​על מינויו של שרבל רפול (Charbel Raffoul ) למנכ"ל. מינוי זה מהווה ציון דרך משמעותי בהמשך התפתחותה של החברה, ומשקף את מחויבותה למצוינות תפעולית, למנהיגות חזקה ולצמיחה בינלאומית.

Fortrea משלימה את רכישת חטיבת שירותי השלב המוקדם מ- Worldwide Clinical Trials
מרחיבה את רשת הפיתוח הקליני המוקדם של Fortrea עם יכולות ביו-אנליטיות ייעודיות, קיבולת מוגברת של יחידת המחקר הקליני ופלטפורמה משולבת יותר עבור לקוחות

Andersen Consulting מצרפת חברת ייעוץ שותפה באוזבקיסטן
Andersen Consulting מרחיבה את יכולותיה בתחום אבטחת הסייבר והטרנספורמציה העסקית באמצעות הסכם שיתוף פעולה עם Algoruni, חברת ייעוץ שבסיסה באוזבקיסטן.

ג'ונסון אנד ג'ונסון תציג את עתיד הבינה הכירורגית בפסגת הבריאות העתידית של אבו דאבי לשנת 2026
החברה מציגה את פלטפורמות הרובוטיקה MONARCH™‎ ואת האקוסיסטם הדיגיטלי ‎Polyphonic™‎

ערים במזרח אסיה מאיימות על הדומיננטיות האמריקאית בתחום הבינה המלאכותית – כך על פי מדד ערי הבינה המלאכותית שלThe Observer
· ערים במזרח אסיה נושפות בעורפה של אמריקה בכל הנוגע לפיתוח בינה מלאכותית (AI), למימונה ולהטמעתה · כך עולה ממדד ערי הבינה המלאכותית הראשון של The Observer: דו"ח מסוגו הראשון, המזהה אילו ערים מובילות במרוץ הבינה המלאכותית העולמי

CGTN משיקה דף אינטרנט ייעודי עבור תוכנית ההפקה המשותפת לבמאים מהדרום הגלובלי – 2026
סיפורים על צמצום העוני ופיתוח משותף מנקודת מבט מקומית

אבו דאבי השיקה את TAMM Global כדי להנגיש את פלטפורמת הממשל מבוססת הבינה המלאכותית שלה למדינות ברחבי העולם
אבו דאבי השיקה את TAMM Global, חברת טכנולוגיה פרטית שהוקמה במטרה להנגיש לממשלות ברחבי העולם את הטכנולוגיה עטורת הפרסים שמאחורי TAMM.

GTCPrime מסכמת את השתתפותה ב-iFX Expo הונג קונג 2026, לאחר יומיים של תובנות ויצירת קשרים
GTCPrime סיימה את השתתפותה כנותנת חסות בדרגת "זהב" בתערוכת iFX Expo Hong Kong 2026, שנערכה ב-8 וב-9 באוקטובר במרכז הכנסים והתערוכות של הונג קונג. במהלך יומיים אלו, אירח צוות GTCPrime לקוחות, שותפים ועמיתים מהתעשייה בדוכן מספר 14, במטרה לדון בהתפתחויות בשוק ובצרכים המשתנים של משקיעים ברחבי אזור אסיה-פסיפיק
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI