באילו מקרים יש לשכור עורך דין תעבורה
נכתב על ידי: נהיגה-בשכרות
תאריך: 19/12/12

נתפסתם נוהגים בשכרות ? נסעתם במהירות מופרזת ? ובכן, במקרים אלו ולמעשה בכל עבירת תעבורה חמורה תקבלו זימון לבית משפט לתעבורה. בבית המשפט תצטרכו לשטוח את טענותיכם אל מול התביעה ולקבל את פסק הדין של השופט. בשנים האחרונות, עקב מקרים רבים של תאונות דרכים קטלניות וחוסר זהירות בדרכים נוקטת המערכת המשפטית במדיניות הרתעה כך שחלק מן העונש אשר ייקבע יתייחס להרתעת נהגים אחרים מנסיעה מסוכנת.
על כן, מומלץ לשכור שירותי עורך דין תעבורה אשר יסייע לכם בבחינת תקדימים אשר נקבעו בהקשר לעבירות דומות לזו שבצעתן ויסייע לכם ככל הניתן להפחית מן העונש. אז מהן עבירות התעבורה הנפוצות בהן יש לשכור שירותי עורך דין לענייני תעבורה ?

עברות תעבורה חמורות נפוצות

נהיגה במהירות מופרזת- אחת מעבירות התעבורה הנפוצות, החמורות והמסוכנות ביותר הקיימות הינה נהיגה במהירות מופרזת. נהגים רבים אינם מתייחסים לתמרורי המהירות המותרת ומאיצים כאוות נפשם. משטרת התנועה מקפידה מאד בהתקנת מצלמות ומכמונות על מנת לתפוס נהגים אלו. במידה ונתפסתם נוהגים אפילו במעט מעל המהירות המותרת רוב הסיכויים שתקבלו זימון לבית משפט. עורך דין תעבורה יסייע מאד במקרים אלו כיוון שחריגה מן המהירות המותרת ב 10 קמ"ש אין דינה כחריגה ב- 50 קמ"ש וחשוב להזכיר זאת במהלך המשפט ולא להתייחס להרתעה בלבד.

נהיגה בשכרות- עבירת תעבורה חמורה במיוחד הינה נהיגה בשכרות. יחד עם זאת, על מנת שבית משפט יאשים אותך בנהיגה בשכרות חייבת המשטרה להציג בפניו הוכחות חותכות הנוגעות לרמת האלכוהול בדמך בעת בדיקת ינשוף ועוד. לכן, מומלץ לשכור שירותי עורך דין נהיגה בשכרות הלוא הוא עורך דין לענייני תעבורה אשר יבדוק היטב את הנתונים והראיות.

לספר לעורך הדין את כל הפרטים

אחד הדברים החשובים ביותר כאשר שוכרים עורך דין לענייני תעבורה הוא לספר לעורך הדין את כל פרטי המקרה. חשוב להיות כנים ולספר את האמת על מנת שלא תתפסו בעדות שקר במהלך המשפט אשר רק תחמיר את העונש אשר תקבלו.

ולסיכום, זכרו כי עבירות תעבורה חמורות הינן מסוכנות ויש להימנע מהן, אך במידה והגעתם לבית משפט בגין עבירה שכזו חשוב שתגיעו מיוצגים על ידי עורך דין תעבורה אשר יטפל במקרה בצורה הטובה ביותר.


 
אודות המחבר
המאמר הודפס מאתר portal-asakim.com - אתר מאמרים עסקיים ומקצועיים
http://www.portal-asakim.com/Articles/Article35236.aspx