דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים וויפרו תרכוש את Encore Theme Technologies Private Limited, שותפת תוכנה מומחית של פינסטרה בשירותים פיננסיים
וויפרו תרכוש את Encore Theme Technologies Private Limited, שותפת תוכנה מומחית של פינסטרה בשירותים פיננסיים
חיים נוי 29/10/20 |  צפיות: 1960

וויפרו תרכוש את Encore Theme Technologies Private Limited, שותפת תוכנה מומחית של פינסטרה בשירותים פיננסיים

וויפרו תהיה אחת מהשותפות הכי גדולות בעולם של פינסטרה במימון מסחר

בנגלור, הודו, 28 באוקטובר 2020, (BUSINESS WIRE):

Wipro וויפרו בע"מ (NYSE: WIT) (BSE: 507685) (NSE: WIPRO), חברת שירותי טכנולוגיית המידע, ייעוץ ותהליכים עסקיים גלובלית מובילה, הודיעה היום שהיא חתמה על הסכם סופי לרכישת Encore Theme Technologies Private Limited (Encore Theme), מומחית בהספקת פתרונות תוכנה כשירות וענן בשירותים פיננסיים.

בעשר השנים האחרונות, Encore Theme - שהמטה שלה בצ'נאי, הודו - התמקדה אך ורק ביישום חבילה רחבה של פתרונות מימון מסחר, שפותחו על ידי פינסטרה, אחת מחברות הפינטק הגדולות ביותר בעולם, במוסדות פיננסיים במזרח התיכון, אפריקה, הודו ואסיה פסיפיק. היא סיפקה בהצלחה יותר מ-75 פרויקטי מימון מסחר בקנה מידה גדול של פינסטרה לבנקים באזורים האלה.

מוסדות פיננסיים מבקשים כולם לעשות מודרניזציה בפלטפורמות המסחר שלהם ולהתמקד בדיגיטציה מקצה לקצה של רוטינות מסחריות. מימון מסחר הוא תזרים יצירת הכנסות חזק עם מבנה של בסיס עלויות גבוה, שבו הטכנולוגיה תמלא תפקיד גדול ביצירת צמיחה עתידית. וויפרו, שותפה אסטרטגית גלובלית של פינסטרה, ו-Encore Theme יאפשרו ביחד את המודרניזציה הזאת של מוסדות פיננסיים.

אנגן גוהה, סגן נשיא בכיר ומנהל גלובלי, בנקאות, שירותים פיננסיים ותשתיות, וויפרו בע"מ, אמר: "אנחנו נרגשים שהצוות ב-Encore Theme מצטרף אלינו. הם מביאים עושר של ידע במוצרי מימון מסחר יחד עם ניסיון רב בהספקת פתרונות של פינסטרה ביישומים של מימון מסחר וניהול מזומנים. יחד עם ההגעה של וויפרו ברחבי האזור והיכולות המוכחות בשילוב מערכות, זה יעזור לחזק את מעמדנו כשחקנית דומיננטית ברחבי העולם ביישום פתרונות של פינסטרה".

"הלקוחות שלנו והצוות שלנו הם חוזקות הליבה שלנו. אנחנו מאמינים בתוקף שהסינרגיה הזאת תאפשר הגעה גלובלית, תוסיף ערך לכל הלקוחות שלנו ותביא הזדמנויות חדשות שיאיצו את הצמיחה שלנו ושל הצוות שלנו. את ההחלטה להצטרף לוויפרו הניעו ערכי הליבה שלהם - אמון וכבוד לאנשים - ויושרה שאינה מוותרת בכל דבר שהם עושים", אמר ר.ק. קנתימתיאנתן, מנהל כללי מייסד ומנכ"ל, Encore Theme Technologies Pvt Ltd.

דניז פרקר, סגנית נשיא בכירה, שותפים וסביבות בפינסטרה, הוסיפה: "כשיושלם, המהלך הזה ישלב את יכולות השירותים המנוהלים הגלובליים של וויפרו עם המומחיות העמוקה של Encore Theme בתחום המסחר וניהול מזומנים. הוא יגדיל ערך ללקוחות דרך התוכנה של פינסטרה, כגון Fusion Trade Innovation, שהוא מוצר מימון המסחר המוביל בעולם, המאפשר לבנקים להגדיל יעילות ולהפחית עלויות".

הרכישה כפופה לתנאי סגירה מקובלים וצפויה להיסגר ברבעון המסתיים ב-31 בדצמבר 2020.

אודות Encore Theme

Encore Theme היא ספקית גלובלית של פתרונות תוכנה בנקאית ופיננסית של מוצרי פינסטרה. היא השותפה שצומחת הכי מהר של פינסטרה במזרח התיכון, אפריקה, הודו ואסיה פסיפיק. היא גם אחת השותפות הכי גדולות של פינסטרה במימון מסחר. Encore Theme, שהוקמה ב-2006 עם מטה בצ'נאי ומשרדים נוספים במומבאי ודובאי, מציעה פתרונות מימון מסחר שכוללים את Fusion Trade Innovation Plus (FTI), Fusion Corporate Channels (FCC) למסחר ו-Fusion Cash Management (FCM). אלה מוצעים באמצעות מודל של תוכנה כשירות או מודל של רישיון פלוס שירותים מקצועיים או מודל של שירותים מקצועיים בלבד.

אודות וויפרו בע"מ

Wiproוויפרו בע"מ (NYSE: WIT, BSE: 507685, NSE: WIPRO) היא חברה גלובלית מובילה שמספקת שירותי מחשוב, ייעוץ ותהליכים עסקיים. אנחנו רותמים את העוצמה של מחשוב קוגניטיבי, היפר- אוטומציה, רובוטיקה, ענן, ניתוחים וטכנולוגיות מתפתחות כדי לעזור ללקוחותינו להסתגל לעולם הדיגיטלי ולהצליח. אנחנו חברה שמוכרת בעולם בזכות תיק השירותים המקיף שלה, מחויבות חזקה לקיימות ואזרחות תאגידית טובה, יש לנו יותר מ-180,000 עובדים מסורים שמשרתים לקוחות בשש יבשות. יחד, אנחנו מגלים רעיונות ומחברים את הנקודות כדי לבנות עתיד חדש טוב יותר ונועז.

 

אנשי קשר

Wipro Media Contact
Purnima Burman
Wipro Limited
[email protected]

מקור: Wipro Limited

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
CGTN: קשרי סין-אפריקה מציינים 70 שנה: ממאבקים משותפים לחלום משותף של מודרניזציה
השנה מציינים 70 שנה ליחסי סין-אפריקה. CGTN פרסמה מאמר המדגיש את תפקידה העדיף של אפריקה במדיניות החוץ הכוללת של סין, תוך מעקב אחר האופן שבו השותפות בין סין לאפריקה נוצרה והתחזקה במשך עשרות שנים.

זום משיקה את ZoomMate: חבר הצוות הראשון המבוסס על בינה מלאכותית שנבנה כדי להפוך שיחות לעבודה שלמה
ZoomMate , הזמין כיום באופן כללי, משלב חיפוש סוכני, מצגות ותוצרים שנוצרו על ידי בינה מלאכותית, וביצוע אוטומטי Salesforce, Jira, Slack, ServiceNow ועוד

Resin Solutions LLC מציגה את ארכיטקטורת Stratix™, מותג עבור מוצרים המשרתים יישומי תעופה וחלל וביטחון
Resin Solutions LLC, ספקית מובילה של פתרונות חומרים מתקדמים, הכריזה על השקת Stratix™, זהות ממותגת חדשה המשקפת את המיקוד האסטרטגי המעמיק של החברה במגזר התעופה והחלל והביטחון.

Fortegra השלימה את רכישתה על ידי DB Insurance
Fortegra Group, Inc.‎ ‏("Fortegra"), חברת ביטוח ייעודית הפועלת ברחבי העולם, הודיעה היום על השלמת רכישתה על ידי DB Insurance Co., Ltd.‎ ‏("DB"), אחת מחברות הביטוח המובילות בקוריאה בתחום ביטוחי הרכוש והנפגעים.

12B SPORTS נבחרה לספונסרית הראשית של קבוצת המרוצים VR46 לעונתMotoGP 2026
12B SPORTS מודיעה על מינויה כנותנת החסות הראשית של קבוצת המרוצים Pertamina Enduro VR46 לעונת אליפות העולם MotoGP 2026

יום האידוי העולמי 2026: החלפה אחת - כולם מרוויחים
היום, משתמשי וייפ, מעשנים לשעבר ותומכי צמצום נזקים מציינים את יום האידוי העולמי 2026. הנושא השנה הוא מתג אחד - כולם מנצחים. זו לא סיסמה. זה מה שהנתונים מראים

שני מלכים בבליים, פקיד מכס מצרי ואוצר קורסיקני מובילים את מכירת העתיקות והאמנות העתיקה של TimeLine ב-2 ביוני
ביום הראשון תהיה מכירת הדגל עם קטלוג מודפס ייעודי; המפגשים בין ה-3 ל-8 ביוני יהיו מקוונים בלבד; מטבעות, משקולות, אסימונים ומדליות יוצגו ב-9-10 ביוני.

פרק חדש מתפתח ביחסי פקיסטן-סין
משרד ההסברה והשידור הפקיסטני (MoIB) אחראי על קידום וניהול הנרטיב הרשמי סביב ביקורו של ראש ממשלת פקיסטן שהבז שריף בסין, בציון 75 שנה לכינון היחסים הדיפלומטיים.

ExaGrid זכתה בחמישה פרסי תעשייה בטקס פרסי מחשוב הרשת לשנת 2026
ExaGrid זכתה בתואר 'חברת השנה' זו השנה השביעית ברציפות

Credo משלימה את רכישת DustPhotonics
החברה מרחיבה את תיק פתרונות הקישוריות האופטית שלה כך שיכלול מעגלים משולבים פוטוניים מבוססי פוטוניקה סיליקונית
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI