דף הבית מחשבים וטכנולוגיה מחשבים וטכנולגיה - אחר מייביניר רוכשת את ip.access כדי להרחיב את תיק האלחוט OpenRAN עבור CSPs ורשתות פרטיות ארגוניות
מייביניר רוכשת את ip.access כדי להרחיב את תיק האלחוט OpenRAN עבור CSPs ורשתות פרטיות ארגוניות
חיים נוי 30/09/20 |  צפיות: 8235

מייביניר רוכשת את ip.access כדי להרחיב את תיק האלחוט OpenRAN עבור CSPs ורשתות פרטיות ארגוניות

ההתפתחות של OpenRAN מוסיפה 2G/3G ב-RAN מאוחד אחד כדי לתמוך בגישת אלחוט "רב דורית"

קיימברידג', אנגליה וריצ'רדסון, טקסס, 28 בספטמבר 2020, (BUSINESS WIRE):

Mavenir, ספקית מובילה של תוכנת רשתות מקצה לקצה מקורית בענן עבור ספקי שירותי תקשורת (CSPs) הודיעה היום שהיא רכשה את ip.access Ltd, ספקית מובילה של פתרונות תאים קטנים 2G, 3G, 4G ומוכנים ל-5G. הרכישה הזאת מרחיבה את ההובלה של מייביניר באלחוטOpenRAN בשלוש חזיתות:

  • ספקי שירותיתקשורת: הוספת יכולות G2 ו-G3לתיק ה-OpenRAN.
  • ארגונים: הוספתחבילה שלמה של פתרונות אלחוט ארגוניים למוצרי הרשתות הפרטיות של מייביניר,כולל פתרונות עם אישור OnGo/CBRS.
  • רשתות לא מסורתיות:ניצול פתרונות vRAN מוגדרי תוכנה מובילים בשוק לרשתותתעופתיות, ימיות, חקלאיות ומרוחקות עם פתרונות מהדור הבא באוויר, ביבשה ובים.

"המפעילים מבקשים לשנות את רשתות ה-2G/3G שלהם כשהם עוברים ל-G4 ו-G5", אמר פרדיפ קוהיל, נשיא ומנכ"ל מייביניר. "אנחנו מצפים שנספק מוצרRANאחד עם טכנולוגיית גישה רב אלחוטית חלקה לאותם מפעילים, שיאפשר להם ליהנות מהיתרונות של פתרונות אלחוט מתקדמים בכל השכבות".

"ip.access מביאה דריסת רגל חזקה ב-G2, G3 ו-G4 וגם בתחום הארגוני שלדעתנו מחזק את הובלת השוק של מייביניר", אמר אנירודו באסו, סגן נשיא בכיר ומנהל כללי, עסקים מתפתחים, מייביניר. "שילוב הנכסים שלנו מחזק את מעמדנו כרשת מקצה לקצה, מספק נתיב התפתחות RAN אחד "רב דורי" לחברות התקשורת ויוצר הצעה מובילה בשוק לשוק הרשתות הפרטיות הארגוניות".

"מנויים רבים ברשתות ואזורים ג"ג רבים צריכים שירות GSM ו-G3 עם LTE גם כשמוכנס לשימוש G5. הפתרונות OpenRAN ו-Enterprise של מייביניר יחד עם טכנולוגיות גישת האלחוט המרובה של ip.access ממצבים את החברה המשולבת באופן מושלם לעתיד הזה", אמר ריצ'רד סטייבלי, מנכ"ל ip.access.

ניק ג'ונסון, המייסד ומנהל הטכנולוגיות של ip.access, הוסיף: "CBRS/OnGo בארה"ב ויוזמות של תחומי תדרים משותפים באירופה הן רק כמה מההזדמנויות הפוטנציאליות. זה כבר לא רק שירותים לצרכנים, אלא גם רשתות פרטיות תעשייתיות, רשתות לקבוצות סגורות מקצועיות עבור פיננסים, בריאות, פנאי ואירוח, בין רבים אחרים. אנחנו מצפים ליישם את הניסיון הרב שלנו ברשתות פרטיות כדי להשלים את התיק הקיים של מייביניר במתן שירות לבסיס הלקוחות הזה שגדל הרבה מאוד".

ip.access תפעל כיחידה עסקית בקבוצת העסקים המתפתחים של מייביניר וצפויה לפתח סינרגיות חזקות עם החבילות OpenRAN, Cloud Core, Edge ו-Analytics של מייביניר וליצור הצעות משכנעות לרשתות מקצה לקצה למגזרי ה-CSP ובידור/ תעשייה. ip.access מביאה את הרקורד המוכח שלה עם יותר מ-50 רשתות פעילות שהותקנו בעולם אצל CSPs, ומאות רשתות פרטיות בתעשייה, תשתיות קריטיות, הפקת כסף מנתונים, אבטחה ומעקב.

אודות ip.access:

ip.access מפתחת פתרונות בדרגת חברות תקשורת מאז 2002 והיא מובילת שוק בפתרונות של תאים קטנים וחיישני נוכחות. היא משרתת ספקי שירותי תקשורת, ארגונים פרטיים ושווקים אחרים של יישומים מיוחדים בכל העולם עם תיק של פתרונות תאים קטנים. עם רקורד חזק של עבודה עם שותפים אמינים בפתרונות ושירותים משולבים, ip.access משחררת את הערך של תחומי תדרים עבור לקוחות בכל העולם. www.ipaccess.com

אודות מייביניר:

Mavenir מייביניר היא הספקית היחידה בענף של תוכנת רשתות מקצה לקצה מקורית בענן ושילוב של פתרונות/ מערכות, שמתמקדת בהאצת השינוי של רשתות תוכנה עבור ספקי שירותי תקשורת (CSPs). מייביניר מציעה תיק מוצרים מקצה לקצה מקיף בכל שכבה של ערימת התשתית של הרשת. משכבות היישומים/ שירותים של G5 ועד לליבת המנות ו-RAN, מייביניר מובילה בפתרונות רשת מפותחים מקוריים בענן שמאפשרים למשתמשי הקצה חוויות חדשניות ומאובטחות. תוך שימוש בחידושים ב-IMS (VoLTE, VoWiFi, העברת הודעות מתקדמת (RCS)), רשתות פרטיות וגם vEPC, 5G Core ו-OpenRAN vRAN, מייביניר מאיצה את שינוי הרשתות עבור יותר מ-250 לקוחות CSP ביותר מ-120 מדינות, שמשרתים יותר מ-50% מהמנויים בעולם.

מייביניר מאמצת ארכיטקטורות טכנולוגיה ומודלים עסקיים חדשניים ומשבשים שמגבירים את הזריזות, הגמישות והמהירות. עם פתרונות שמניעים את התפתחות ה-NFV כדי להשיג נתונים כלכליים בקנה מידה של האינטרנט, מייביניר מציעה פתרונות שעוזרים ל-CSPs להפחית עלויות, ליצור הכנסות ולהגן על הכנסות. www.mavenir.com

צפו בגרסת המקור באתר businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200928005183/en/

אנשי קשר

Maryvonne Tubb/Denise Hogberg

[email protected]

ip.access:
Emmanuela Spiteri
[email protected]

GlobalResults PR
Kevin Taylor
[email protected]

MatterNowPR
Loren Guertin
[email protected]

מקור: Mavenir


תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire

לפרטים נוספים: נוי תקשורת 03-6026026 זהר 052-2641769


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
נדאפ מרחיבה את נוכחותה בערב הסעודית עם משרד חדש
נוכחות מקומית חדשה מחזקת את התמיכה בשותפים ולקוחות ברחבי ממלכת ערב הסעודית

CGTN: מדוע העולם צופה בפסגת סין-ארה"ב הקרובה?
CGTN פרסמה מאמר שבחן מדוע העולם עוקב מקרוב אחר הפסגה הקרובה בין סין לארה"ב. על רקע מתחים גיאופוליטיים ממושכים והתאוששות עולמית שברירית, במאמר מודגש כיצד דיפלומטיה של ראשי מדינות משמשת כ"עוגן" של יחסי סין-ארה"ב.

Bitget מאפשרת סריקה לתשלום עבור תשלומים מיידים באמצעות USDT
Bitget, הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הציגה את התכונה 'סריקה לתשלום' החדשה שלה ב-Bitget Pay, המאפשרת להשתמש ב-USDT ישירות אצל סוחרים לא מקוונים על ידי סריקת קודי QR בעת השימוש באפליקציית Bitget.

ביטגט חותכת את עמלות המסחר בחוזים עתידיים כדי להעמיק את הנזילות בעידן של פריחה ביצירת אסימונים
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, הפחתה בעמלות הסוחרים עבור עושי שוק מוסדיים הסוחרים בחוזים עתידיים על מניות, מתכות, סחורות ומדדים, בעת שהבורסה פועלת לחזק את הנזילות בהיצע הנגזרות הרב-נכסיות המתרחב שלה. העמלה המעודכנת של 0.0065% נכנסה לתוקף החל ב-1 במאי, והיא תהיה זמינה עד ה-30 ביוני 2026.

לינקדאין הוא המקור המצוטט ביותר בתשובות לבינה מלאכותית, כך עולה מדו"ח חדש של Meltwater
ניתוח של 9.5 מיליון ציטוטים של בינה מלאכותית מראה שמומחיות מהעולם האמיתי מניעה נראות בחיפוש בינה מלאכותית

מנכ"ל רדינגטון ומנכ"ל הקבוצה ו.ס. הריהארן מונה לוועדה המנהלת של GTDC
מועצת הפצת הטכנולוגיה הגלובלית (GTDC), קונסורציום מפיצי הטכנולוגיה הגדול בעולם, מינתה את ו.ס. הריהארן, מנכ"ל ומנכ"ל קבוצת Redington Limited, לוועד המנהל שלה

MagtiCom בוחרת ב-Mavenir לפריסת טכנולוגיית תאים קטנים מהדור הבא ברחבי גאורגיה
Mavenir נבחרה כשותפה אסטרטגית למערכות תאים קטנות לאחר ניסוי מוצלח.

Corpay משתפת פעולה עם BVNK כדי להוסיף ארנקי מטבעות יציבים עבור לקוחות גלובליים
Corpay, Inc.‎ ‏(NYSE: CPAY), חברת התשלומים הארגוניים המובילה, הודיעה כי היא משתפת פעולה עם פלטפורמת תשתיות המטבעות היציבים BVNK כדי לספק ארנקי מטבעות יציבים ויכולות סליקה לבסיס הלקוחות הגלובלי שלה.

Dubai Health ו-AGFA HealthCare מציינים 20 שנות שיתוף פעולה בתמיכה במערכת הבריאות של דובאי
Dubai Health ו-AGFA HealthCare ציינו 20 שנות שיתוף פעולה בתמיכה במערכת הבריאות של דובאי, כשהן משקפות מחויבות משותפת לקידום טיפול משולב שממוקד במטופל

העושר העולמי מתנתק מהגבולות - 1 מכל 5 העשירים במיוחד הוא כעת יליד חוץ
· אוכלוסיית בעלי ההון הנקי הגבוה במיוחד (UHNW) תגיע ל-734,100 עד 2030, עלייה של 33% · השווי הנקי הכולל של עשירי העולם יטפס ל-84 טריליון דולר עד 2030
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI