דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים קבוצת הארגון מחדש של MACCO הובילה מאמצים מוצלחים לפקד על אסדת קידוח נפט שקועה למחצה ולהוביל אותה על פני מפרץ מקסיקו
קבוצת הארגון מחדש של MACCO הובילה מאמצים מוצלחים לפקד על אסדת קידוח נפט שקועה למחצה ולהוביל אותה על פני מפרץ מקסיקו
חיים נוי |  01/09/22 |  צפיות: 639

קבוצת הארגון מחדש של MACCO הובילה מאמצים מוצלחים לפקד על אסדת קידוח נפט שקועה למחצה ולהוביל אותה על פני מפרץ מקסיקו

מנכ"ל MACCO דיוויד וינהופר משמש כמנהל ארגון מחדש ראשי בהליכי פשיטת רגל עבור In re: LaForta - Gestão e Investimentos, Sociedade Unipessoal, Lda

יוסטון, 30 באוגוסט 2022, (GLOBE NEWSWIRE) :

MACCO Restructuring Group, פירמת ייעוץ פיננסי וניהול זמני לאומית, הממוקדת בשוק הביניים, הודיעה לאחרונה כי מנכ"ל MACCO דיוויד וויינהופר, המשמש כמנהל ארגון מחדש של LaForta - Gestão e Investimentos, Sociedade Unipessoal, Lda, קיבל את השליטה והעביר בהצלחה את La Muralla IV, אסדת קידוח נפט מדור שישי, שקועה למחצה. La Muralla IV הוא הנכס העיקרי של LaForta, שהגישה בקשה במסגרת פרק 11 לבית המשפט לפשיטת הרגל של ארצות הברית במחוז הדרומי של טקסס, חטיבת יוסטון ב-16 ביוני, 2022. תחת ההובלה של וויינהופר, אסדת הקידוח המסיבית, המסוגלת לתפקד במים של 10,000 רגל וקידוח לעומק של 35,000 רגל, נגררה בהצלחה על פני מפרץ מקסיקו מטמפיקו, מקסיקו לפריפורט, גרנד בהאמה.

MACCO, לה ניסיון רב בארגון מחדש במגזר האנרגיה, כולל חיפוש והפקה של נפט וגז ביבשה ובים, הצליחה להבטיח העברה בטוחה של אסדת הקידוח. וויינהופר הוביל את המאמצים הבינלאומיים המורכבים להשתלט על האסדה ולהבטיח את הבטיחות שלה ושל הצוות שלה למרות אתגרים תפעוליים ורגולטוריים רבים. הידע המעמיק שלו בימאות, תפעול ימי, ארגון מחדש של עסקים ופשיטת רגל היו מרכזיים במעבר המוצלח.

La Muralla IV עוברת תהליך הכנה לקראת תהליך שיווק ומכירה שצפוי להתחיל בחודש הבא. במסגרת נהלי ההצעה המוצעים, הזמינים לבדיקה בכתובת https://cases.stretto.com/LaForta, וויינהופר ינהל את תהליך השיווק והמכירה, לרבות הערכה של בקשות והצעות עבור La Muralla IV. המועד האחרון להגשת הצעות הוא 26 באוקטובר 2022, כאשר אישור המכירה צפוי להתקבל 3 שבועות לאחר מכן, במטרה לסיים את המכירה עד סוף נובמבר. אם אתם מעוניינים להגיש הצעת מחיר עבור La Muralla IV, אנא צרו קשר עם וויינהופר בכתובת [email protected] כדי לקבל גישה לחדר הנתונים וכדי לתזמן בדיקה אישית.

LaForta זוכה לייעוץ גם מאת, רבקה בלייק חייקין, ג'נבייב מ. גרהאם, ורוניקה א. פולניק מ- Jackson Walker, LLP; היועצת התאגידית המיוחדת, ג'ניפר דמרקו ושרה קמפבל מ- Clifford Chance; ואולה אאגווארד, מנהל פרויקטים, מ-ABW Vessel Management, Ltd. Backstop Lenders מקבלים ייעוץ מצד מארק שינדרמן, קייסי פלק ובריאן קיני מ-Milbank, LLP; מייקל וורנר ובנג'מין וולן מ-Pachulski, Stang, Ziehl & Jones, LLP; וקריסטן בודדן מ-Maritime Finance Ltd.

דרו מקמניגל, מייסד ומנכ"ל MACCO אמר, "דיוויד וצוות MACCO La Forta שעבדו בשיתוף פעולה עם יועצים משפטיים, השיגו את מה שנראה בתחילה כמעט בלתי ניתן להשגה. הוא ניווט בהצלחה במים בינלאומיים בעייתיים על מנת לשמר את הערך של בעלי העניין".

אודות MACCO

MACCO Restructuring Group, LLC היא פירמה ארצית לשירותי ניהול זמני וייעוץ פיננסי שממוקדת השוק הביניים, עם מטה ביוסטון עם משרדים בלאס וגאס, דנבר, אוקלהומה סיטי, ווילמינגטון/פילדלפיה וניו יורק. לאנשי המקצוע של MACCO יש ניסיון עסקי בעולם האמיתי והם ניהלו והובילו חברות במגוון רחב של תעשיות תוך שהם פועלים כמנכ"לים, מנהלי סיכונים ראשיים, מנהלים פיננסיים, מובילי אימון בכירים אימון ונאמנים.

לקבלת מידע נוסף, בקרו בכתובת: www.macco.group.

קשרי מדיה ולמידע נוסף:

Annie Graf
KCSA Strategic Communications
[email protected]

Company Contact:
Drew McManigle
[email protected]
Cell: (410) 350-1839


*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
מחקר ייעוצי חדש של TOURISE ו-LIONS חושף כיצד יצירתיות יוצרת יתרון מסחרי לצמיחת יעדי תיירות
50% מהמטיילים אינם זוכרים את הפרסומת האחרונה שראו של חברת תיירות או של יעד תיירותי, ו-7% נוספים אינם בטוחים

YYForce חושפת את ארכיטקטורת הרובוטיקה Workforce OS, המבוססת על בינה מלאכותית פיזיקלית מבית NVIDIA
שילוב של מחשוב קצה מסוג NVIDIA Jetson ומאיצי RTX יוצר תשתית בעלת ביצועים גבוהים עבור כוחות עבודה מסחריים המורכבים מבני אדם ורובוטים

עוזרי בית דמויי-אדם מבוססי בינה מלאכותית מבית YYForce יעברו הכשרה במלון נובוטל
רוכשת 20 מערכות לבישות לאיסוף נתונים, לצורך תיעוד משימות משק בית בסביבה אמיתית – במטרה לתמוך בלמידה ובפיתוח של רובוטים

זום מקדמת את אסטרטגיית הבינה המלאכותית שלה באמצעות שכבת הקשר מאוחדת חדשה, המסייעת להפוך שיחות מתוך פגישות לכדי עבודה שהושלמה
החברה מציגה סדרת מוצרים מבוססי בינה מלאכותית, שנועדו לגשר על הפער בתקשורת ב-Zoom Workplace, בחוויית הלקוח, בכלים למפתחים ובאירועים

LEPAS השיקה את שבוע סגנון החיים האלגנטי הגלובלי הראשון, ומזמינה משתמשים מכל רחבי העולם לעיר ווהו
בין ה-19 ל-23 באוקטובר, מתכנסת ועידת המשתמשים הבינלאומית של צ'רי (Chery) לשנת 2026 משתמשים, נציגי תקשורת ושותפים מהאקוסיסטם מרחבי העולם בעיר ווהו (Wuhu).

Templafy משיקה את Templafy Team, ומאפשרת לאנשי מקצוע לבנות ולשתף סוכני מסמכים משלהם
הפתרון החדש הופך את מאגר הידע החברה, התבניות ושיטות העבודה המומלצות לסוכני בינה מלאכותית ניתנים להתאמה ליצירת מצגות מקצועיות שמוכנות לעסקים

Axi מרחיבה את היצע החוזים העתידיים המתמשכים שלה אל השווקים המסורתיים
חוזים עתידיים מתמשכים בשווקים הפיננסיים המסורתיים (TradFi) מאפשרים מסחר רציף 24/7 בשווקים גלובליים מסורתיים, באמצעות פלטפורמת המסחר של Axi ו-MT5.

פרוקטר אנד גמבל, נסטלה, מרס, אסטרהזנקה, ITC ובקארט זכו בפרסי שרשרת האספקה ​​של OMP
הפרסים מעניקים הכרה לחדשנות בשרשרת האספקה, לשותפות ארוכת-טווח ולמעורבות בקהילה, במסגרת כנסי OMP בסינגפור ובשנגחאי

הבא, האופק הבא | כנס השותפות העולמי ו-GlobeFest של SHACMAN Group נערכו בשיאן
כנס השותפות העולמי ו-GlobeFest של SHACMAN Group נערכו ב-15 באוקטובר 2026 במרכז הכנסים והתערוכות הבינלאומי של שיאן תחת הכותרת "הצעד הבא, האופק הבא". בין הנוכחים היו רן גואו, מזכיר ועדת המפלגה של ועדת הפיקוח ומנהל הנכסים של המדינה במחוז שאאנשי, וליו יי, יו"ר Shaanxi Automobile Holding Group.

מנכ"ל Enwave, קרלייל קוטיניו, נבחר למנהיג השנה לשנת 2026 מטעם איגוד האנרגיה של אונטריו – הישג ראשון מסוגו בתחום האנרגיה המחוזית
קרלייל קוטיניו (Carlyle Coutinho), מנכ"ל וחבר דירקטוריון בחברת Enwave Energy Corporation (Enwave), נבחר למנהיג השנה לשנת 2026 מטעם איגוד האנרגיה של אונטריו (OEA). בכך הוא הופך למנכ"ל הראשון של חברה המתמקדת במערכות אנרגיה אזוריות הזוכה להוקרה זו
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI