דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים קבוצת HTEC רוכשת את מיסטרל טכנולוגיות כדי להרחיב את בסיס ההנדסה שלה בדרום מזרח אירופה ליותר מ-2,000 אנשי מקצוע
קבוצת HTEC רוכשת את מיסטרל טכנולוגיות כדי להרחיב את בסיס ההנדסה שלה בדרום מזרח אירופה ליותר מ-2,000 אנשי מקצוע
חיים נוי 03/09/22 |  צפיות: 432

קבוצת HTEC רוכשת את מיסטרל טכנולוגיות כדי להרחיב את בסיס ההנדסה שלה בדרום מזרח אירופה ליותר מ-2,000 אנשי מקצוע

סן פרנסיסקו, 2 בספטמבר 2022, (GLOBE NEWSWIRE) :

HTEC Group(www.htecgroup.com), חברת ייעוץ גלובלית, הנדסת תוכנה ופיתוח מוצרים דיגיטליים שבסיסה בסן פרנסיסקו, הודיעה היום כי רכשה את Mistral Technologies שבסיסה בסרייבו. HTEC, המשלבת כוחות עם הצוות של מיסטרל המונה 300 איש, היא כיום חברת הטכנולוגיה הגדולה ביותר בבוסניה והרצגובינה המעסיקה קרוב ל-600 מומחים במדינה.

ברחבי העולם, הצוות של HTEC גדל ליותר מ-2,000 עובדים, עם מרכזי פיתוח ברחבי דרום מזרח אירופה - שם החברה פועלת בשש מדינות - עם משרדי קריאייטיב וייעוץ הממוקמים בעמק הסיליקון, לונדון, ניו יורק, מיניאפוליס, אמסטרדם, שטוקהולם וגטבורג. על ידי שילוב של חשיבה עיצובית מבוססת עמק הסיליקון עם מיטב הכישרונות ההנדסיים של SEE ביותר מ-20 מיקומים, HTEC תומכת בלקוחות גלובליים עם פיתוח מוצרים דיגיטליים, החל מאסטרטגיה וכלה בעיצוב והנדסה זריזה וגמישה בקנה מידה גדול.

Mistral, החברה החדשה ביותר בקבוצת HTEC, נוסדה בסרייבו בשנת 2010, ומיצבה את עצמה כמעסיקה המועדפת על כישרונות הנדסיים בבוסניה והרצגובינה, פורטפוליו לקוחות מרשים של חברות Fortune 500.

"בניית מערכות יחסים חזקות המבוססות על אמון, אספקת מצוינות ויצירת ערך מוסף עבור שותפויות הלקוחות היקרות שלנו תמיד היו בחזית האסטרטגיה שלנו לצד מתן סביבת עבודה ממוקדת אנשים. אנו מתואמים באופן מושלם עם קבוצת HTEC מבחינת הערכים ואספקת השירותים שלנו ואני בטוח שבקרוב נהפוך לשותף המועדף ביותר בעולם, עבור האתגרים ההנדסיים המורכבים ביותר", ציין מרסד קמדז'יץ', מייסד שותף ומנכ"ל Mistral.

"אני שמח לומר שהיום רכשנו את Mistral Technologies, אחת מחברות הטכנולוגיה הטובות ביותר באזור, ללא ספק מובילת שוק בבוסניה והרצגובינה, עם התשוקה, כישורי המנהיגות, המצוינות ההנדסית וערכי החברה התואמים את שלנו. בהמשך, נמשיך להפגיש ללא ספק את אנשי המקצוע הטכניים והיצירתיים המוכשרים ביותר בדרום מזרח אירופה ולחשוף אותם להזדמנויות שוק גלובליות", אמר אלכסנדר קברילו, מייסד שותף ומנכ"ל HTEC.

לפרטים נוספים צרו קשר עם

Jovana Osterday,

PR Manager

[email protected],

+381604528522


*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
SASE OpsLab משתפת פעולה עם Netskope כדי לחולל מהפכה בפריסות בקנה מידה גדול של SASE, וכדי להבטיח חוויית לקוח חלקה
האינטגרציה משתמשת במיכון ארוז מראש כדי להפוך פריסות SASE בקנה מידה גדול למהירות, קלות ובטוחות יותר באופן טבעי באמצעות תיאומי מנהרה ללא שגיאות

PU Prime מקדמת את מחויבות ה-ESG שלה באמצעות מעורבות קהילתית בניגריה
PU Prime, ברוקרית גלובלית מובילה, ממשיכה להשפיע לטובה מעבר לשווקים הפיננסיים על ידי הפצת שמחה ותקווה לילדים בניגריה.

לין איסמיק משיקה את LI Architects, ומביאה לעולם את החזון האדריכלי שלה מאבו דאבי
חלק מקבוצת HAMIC, המשלבת יצירתיות אמירתית עם חדשנות גלובלית

חברת Corpay Cross-Border מונתה כשותפת ה-FX הרשמית של BLAST
מעניקה גישה לניהול סיכוני מטבע ושירותי תשלומים חוצי-גבולות

סיבוב ההופעות הטכנולוגי לשנת 2025 של JETOUR Media Alliance הסתיים בהצלחה
הסבב הטכנולוגי של JETOUR Media Alliance (JMA) לשנת 2025 הסתיים בהצלחה בוואהו, מחוז אנחווי. האירוע הפגיש נציגים מובילים מעיתונות הרכב ברחבי העולם במטה של JETOUR.

'הצהרת ריאד על עתיד התיירות' מגדירה מפת דרכים ל‑50 שנים עם סיום העצרת הכללית ה‑26 של ארגון התיירות של האו"ם בסעודיה
העצרת הכללית ה‑26 של ארגון התיירות של האו"ם הסתיימה באימוץ 'הצהרת ריאד על עתיד התיירות', צעד משמעותי שנקטו המדינות החברות לקראת חיזוק שיתוף הפעולה במהלך 50 השנים הבאות.

TOURISE ו-Oxford Economics מפרסמות דו"ח רשמי הסולל את דרכה של התיירות בגמישות וביציבות לנוכח חוסר היציבות הגלובלית
ענף הנסיעות צפוי להגיע לסך של למעלה מ-2 מיליארד הגעות עד לשנת 2030, זאת למרות חוסר הוודאות הכלכלית והגיאופוליטית ברחבי העולם · השקעה אסטרטגית בתשתית, במדיניות ובנגישות הן המפתח להמשך הצמיחה

עתיד העידן הבא בתיירות נקבע עם פתיחת פסגתTOURISE הראשונה
קרוב ל-8,000 משתתפים נרשמו להשתתף בפסגתTOURISE הראשונה, המתקיימת בין ה‑11 ל‑13 בנובמבר · 140 דוברים עולמיים לוקחים חלק

דו"ח חדש חושף כי ברזילאים מתמודדים עם 252 מפגשי הונאה לאדם מדי שנה למרות הביטחון הגבוה באיתור הונאות
דו"ח מצב ההונאה בברזיל מראה אובדן של 99 מיליארד ריאל ברזילאי; וובינר חוצה מגזרים לטיפול במשבר ההולך וגובר

יעדי אקלים מאוימים על ידי גידול בעלי חיים מתועש, חושף מחקר בינלאומי מרכזי
מחקר חדש שפורסם בכתב העת Animals מדגיש כי גידול בעלי חיים מתועש הוא אחד הכוחות החזקים ביותר - אך המוזנחים בהתמדה - המניעים את משבר האקלים והמגוון הביולוגי.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI