דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Boyden חושפת כי חדשנות, הון אנושי והמרה דיגיטלית הם המניעים צמיחה
Boyden חושפת כי חדשנות, הון אנושי והמרה דיגיטלית הם המניעים צמיחה
חיים נוי 06/09/22 |  צפיות: 704

Boyden חושפת כי חדשנות, הון אנושי והמרה דיגיטלית הם המניעים צמיחה

מחקר גלובלי מראה כי Industry 5.0 צוברת קצב כאשר ארגונים מתאימים את ההתקדמות הדיגיטלית להון האנושי

ניו יורק, 5 בספטמבר 2022, (GLOBE NEWSWIRE) :

Boyden, חברת ייעוץ מובילה למנהיגות וכישרונות עם יותר מ-75 משרדים ביותר מ-45 מדינות, מדווחת על מחקר הכישרונות ברמת המנהלים הגלובלי השנתי שלה, ומראה שחדשנות, הון אנושי והמרה דיגיטלית הם מניעי הצמיחה המובילים. עם 'תחרות על הכישרון הנכון' כמניע המוביל לשינוי מבני, Industry 5.0 צוברת תאוצה כאשר ארגונים שואפים ליישר קו בין הכישרונות להתקדמות הדיגיטלית, במיוחד בינה מלאכותית/רובוטיקה/לימוד מכונה וכישרונות טכנולוגיים/בתחום הענן/אבטחת סייבר.

המחקר הגלובלי, חיזוק הליבה הממוקדת באדם של Industry 5.0[1] , כיצד ארגונים יכולים לשגשג בעולם מורכב של סיכונים?, בוחן נקודות מבט על סיכון בקרב מנכ"לים, חברי דירקטוריון ומנהלים בכירים אחרים, לצד מגמות של כישרונות ברמת מנהלים, סדרי עדיפויות והשקעות.

"המיזוג של כושר המצאה אנושי עם יכולות טכנולוגיות ודיגיטליות מאיץ את המחזור העסקי, כאשר ארגונים שואפים לטפל בשיבושים גלובליים", הגיבה טרינה ד' גורדון, נשיאת ומנכ"לית Boyden. "בתקופה זו של אי ודאות מתמשכת, אנו מאמצים את האתגר לעזור ללקוחות להבין את הסביבה הגלובלית לכישרונות, מערכי מיומנויות מתפתחים וצרכי ​​המנהיגות של הארגון שלהם באמצעות התובנה, חוכמת השוק והמחקר המקורי שלנו".

ממצאי הליבה מראים כי (i) חדשנות, (ii) הון אנושי ו-(iii) המרה דיגיטלית הם שלושת המניעים המובילים לצמיחה בשנתיים הקרובות. האמון בפוטנציאל הצמיחה הארגוני הוא גבוה, עם 70% שענו שהם בטוחים מאוד או בטוחים, אבל יש צורך בהתאמה גדולה יותר של הכישרונות: הביטחון שיש כישרון נכון שמתאים לאסטרטגיה עומד על רמה של 59% בטוח או מאוד בטוח. ביטחון זה מושפע מסיכון. הסיכונים החיצוניים העיקריים מזוהים כ-(i) אינפלציה, (ii) תנודתיות כלכלית עולמית ו-(iii) שיבוש שרשרת האספקה. שלושת הסיכונים הפנימיים המובילים הם: (i) עליה בעלויות העסקיות, (ii) שחיקת עובדים ו-(iii) הצורך במערך מיומנויות ניהוליות שונות.

המחקר מגלה שברמת ההנהלה 81% מהנשאלים מזהים צורך בחיזוק ברמת הכישרונות הדיגיטליים (בינה מלאכותית, רובוטיקה, לימוד מכונה); 80% טכנולוגיה, ענן ואבטחת סייבר; ו-79% שיווק ומכירות. בסביבה שבה האנשים במקום הראשון, 78% צריכים לחזק את היכולות של משאבי האנוש. ככל שהאתגרים הסביבתיים והחברתיים מתמשכים, 71% מהנשאלים צריכים לחזק מיומנויות בקיימות-ESG ו-69% במיומנויות ב-ESG-DE&I [2] .

ארגונים נותנים מענה לצרכי הכישרונות ולהתאמה שלהם באמצעות השקעה ב-'פיתוח מנהיגות לפוטנציאל גבוה', 'גיוס כישרונות ניהול חדשים' ו-'פריסה מחדש או הסבה של אנשים קיימים'. שלושת העדיפויות המובילות הללו נותרו זהות לממצאי 2021. בשימוש במנהלים חל שינו גדול כש-35% צפויים מאוד או צפויים 'להביא מנהלים זמניים', לעומת 22% ב-2021.

הממצאים לגבי האופן בו ארגונים ניגשים ל-ESG מראים שעבור 50% מהנשאלים קיימות ESG היא 'חלק משמעותי ברוב הדיונים העסקיים' או 'מוטבעת עמוק בתרבות הארגונית'; ועבור 52% מהנשאלים ESG-DE&I הוא 'חלק משמעותי ברוב הדיונים העסקיים' או 'מוטבע עמוק בתרבות הארגונית'.

ברמת חבר המנהלים, 55% מהנשאלים מזהים צורך לחזק מיומנויות ב-ESG-DE&I; 52% צורך לחזק מיומנויות בקיימות-ESG; ו-50% אמרו שיש צורך בחיזוק מיומנויות בחדשנות/המרה עסקית. למרות זאת, רק 40% רואים בסבירות גבוהה מאוד או סבירות גבוהה שהארגון שלהם ישקיע בבדיקת חבר המנהלים בשנתיים הקרובות.

במבט קדימה לשנת 2023, אתגרי הגיוס והשימור צפויים לגדול: 68% מהנשאלים מצפים לחוות אתגרי גיוס, לעומת 49% בשנה הקודמת; ו-63% מהנשאלים מצפים לחוות אתגרי שימור, לעומת 50% בשנה הקודמת. במרדף אחר כישרונות, המשיבים פונים לטקטיקות חדשניות כדי לשכור או לשמר כישרונות. לצורך שימור, המשיבים משתמשים בבונוסים, עבודה היברידית ופיתוח מנהיגות.

הגיוס יגדל, כאשר 50 אחוזים צופים עלייה, לעומת 36 אחוזים בשנה הקודמת. ניהול ביניים מוערך יותר ויותר; 40 אחוזים צופים עלייה בשימוש שלהם בפתרונות ביניים, לעומת 28 אחוזים בשנה הקודמת.

צפו בדו"ח המלא כאן.

על המחקר

מחקר זה נערך ברבעון השני של 2022 בקרב מנהלים בכירים ברחבי העולם, ובסך הכל 640 תשובות: 32% מאירופה, 32% מצפון אמריקה, 18% מאסיה/פסיפיק ו-16% מדרום אמריקה. החלוקה בין המשיבים היא 27% חבר מנהלים/נשיאים/מנכ"לים, 21% סגני נשיא בכירים, מנהלי חטיבות או מדינות, 11% מציאת עובדים, 10% מנהלי משאבי אנוש, והשאר בתפקידים רבים אחרים כולל פיננסים, שיווק וטכנולוגיה.

בחלוקה לארגונים, 36% הם מארגונים פרטיים/עצמאיים, 24% ציבוריים, 17% בבעלות פרטית/משפחתית ו-12% מיזמים חברתיים, והיתר מעסקים מתחילים ועסקים עם גיבוי של הון פרטיות. לפי מגזר, התעשייה מהווה 28% מהתגובות, שירותים צרכנים וקמעונאיים ומקצועיים שניהם 14%, טכנולוגיה/מדיה/טלקום ורפואה ומדעי החיים שניהם 11%, והשאר משירותים פיננסיים, אקדמיה, השפעה חברתית והון פרטי.

אודות Boyden

Boyden היא חברת ייעוץ מובילה למנהיגות וכישרונות עם יותר מ-75 משרדים ביותר מ-45 מדינות. הטווח הגלובלי שלנו מאפשר לנו לשרת את צרכי הלקוחות בכל מקום בו הם מנהלים עסקים. אנו מחברים בין חברות מעולות למנהלים מעולים באמצעות חיפוש מנהלים, ניהול ביניים ופתרונות ייעוץ למנהיגות. Boyden מדורגת בין החברות המובילות בחברות גיוס המנהלים הטובות ביותר באמריקה של פורבס לשנת 2022. לקבלת מידע נוסף, בקרו בכתובת www.boyden.com.

**

[1]המהפכה התעשייתית החמישית, הידועה גם בשם Industry 5.0, היא שלב חדש של תיעוש, שבמסגרתו בני אדם עובדים לצד טכנולוגיות מתקדמות ורובוטים מבוססי בינה מלאכותית כדי לשפר תהליכים במקום העבודה. מקור: The Manufacturer.

[2] בעוד שנדמה כי DE&I מתחבר לצד ה-'חברתי' של ESG, החלטנו להפריד את DE&I והקיימות כדי לשקף את השיעור הגבוה של ארגונים המתמקדים באופן מוגדר ובנפרד בגיוון, שוויון והכלה.

קובץ מצורף

  • Boyden Global Study

Chris Swee, CMO

Boyden

[email protected]

Joanna Goncalves, Global Senior Director of Marketing

Boyden

[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
ARGUS Z3 הושק: מכשיר הפוד הידידותי ביותר למשתמש של VOOPOO, המופעל על ידי Multi-Ohm הראשון בתעשייה
חברת VOOPOO גאה להכריז שהשיקה ב-18 בספטמבר את ה-ARGUS Z3 – התוספת החדשה ביותר לסדרת הדגל ARGUS. מדובר במערכת פוד יעילה וידידותית למשתמשים מתחילים, המציעה טכנולוגיה ברמת דגל במבנה קל-משקל להפליא.

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד AARDVARK
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד AARDVARK: רוזן, יועץ למשקיעים מיומן, קורא למשקיעי Aardvark Therapeutics, Inc. לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד חשוב בתביעה ייצוגית בניירות הערך – AARD

ברית OMP ו-PwC מעבירות יצרני תהליכים מתכנון שרשרת אספקה ​​מבודדת להחלטות מאוחדות
חברת התרופות המתמחה medac העבירה את המתכננים שלה לעבודה עם תוכנית ביקוש אחודה. PwC ו-medac יציגו את תהליך ההטמעה ואת הצעדים הבאים בכנס של חברת OMP בסינגפור, ב-15 באוקטובר 2026.

DALI Alliance מכריז על הכנס הגלובלי הראשון אי פעם DALI 27 שילווה גם בתערוכה
מפגש הפסגה והתערוכה בינלאומיים החדשים יאחדו את האקוסיטסם הגלובלי של DALI ויחגגו מצוינות באמצעות 2027 DALI Lighting Awards

רוזן, עו"ד מהימן למשקיעים, מעודד את משקיעי Baidu, Inc. לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד חשוב בתביעה ייצוגית בניירות הערך – BIDU
משרד רוזן עורכי דין (Rosen Law Firm), משרד עורכי דין בינלאומי העוסק בזכויות משקיעים, מודיע על הגשת תביעה ייצוגית בשם רוכשי ניירות ערך של חברת Baidu, Inc. (נאסד"ק: BIDU) בין התאריכים 18 בנובמבר 2025 עד 17 באוגוסט 2026, שני התאריכים כוללים ("תקופת התביעה הייצוגית").

CGTN: כיצד דיפלומטיה ברמת ראשי המדינה מנווטת את יחסי סין-ארה"ב לעבר יציבות
רשת CGTN פרסמה מאמר העוסק בביקור המדינה הקרוב של נשיא סין, שי ג'ינפינג, בארצות הברית. המאמר, המדגיש את ההגדרה המחודשת של יחסי סין-ארה"ב כפי שנקבעה על ידי שני המנהיגים בחודש מאי, מציין כי הדיפלומטיה ברמת ראשי המדינות שימשה מאז ומתמיד כ"עוגן" של היחסים; היא ממלאת תפקיד מכוון ואסטרטגי שאין לו תחליף, ומספקת ערובות אסטרטגיות חשובות לשיפור ופיתוח הקשרים הדו-צדדיים.

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד Alibaba
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד Alibaba: רוזן, יועץ משפטי מוביל למשקיעים, קורא למשקיעי Alibaba Group Holding Limited לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך שהוגשה לראשונה על ידי המשרד – BABA

Mavenir ו-Neysa משתפות פעולה כדי להביא תשתית מבוססת בינה מלאכותית למפעילות, ארגונים וספקיות ניאו-עננים
הפתרון המשולב מחבר את פלטפורמת הבינה המלאכותית המשולבת של Mavenir עם ענן הבינה המלאכותית של Neysa כדי לספק למפעילות, ארגונים וספקיות ניאו-עננים נתיב ריבוני מוכן לייצור לבנייה, פריסה והפקת רווחים מבינה מלאכותית

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד ARS PHARMACEUTICALS
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד ARS PHARMACEUTICALS: רוזן, יועץ למשקיעים מהימן, קורא למשקיעי ARS Pharmaceuticals, Inc. לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד אחרון חשוב בתביעה הייצוגית בניירות הערך – SPRY

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד DATAVAULT AI
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד DATAVAULT AI: רוזן, יועץ למשקיעים מהימן, קורא למשקיעי Datavault AI Inc. לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד חשוב ב- 5 באוקטובר בתביעה ייצוגית בניירות הערך – DVLT
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI