דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים זנאס ביופארמה ממנה את ד"ר סיימון לורי למנהל רפואי ראשי
זנאס ביופארמה ממנה את ד"ר סיימון לורי למנהל רפואי ראשי
חיים נוי 08/09/22 |  צפיות: 772

זנאס ביופארמה ממנה את ד"ר סיימון לורי למנהל רפואי ראשי

וולטהאם, מסצ'וסטס ושאנגחאי, סין, 7 בספטמבר 2022, (GLOBE NEWSWIRE) :

Zenas BioPharma, חברה ביופארמה גלובלית המחויבת להפוך למובילה בפיתוח ואספקה של טיפולים מבוססי מערכת החיסון עבור חולים נזקקים ברחבי העולם, הודיעה היום על מינויו של ד"ר סיימון לורי למנהל הרפואי הראשי של החברה. ד"ר לורי מביא למעלה מ-20 שנות מומחיות קלינית רחבה בתכנון ובביצוע של תוכניות קליניות בשלבים מוקדמים עד מאוחרים ל- Zenas, שם הוא יוביל את הפונקציות הקליניות, הרפואיות ובטיחות הטיפול ותופעות הלוואיהגלובליות של החברה.

"אנו שמחים לקבל בברכה את ד"ר לורי ל- Zenas בתקופה מכריעה זו עבור החברה כאשר אנו מתחילים שני ניסויי רישום שלב 3 עבור מועמד המוצר המוביל שלנו, obexelimab, ברבעון הרביעי של השנה, ופותחים ניסויים קליניים ראשונים בבני אדם עבור תוכניות פיתוח מרובות", אמר מנכ"ל Zenas ד"ר הואה מו, Ph. D. "המנהיגות המוכחת של ד"ר לורי, הרקע הרחב של הפיתוח הקליני והניסיון הנרחב בניסויים קליניים גלובליים יחזקו עוד יותר את יכולתנו לבצע את המשימה שלנו לשנות את חייהם של חולים עם צרכים רפואיים שטרם קיבלו מענה על ידי הבאת טיפולים מבוססי מערכת החיסון הטובים מסוגם למטופלים".

ד"ר סיימון לורי הוסיף כי "ישנם חולים רבים עם מחלות אוטואימוניות ונדירות הזקוקים לאפשרויות טיפול חדשות ויעילות. הצוות המנוסה והמוכשר של Zenas עשה התקדמות מרשימה בקידום פיתוחי החברה בפרק זמן קצר מאוד, ואני מצפה להוביל את הקידום המתמשך של התוכניות הקליניות של Zenas באמצעות מסחור תוך הרחבה נוספת של פיתוח התוכניות החדשניות של החברה."

ד"ר לורי הוא רופא עם 20 שנות ניסיון בחברות תרופות וביוטכנולוגיה גדולות ומתפתחות המנהלות תוכניות פיתוח מוצלחות, מוביל צוותים לעניינים קליניים ורפואיים, ומתקשר עם סוכנויות רגולטוריות בתחומים רבים של הרפואה, כולל ראומטולוגיה, אימונולוגיה ורפואת עיניים. לפני שהצטרף ל-Zenas, ד"ר לורי היה מנהל רפואי ראשי ב- Kinevant Science, חברת ביו-פרמצבטיקה בשלב הקליני המתמקדת בטיפול במחלות דלקתיות ואוטואימוניות נדירות. ד"ר לורי היה בעבר ראש תחום המו"פ באימונולוגיה ב- Roivant Sciences, והוביל את כל נכסי האימונולוגיה בשלבי הפיתוח לפיתוח קליני, ושימש כחבר מפתח בצוות ההנהגה. הוא כיהן גם כקצין רפואי ראשי בסאן פארמה צפון אמריקה, שם היה אחראי על ארבעה תחומים טיפוליים ממותגים (אימונולוגיה ודרמטולוגיה, רפואת עיניים, נוירולוגיה ואונקולוגיה), והוביל את כל ההיבטים של פיתוח ותפקודים רפואיים (כולל פיתוח קליני, מידע רפואי, רפואה, רפואת שדה, HEOR, פרסומים ותקשורת רפואית, וניתוחים). בתחילת הקריירה שלו, הוא עבד בנוברטיס, שם כיהן כסגן נשיא, מנהל תחום זיכיון לעניינים רפואיים גלובליים, אימונולוגיה ודרמטולוגיה, ופייזר, שם כיהן בתפקידים של אחריות גוברת, כולל כסגן נשיא, ראש קבוצת עניינים רפואיים אונקולוגיים.

לפני הקריירה שלו בתחום התרופות והביוטכנולוגיה, ד"ר לורי עסק ברפואה פנימית במוסדות שונים בבריטניה ובאוסטרליה. הוא קיבל תואר ראשון מטריניטי הול, אוניברסיטת קיימברידג', בריטניה ותואר ברפואה של MB BChirמבית הספר לרפואה קלינית של אוניברסיטת קיימברידג'.

אודות Zenas BioPharma

Zenas BioPharma היא חברת ביופארמה חוצת גבולות (הבסיס שלה סיני-אמריקני) שמחויבת להפוך למובילה גלובלית בפיתוח והאספקה של ריפויים מבוססי חיסונים לחולים בארה"ב, בסין ובכל העולם. זינאס מקדמת במהירות תחום פיתוח עמוק של תרופות חדשניות שממשיכים לגדול באמצעות אסטרטגיית הפיתוח העסקי המוצלחת שלנו. צוות ההנהלה המנוסה ורשת השותפים העסקיים שלנו מניעים מצוינות תפעולית כדי לספק טיפולים פוטנציאליים משני מצב כדי לשפר את החיים של אנשים שמתמודדים עם מחלות אוטואימוניות ונדירות. למידע נוסף על Zenas BioPharma, בקרו בבקשה באתר www.zenasbio.com ותעקבו אחרינו בטוויטר ב- @ZenasBioPharmaובלינקדאין.

ליצירת קשר - משקיעים וקשרי מדיה:

Joe Farmer
Zenas BioPharma
[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
ARGUS Z3 הושק: מכשיר הפוד הידידותי ביותר למשתמש של VOOPOO, המופעל על ידי Multi-Ohm הראשון בתעשייה
חברת VOOPOO גאה להכריז שהשיקה ב-18 בספטמבר את ה-ARGUS Z3 – התוספת החדשה ביותר לסדרת הדגל ARGUS. מדובר במערכת פוד יעילה וידידותית למשתמשים מתחילים, המציעה טכנולוגיה ברמת דגל במבנה קל-משקל להפליא.

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד AARDVARK
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד AARDVARK: רוזן, יועץ למשקיעים מיומן, קורא למשקיעי Aardvark Therapeutics, Inc. לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד חשוב בתביעה ייצוגית בניירות הערך – AARD

ברית OMP ו-PwC מעבירות יצרני תהליכים מתכנון שרשרת אספקה ​​מבודדת להחלטות מאוחדות
חברת התרופות המתמחה medac העבירה את המתכננים שלה לעבודה עם תוכנית ביקוש אחודה. PwC ו-medac יציגו את תהליך ההטמעה ואת הצעדים הבאים בכנס של חברת OMP בסינגפור, ב-15 באוקטובר 2026.

DALI Alliance מכריז על הכנס הגלובלי הראשון אי פעם DALI 27 שילווה גם בתערוכה
מפגש הפסגה והתערוכה בינלאומיים החדשים יאחדו את האקוסיטסם הגלובלי של DALI ויחגגו מצוינות באמצעות 2027 DALI Lighting Awards

רוזן, עו"ד מהימן למשקיעים, מעודד את משקיעי Baidu, Inc. לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד חשוב בתביעה ייצוגית בניירות הערך – BIDU
משרד רוזן עורכי דין (Rosen Law Firm), משרד עורכי דין בינלאומי העוסק בזכויות משקיעים, מודיע על הגשת תביעה ייצוגית בשם רוכשי ניירות ערך של חברת Baidu, Inc. (נאסד"ק: BIDU) בין התאריכים 18 בנובמבר 2025 עד 17 באוגוסט 2026, שני התאריכים כוללים ("תקופת התביעה הייצוגית").

CGTN: כיצד דיפלומטיה ברמת ראשי המדינה מנווטת את יחסי סין-ארה"ב לעבר יציבות
רשת CGTN פרסמה מאמר העוסק בביקור המדינה הקרוב של נשיא סין, שי ג'ינפינג, בארצות הברית. המאמר, המדגיש את ההגדרה המחודשת של יחסי סין-ארה"ב כפי שנקבעה על ידי שני המנהיגים בחודש מאי, מציין כי הדיפלומטיה ברמת ראשי המדינות שימשה מאז ומתמיד כ"עוגן" של היחסים; היא ממלאת תפקיד מכוון ואסטרטגי שאין לו תחליף, ומספקת ערובות אסטרטגיות חשובות לשיפור ופיתוח הקשרים הדו-צדדיים.

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד Alibaba
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד Alibaba: רוזן, יועץ משפטי מוביל למשקיעים, קורא למשקיעי Alibaba Group Holding Limited לשכור ייצוג משפטי לקראת המועד האחרון החשוב בתביעה ייצוגית בניירות ערך שהוגשה לראשונה על ידי המשרד – BABA

Mavenir ו-Neysa משתפות פעולה כדי להביא תשתית מבוססת בינה מלאכותית למפעילות, ארגונים וספקיות ניאו-עננים
הפתרון המשולב מחבר את פלטפורמת הבינה המלאכותית המשולבת של Mavenir עם ענן הבינה המלאכותית של Neysa כדי לספק למפעילות, ארגונים וספקיות ניאו-עננים נתיב ריבוני מוכן לייצור לבנייה, פריסה והפקת רווחים מבינה מלאכותית

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד ARS PHARMACEUTICALS
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד ARS PHARMACEUTICALS: רוזן, יועץ למשקיעים מהימן, קורא למשקיעי ARS Pharmaceuticals, Inc. לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד אחרון חשוב בתביעה הייצוגית בניירות הערך – SPRY

מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד DATAVAULT AI
מועד אחרון לתביעה ייצוגית נגד DATAVAULT AI: רוזן, יועץ למשקיעים מהימן, קורא למשקיעי Datavault AI Inc. לשכור ייצוג משפטי לקראת מועד חשוב ב- 5 באוקטובר בתביעה ייצוגית בניירות הערך – DVLT
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI