דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים Ownera מכריזה על סבב מימון בגובה 20 מיליון דולר שכולל את JP Morgan ו-LRC Group
Ownera מכריזה על סבב מימון בגובה 20 מיליון דולר שכולל את JP Morgan ו-LRC Group
חיים נוי 28/09/22 |  צפיות: 531

Ownera מכריזה על סבב מימון בגובה 20 מיליון דולר שכולל את JP Morgan ו-LRC Group

המימון ישמש כדי להאיץ את הפריסה של רשת המסחר הדיגיטלי הגלובלית של Ownera במטרה לאפשר את המעבר לדיגיטל(tokenisation)של שוק ניירות הערך הפרטיים בשוק המוסדי

לונדון, 28 בספטמבר 2022, (BUSINESS WIRE):

Ownera, החברה שמספקת רשת מסחר נרחבת עבור ניירות ערך של נכסים שעברו דיגיטיזציה על מערכות בלוקציין (tokenization), הכריזה על מימון בגובה 20 מיליון דולר בסדרה A כולל JP Morgan ו-LRC Group.

המטרה של Ownera היא ליצור צינור גלובלי מאוחד למסחר עבור ניירות ערך דיגיטליים, תוך חיבור יעיל של פלטפורמות טוקניזציה וממשקי מסחר דיגיטליים, בהתבסס על פרוטוקול הקוד הפתוח FINP2P. הפתרון של Ownera מחבר למסחר בצורה חלקה כל סוג של מנוע ניירות ערך דיגיטליים בכל בלוקצ'יין ציבורי או פרטי, או אפילו ניירות ערך ממנועי מסחר מסורתיים.

עבור לקוחותיה, למשל מוסדות וזירות מסחר פיננסיות, Ownera יכולה לספק ארנקי ניירות ערך דיגיטלי למשקיעים, המחובר ל-API יחיד שצובר ומנרמל את כל ההצעות. לאחר מכן, שמאפשר להשקיע, לסחור, להלוות וללוות כנגד כל הנכסים ברשת הדיגיטלית.

סבב הגיוס מסדרה A כולל גם את Draper Goren Holm, tokentus Investment AG, Accomplice Blockchain, Polymorphic Capital, The Ropart Group ו-Archax.

"מוסכם כיום כי להמרת ניירות ערך לדיגיטל יש פוטנציאל לשדרג שווקים שערכם הכולל נמדד בטריליוני דולרים. ישנן עשרות פלטפורמות שנוצרות לכך על ידי מוסדות פיננסיים ברחבי השוק, והתפקיד שלנו היא להיות השכבה הנייטרלית, שתחבר ביניהם לרשת הפצה ונזילות גלובלית גלובלית, וכל זאת תוך שימוש במפרטי רשת בקוד פתוח", אמר מייסד ומנכ"ל Ownera, עמי בן דוד.

ראש שווקי DLT בג'יי פי מורגן, סקוט לוקאס: "חיבור חלק בין כל חלקי הרשת הוא חיוני לקיומו התקין של שוק נזיל לנכסים דיגיטליים. Ownera הצליחה ליצור מוצר בעל פוטנציאל לחבר פלטפורמות רבות, בשביל שנוכל להתחיל לחתור לעבר שוק נזיל זה".

"LRC בחרה ב-Ownera בשביל להיות הפלטפורמה להפצת נכסי נדל"ן על הבלוקצ'יין למשקיעים מובחרים, תוך שימוש בפרוטוקול הקוד הפתוח FinP2P, שאומץ על ידי מוסדות פיננסיים גלובליים. הפתרון שמציעה Ownera הוא בעל פוטנציאל לאפשר למשקיעים מוסמכים גישה אונליין לנכסים בודדים, תיקי השקעות שלמים, ולסוגי נדל"ן המיוצגים כניירות ערך דיגיטליים על הבלוקצ'יין, וכל זאת תוך אופטימיזציה של הקצאת הנכסים והסרת חסמים מיותרים", אמר נדב זוהר, יו"ר קבוצת LRC.

סקוט לוקאס מג'יי פי מורגן יצטרף לדירקטוריון של Ownera. נדב זהר, יו"ר LRC Group שהייתה משקיעה משמעותית בסבב הנוכחי ושותפה של Ownera, יצטרף גם הוא לדירקטוריון כיו"ר ההנהלה.

אודות Ownera

Ownera היא חברת תוכנה לנכסים דיגיטליים, הבונה את התשתית המוסדית לסחר בשוק החדש של ניירות ערך דיגיטליים, שיכסה נכסים בשווי עשרות טריליוני דולרים. החברה הובילה את היצירה של פרוטוקול המסחר בקוד פתוח FinP2P, ומייצרת צומתי רשת ופתרונות נכסים דיגיטליים המבוססים על הפרוטוקול עבר התעשייה הפיננסית. פתרונות אלה מאפשרים הפצה ונזילות גלובלית עבור ניירות ערך דיגיטליים. לפרטים נוספים: ownera.io

למידע נוסף:

פניות מהתקשורת:

Anthony Woolley, Ownera: [email protected]
Richard Hillary, J.P. Morgan: [email protected]

מקור: Ownera

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Lantronix מחדשת את הקישוריות התעשייתית עם השקת סדרת הנתבים האלחוטיים תומכי 5G הזמיני ועטורי הפרסים שלה
סדרת NTC-500 החדשה של Lantronix מאפשרת לארגונים להשיג ניידות מהדור הבא, תובנות בזמן אמת והחזר ROI משופר

שותפות טרנס-אטלנטית חדשה עבור CCA אירופאי
18/07/25 | ספורט
General Atomics מכריזה על תוכניות לפיתוח בינלאומי מהיר של מטוסי קרב בלתי מאוישים

Andersen Consulting מוסיפה מומחיות בגישה אל השוק באמצעות Prime Action בברזיל
Andersen Consulting מחזקת את יכולותיה באמריקה הלטינית באמצעות שיתוף פעולה עם Prime Action Consulting, חברה המתמחה באסטרטגיית גישת שוק ובניהול ערוצים בענפי הרכב, החקלאות, הבנקאות, התרופות והטלקומוניקציה.

ExaGrid מקבלת הכרה ומצטרפת לרשימת 2025 MES Midmarket 100 היוקרתית
הרשימה כוללת ספקי טכנולוגיה שתומכים בצמיחה, בחדשנות ובהצלחה

Bitget מצטרפת ל-Global Markets Alliance של Ondo כדי להרחיב את הגישה הגלובלית ליותר ממאה RWA שהומרו לאסימונים
Bitget, בורסת המטבעות הקריפטוגרפים המובילה וחברת Web3, הצטרפה באופן רשמי ל-Global Markets Alliance (ברית השווקים הגלובליים), יוזמה שיתופית שנועדה ליישר קו בין סטנדרטים בתעשייה ולקדם יכולת פעולה הדדית עבור אסימונים המבוססים על ניירות ערך של Ondo Finance.

צוות אווירי בלגי השלים אימון ב-MQ-9B
ההכשרה בהטסת ה- MQ-9B SkyGuardian® של GA-ASI נערכה במספר אתרים, כולל מרכז ניסויי והכשרות הטיסה ודזרט הורייזון

ההדגמה האחרונה של המטוס האוטונומי של GA כללה יכולת קרב אוויר-אוויר בזמן אמת
משימות אוטונומיות עם TacACE ו-Optix.C2 הציגו בגרות ומוכנות מבצעית

מחקר בהיקף גדול של Statens Serum Institut לא העלה קשר בין חיסונים לאוטיזם או ל-49 בעיות בריאותיות נוספות
מחקר חדש שנערך בדנמרק אינו מוצא קשר בין אלומיניום הנמצא בחיסוני ילדים לבין 50 בעיות בריאות שונות כולל אוטיזם, אסטמה ומחלות אוטואימוניות. הממצאים מאששים את בטיחותה של תוכנית החיסונים לילדים בדנמרק.

מנהל התפעול של Bitget ערך סיורים סיורים ב-UCLA, הרווארד ובית הספר לעסקים של LALIGA, במטרה להאיץ את חינוך הבלוקצ'יין
Bitget, בורסת המטבעות הקריפטוגרפים המובילה וחברת Web3, עושה צעדים נועזים במרחב האקדמי, ומשלבת חינוך בלוקצ'יין עם אסטרטגיית מותג בעולם האמיתי.

Bitget רשמה את RCADE Network (RCADE) למסחר בספוט עם 124,440,000 אסימונים כתגמולים
Bitget, בורסת המטבעות הקריפטוגרפים המובילה וחברת Web3, הודיעה על הרישום של RCADE Network (RCADE) למסחר בספוט. בנוסף לזמינות עבור מסחר בספוט, Bitget תשיק גם קמפיין תגמולים בלעדי ב-Launchpool וקמפיין CandyBomb. RCADE מאפשרת כלכלת משחקים מבוזרת המונעת בידי הקהילה, תורמים וגיימרים.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI