דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים רוסאריו אוצ'ואה מונתה למנכ"לית Nikkiso ACD עבור קבוצת ניקיסו אנרגיה נקייה וגזים תעשייתיים
רוסאריו אוצ'ואה מונתה למנכ"לית Nikkiso ACD עבור קבוצת ניקיסו אנרגיה נקייה וגזים תעשייתיים
חיים נוי |  24/01/23 |  צפיות: 1018

רוסאריו אוצ'ואה מונתה למנכ"לית Nikkiso ACD עבור קבוצת ניקיסו אנרגיה נקייה וגזים תעשייתיים

טמקולה, קליפורניה, 23 בינואר 2023, (GLOBE NEWSWIRE):

קבוצת האנרגיה הנקייה והגזים התעשייתיים של Nikkiso Cryogenic Industries (הקבוצה), חברת-בת של חברת ניקיסו ושות', בע"מ (יפן) שמחה להודיע כי רוסאריו אוצ'ואה (Rosario Ochoa) הצטרפה לקבוצה כמנהלת הכללית של Nikkiso ACD, החל מיום 16 בינואר 2023.

רוזי מביאה איתה מעל 15 שנות ניסיון בהפקה, ייצור רזה, הנדסת קיימות, פיתוח מוצרים חדשים, בריאות ובטיחות סביבתית, וכן עמידה באיכות בהתאם לתקנים כגון ISO 9001, AS9100, ISO/TS1949. יש לה תואר ראשון בהנדסת אלקטרוניקה מהמכון הטכנולוגי של מקסיקלי, מקסיקו, ותואר מבקרת מובילה מוסמכת לתקן ISO 9001:2008 מ-AQS Management Systems, Inc. יש לה רקע חזק בפעולות ייצור, איכות ושש סיגמא, הנדסה, מצוינות ארגונית ושינוי תרבותי.

Nikkiso ACD, סנטה אנה, קליפורניה, יחד עם Nikkiso Cryo (לאס וגאס) הם חלק מ-Cryogenic Pumps Unit של הקבוצה. כמנכ"לית רוזי תניע את המצוינות התפעולית לאורך ולרוחב כל Cryogenic Pumps Unit, כמו גם את כל הארגון המוביל את הצוותים התפקודיים לשיפור המהירות והיעילות בכל העסק. היא תדווח לג'ים אסטס, מנכ"ל Nikkiso ACD.

"רוזי מביאה לתפקיד מגוון רחב של כישורים וניסיון. עם המנהיגות שלה, אני בטוח ש-ACD תמשיך לצמוח ולעמוד בדרישת הלקוחות שלנו לאיכות ולאמינות הטובות ביותר של משאבות קריוגניות", לדברי ג'ים אסטס, מנכ"ל Nikkiso ACD. "תפקידה של רוזי תומך עוד יותר במשימה שלנו לספק ציוד, טכנולוגיות ושירותים חדשניים באמצעות קבוצת החברות הגלובלית שלנו כדי לעזור ללקוחותינו לחולל שינוי".

רוזי היא גם חברה בארגון Vistage: ארגון אימון המנכ"לים הגדול בעולם וייעוץ עמיתים למנהיגים עסקיים.

אודות CRYOGENIC INDUSTRIES

חברות חברות של Cryogenic Industries, Inc. (כעת חברה ב-Nikkiso Co., Ltd.) מייצרות ציוד הנדסי לעיבוד גזים קריוגניים (משאבות, מרחיבי טורבו, מחליפי חום וכד') ומפעלי תהליכים לתעשיות הגז התעשייתי, הטבעי הנוזלי (גט"נ) ולתעשיות המימן הנוזלי (LH2), ומחזור רנקין אורגני לשחזור חום פסולת. Cryogenic Industries שהוקמה לפני יותר מ-50 שנה היא חברת האם של ACD, Nikkiso Cryo, Nikkiso Integrated Cryogenic Solutions, Cosmodyne ו-Cryoquip וקבוצה בשליטה משותפת של בערך כ-20 גופים תפעוליים.

למידע נוסף בקרו באתרים www.NikkisoCEIG.com ו- www.nikkiso.com

קשרי מדיה

Anna Quigley
+1.951.383.3314
[email protected]

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GLOBE NEWSWIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
הודעה למשקיעי XTIA
הודעה למשקיעי XTIA: משרד רוזן עורכי הדין מזכיר למשקיעי XTI Aerospace, Inc שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, כי המועד האחרון להגשת בקשה לשמש כתובע המרכזי בתביעה ייצוגית בניירות ערך הוא ה-27 באוקטובר 2026

הודעה למשקיעי UWMC
הודעה למשקיעי UWMC: משרד רוזן עורכי דין מזכיר למשקיעי UWM Holdings Corporation שספגו הפסדים העולים על 100,000 דולר, כי המועד האחרון להגשת בקשה לשמש כתובע המרכזי בתביעה ייצוגית בניירות ערך הוא ה-13 באוקטובר 2026

מדריך מישלן דובאי מציין את המהדורה החמישית שלו עם מבחר שכמעט הכפיל את עצמו מאז ההשקה
מסעדת Orfali Bros זוכה לשדרוג ומקבלת שני כוכבי מישלן, בעוד שהמסעדות הקיימות בדובאי המחזיקות בשלושה ובשני כוכבי מישלן שומרות על מעמדן. · KIGO ו-Birch מצטרפים לראשונה למבחר עם כוכב מישלן אחד

GTC Prime משתפת פעולה עם Centroid Solutions לאספקת נזילות למגוון נכסים באמצעות CS 360 Bridge
GTC Prime, ספקית של פתרונות נזילות מוסדיים, הודיעה על שותפות אסטרטגית עם Centroid Solutions, ספקית פינטק גלובלית המפעילה את מערכת האקוסיסטם One-Centroid.

קוריה משקיעה 28 מיליון דולר בייצור רכיבים פעילים (API) סטריליים
Curia Global, Inc. (קוריה), ארגון מוביל גלובלי למחקר, פיתוח וייצור לפי חוזים (CDMO), הודיעה היום על השקעה אסטרטגית להרחבת יכולות הייצור שלה של רכיבים פעילים פרמצבטיים (API) סטריליים – הן עבור מוצרים סטרואידיים והן עבור מוצרים שאינם סטרואידיים – באתר החברה בוואיאדוליד, ספרד. ההרחבה צפויה להסתיים ברבעון הרביעי של שנת 2028.

בית משפט בנבדה מסיר הגבלה ומאפשר ל-EESystem לשתף הקלטה של ​​פגישה מנובמבר 2024
הצו מ-25 בספטמבר 2026 מבטל את ההגבלה על שיתוף ההקלטה. ההליך המשפטי העיקרי נמשך

קבוצת EBC Financial בתערוכת iFX EXPO Asia 2026 תעסוק בשווקים, טכנולוגיה ושיח בתעשייה
EBC תציג מבט מעמיק יותר על כמה מהפיתוחים החדשים ביותר שלה ותחלוק חדשות בנוגע ל-EBC Group Foundation

מועד אחרון בנוגע ל- HDB
מועד אחרון בנוגע ל- HDB: רוזן, יועץ משפטי גלובלי למשקיעים, קורא למשקיעי HDFC Bank Limited שספגו הפסדים העולים על 100 אלף דולר להבטיח ייצוג משפטי לפני המועד האחרון והחשוב ב-13 באוקטובר בתביעה ייצוגית בניירות– HDB

YYForce פותחת מרכז רובוטיקה בסינגפור לקידום אימון ופריסת רובוטי שירות דמויי אדם
אבן דרך אסטרטגית: פתיחה רשמית של מרכז ההדרכה, הנתונים והחוויה לרובוטיקה בסינגפור לאמון רובוטים דמויי אדם, בדיקות תהליכי עבודה והדגמות ללקוחות.

גרדיאנט מרחיבה את הפעילות בהודו עם הנהגה חדשה, חמישה חוזים חדשים והגדלת הצוות ב-40%
הודו בונה את המפעלים שעומדים בבסיסה של כלכלת הבינה המלאכותית, וכל אחד מהם פועל על מים. כיום, Gradiant, שכבת המים של כלכלת הבינה המלאכותית, הכריזה על סדרה של נקודות ציון חשובות המחזקות את מעמדה בהודו: דירקטור מנהל חדש לארץ, חמישה חוזי בנייה חדשים בתחום המוליכים למחצה, הלוחות המודפסים (PCB) וייצור סולארי, וכן תוכניות להגדלת צוות החברה בהודו בשיעור של למעלה מ-40 אחוזים השנה.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI