דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים מנכ"ל בומברדייה, אריק מרטל, מפתח את מבנה צוות הניהול כחלק מאסטרטגיית הצמיחה לעתיד של החברה, תוך התבססות על המומנטום הנוכחי שלה
מנכ"ל בומברדייה, אריק מרטל, מפתח את מבנה צוות הניהול כחלק מאסטרטגיית הצמיחה לעתיד של החברה, תוך התבססות על המומנטום הנוכחי שלה
חיים נוי 06/02/23 |  צפיות: 1142

מנכ"ל בומברדייה, אריק מרטל, מפתח את מבנה צוות הניהול כחלק מאסטרטגיית הצמיחה לעתיד של החברה, תוך התבססות על המומנטום הנוכחי שלה

*ז'אן כריסטוף גלאגר מונה לסגן נשיא ביצועי, מכירות מטוסים ואבטחה ב-Bombardier

*פול סיסליאן מונה לסגן נשיא ביצועי לשירותי מכירות המשך ואסטרטגיה של Bombardier

*דיוויד מורי מונה לסגן נשיא ביצועי, ייצור, IT ומערכת המצוינות התפעולית של Bombardier

*אריק פיליון מצטרף ל-Bombardier לתפקיד חדש של סגן נשיא ביצועי, תוכניות ושרשרת אספקה

*מישל אואלט יוביל את תחום ההנדסה ופיתוח מוצרים עד לפרישה מתוכננת מאוחר יותר ב-2023, לאחר קריירה מצליחה בת 33 שנים

מונטריאול, 6 בפברואר 2023, (GLOBE NEWSWIRE) :

בומברדייה Bombardier הכריזה על התפתחות צוות הניהול שלה שיתמקד בקידום המומנטום החיובי של החברה לקראת ביצוע אסטרטגיות צמיחה מיטוב פעילות לטווח ארוך בתחומי המפתח של אבטחה, שירותים, שיפור מתמיד של מוצרים ונהלי ייצור מהדור הבא.

" Bombardierיצאה בהצלחה למסע שלה כחברה המתמקדת בפורטפוליו מטוסי העסקים ברמה העולמית שלה. ככל שאנו ממשיכים לעמוד ביעדים ואף להתעלות מעליהם, זה הזמן המתאים לעצב מחדש את פונקציות ניהול המרכזיות באופן חשיבתי כדי להבטיח שהבסיס האיתן שהצבנו יוביל את מלוא המומנטום שלנו גם לעתיד", אמר אריק מרטל, נשיא ומנכ"ל Bombardier. "חברי צוות הניהול שלנו מוכשרים ועמדו בהתחייבויות פעם אחר פעם בשנים האחרונות, וההתאמה החדשה הזו תתבסס עוד יותר על היסודות שהם הציבו בהצלחה עבור Bombardier".

כחלק מההתפתחות של מבנה הניהול, ההתאמות והמינויים הבאים ייכנסו לתוקף ב-20 בפברואר, וכל יתר חברי צוות הניהול הקיימים של Bombardier ימשיכו בתפקידיהם.

ז'אן כריסטוף גלאגר מונה לסגן נשיא ביצועי, מכירות מטוסים ואבטחה ב-Bombardier. גלאגר יוביל את כל ההיבטים של עסקי האבטחה הצומחים של Bombardier, בעת שהיצע המוצרים ובסיס הלקוחות שלה מתרחבים. גלאגר יפקח גם על צוות המכירות המוכשר בראשות פיטר ליקוראי, סגן נשיא בכיר, מכירות מטוסים חדשים. תחת הנהגתו של פיטר, Bombardier הגדילה את צבר ההזמנות שלה ובנתה שורשים מקומיים ברחבי העולם. פיטר ימשיך להעמיק את התשוקה שלו ושל הצוות שלו ליצור חוויות ייחודיות עבור לקוחות Bombardier, כאשר הם מתאימים את הצרכים המובחנים שלהם לפורטפוליו יוצא הדופן של החברה.

פול סיסליאן מונה לסגן נשיא ביצועי לשירותי מכירות המשך ואסטרטגיה של Bombardier. לאחר שבילה 15 שנים במיטוב והובלה של מתקני ייצור ותהליכים של המטוסים העסקיים של Bombardier, סיסליאן ימשיך כעת להריץ את מסע הצמיחה האסטרטגי של החטיבה, שהביא את Bombardier לחנוך ארבעה מתקני תחזוקה חדשים שנבנו או הורחבו ברחבי העולם ב-2022.

כל פעילויות של חלקי המטוסים, ההרכבה וההשלמות ינוהלו בידי דיוויד מאריי, שיוסיף את האחריות הללו למנדטים הנוכחיים שלו, כשהוא מתמנה לתפקיד סגן נשיא ביצועי לייצור, IT ומערכת המצוינות התפעולית של Bombardier (BOE). התאמת שלוש הפונקציות הללו יאפשר התמקדות מחדש לשימוש של הצוותים בטכנולוגיות דיגיטליות מהדור הבא כדי לשפר עוד יותר את תהליכי הליבה של Bombardier.

אריק פיליון מונה לתפקיד החדש של סגן נשיא ביצועי לתוכניות ושרשרת אספקה. בתפקיד זה, פיליון יפקח על כל קשרי הספקים של Bombardier ויוביל מאמצים מתמשכים לשיפור התחרותיות עבור כל מטוסי Bombardier שנמצאים בייצור. פיליון שימש בעבר בתפקידי ניהול תפעול ותוכניות ייצור ב-Bombardier, כולל פיקוח על מתקן ייצור מטוסי ה-Challenger. לאחרונה שימש כסגן נשיא ביצועי, מנהל תפעול וחווית לקוחות של Hydro-Québec. פיליון יצטרף ל-Bombardier ב-20 בפברואר, 2023.

לבסוף, מישל אואלט יוביל את תחום ההנדסה ופיתוח מוצרים כסגן נשיא ביצועי של הקבוצה. לאחר קריירה בת 33 שנים ב-Bombardier, שהגיעה לשיאה בהסמכה המוצלחת של מטוס ה- Global 7500 ובהמשך בהשקה של מטוס הדגל המוביל בביצועים Global 8000 , אואלט אמור לפרוש בסוף יוני 2023.

"תרומתו של מישל לבומברדייה בהחלט יכולה להימנות באריכות רבה, והשפעתם החיובית והמתמשכת על האנשים שלנו, המוצרים שלנו והחברה שלנו היא פשוט בלתי ניתנת למדידה", אמר מרטל. "בשם כולם בבומברדייה שמישל נגע בחייהם, אני רוצה להודות לו בכנות על מנהיגותו ותשוקתו – ולאחל לו כל טוב בפרק הבא שלו. אני גם מצפה להמשיך לשתף פעולה בחודשים הקרובים, כשאנחנו ממשיכים קדימה עם פרויקטים מרגשים".

אודות בומברדייה

בומברדייה (BBD-B.TO) היא מובילה גלובלית בתעופה, המתמקדת בעיצוב, ייצור ושירות של מטוסי העסקים יוצאי הדופן ביותר בעולם. משפחות המטוסים צ'לנג'ר וגלובל של בומברדייה ידועות בחדשנות המתקדמת שלהן, בעיצוב תא הנוסעים, בביצועים ובאמינות שלהן. לבומברדייה יש צי עולמי של כ-5,000 מטוסים שבשירות אצל מגוון רחב של חברות רב לאומיות, ספקי טיסות שכר ובעלות חלקית, ממשלות ואנשים פרטיים. מטוסי בומברדייה מהימנים גם ברחבי העולם גם בשימוש בשירותים ממשלתיים וצבאיים בתפקידי משימות מיוחדות, תוך מינוף המומחיות המוכחת של בומברדייה דיפנס (Bombardier Defense).

חברת בומברדייה, שבסיסה במונטריאול, קוויבק, מפעילה מתקני תעופה, הרכבה ויצור בקנדה, בארצות הברית ובמקסיקו. רשת תמיכת הלקוחות החזקה של החברה כוללת מתקנים במיקומים אסטרטגיים בארצות הברית וקנדה, כמו גם בבריטניה, גרמניה, צרפת, שוויץ, איטליה, אוסטריה, איחוד האמירויות הערביות, סינגפור, סין ואוסטרליה.

לחדשות ומידע ארגוניים, כולל דו"ח הסביבה, החברה והמשילות של בומברדייה, כמו גם תוכניות החברה להעביר את כל פעילות הטיסה שלה עם דלק תעופה בר קיימא (SAF) תוך שימוש במערכת Book and Claim בקרו בכתובת bombardier.com. קבלו מידע נוסף על המוצרים ושירות הלקוחות המובילים בתעשייה של בומברדייה businessaircraft.bombardier.com או תעקבו אחרינו בטוויטר @Bombardier.

Bombardier, Global, Global 7500 , Global 8000 ו-Challenger, הם סימנים מסחריים רשומים או לא רשומים של בומברדייה בע"מ או של חברות הבת שלה.

לפרטים נוספים:

Mark Masluch
Bombardier
+1-514-855-7167

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית GlobeNewswire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
Bitget משיקה את חודש המלחמה בהונאות 2026, מחזירה 32.3 מיליון דולר עבור משתמשים
Bitget , הבורסה האוניברסלית (UEX) הגדולה בעולם, השיקה את חודש המלחמה בהונאות לשנת 2026 תחת הכותרת "יותר נכסים, מגן חזק יותר. הישארו בטוחים בעידן מרובה הנכסים". היוזמה השנתית מתמקדת בסיוע למשתמשים לנווט בנוף איומים מורכב יותר ויותר, כאשר פלטפורמות נכסים דיגיטליים מתרחבות מעבר לקריפטוגרפיה לאקוסיסטם שמורכב מאפשרויות נכסים רחבות יותר.

500 Global ממנה את סונג וו אהן לשותף בקוריאה, שיוביל את סניף סיאול ויסייע בהרחבת טכנולוגיות קוריאניות לשווקים גלובליים
המינוי משקף את האמון של 500 Global ‎בשוק הקוריאני ומקדם את שאיפותיה של קוריאה בתחום החדשנות הגלובלית, תוך הבאת תשתית השקעות חוצת-גבולות ברמה מוסדית לענפי הטכנולוגיה התחרותיים ביותר במדינה

VeriSilicon מקדמת אימוץ מסחרי של AV2 ביישומי וידאו וסטרימינג מהדור הבא
VC9800D מספקת יכולות עיבוד וידאו בפורמטים שונים עבור בינה מלאכותית במולטימדיה, בנייד ובהתקני קצה חכמים

Mavenir ו-TextNow זוכות בפרס ה-MVNO והתעשייה לשיתוף הפעולה הטוב ביותר בטקס פרסי ה-MVNO העולמי
שיתוף פעולה עטור פרסים מביא לתוצאות ממירות: הפעלות eSIM זינקו מ-2% ל-94% בשישה חודשים ומספר המנויים בתשלום יותר מהוכפל משנה לשנה

U.S. Polo Assn. חזר למרכז לונדון כשותף רשמי של ביגוד וחולצות של צ'סטרטון פולו בפארק
מעל 30,000 משתתפים חגגו את ספורט הפולו ו"אייקון שנולד מהמשחק"

Holafly משתפת פעולה עם שחקן הזוגות המוביל ב-ATP, פרנסיסקו קברל
פרנסיסקו קברל, שחקן הזוגות המדורג בטופ 20 ב-ATP, הצטרף ל-Holafly כשגריר מותג עולמי. כחלק מהשותפות, שחקן הזוגות הפורטוגלי המדורג הגבוה ביותר בתולדות ה-ATP ישתף רגעים מהחיים בסבב ה-ATP. תוכן זה יציג כיצד ספורטאים נשארים מוכנים במהלך נסיעות מתמשכות.

GA-ASI מודיעה על השקעות בשש חברות הולנדיות
מתוך מועמדויות חדשות לשותפויות עסקיות שנוצרו בעקבות אירוע Blue Magic Netherlands האחרון

Corpay Cross-Border מונתה לספקית המט"ח הרשמית של Vålerenga Fotball AS
מספקת גישה לפתרונות לניהול סיכוני מטבע ולתשלומים חוצי-גבולות

בומברדיה ו- ELIE SAAB משיקות שיתוף פעולה ראשון מסוגו, ומציגות את סגנון התעופה העילית עם עיצוב תא הנוסעים בהתאמה אישית של הגלובל 8000
שיתוף פעולה המייצג ביטוי חדש של תעופה עסקית Bombardier ו-ELIE SAAB מגדירים מחדש את החוויה על הסיפון סטנדרט חדש של נוחות ואומנות בגובה 50,000 רגל

עדכון בנוגע להצעת הרכש למניות North Atlantic Energy
חברת North Atlantic France מזכירה כי ב-28 בנובמבר 2025 הודיעה על סגירה מוצלחת של רכישת 82.89% מהון המניות וזכויות ההצבעה של Esso S.A.F, ששמה שונה ל-North Atlantic Energies, במחיר של 26.19 אירו למניה.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI