דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים קבוצת קורטק מספקת את העדכונים האחרונים על השותפות הטכנולוגית של CSpace עם אוניברסיטת אדלייד
קבוצת קורטק מספקת את העדכונים האחרונים על השותפות הטכנולוגית של CSpace עם אוניברסיטת אדלייד
חיים נוי 23/02/23 |  צפיות: 418

קבוצת קורטק מספקת את העדכונים האחרונים על השותפות הטכנולוגית של CSpace עם אוניברסיטת אדלייד

אדלייד בוחנת שלושה משקפי אנרגיית פונון ברמה נמוכה בעלי פוטנציאל ייצור בקנה מידה גדול עבור טכנולוגיית התצוגה הנפחית התלת-מימדית של קורטק

אן ארבור, מישיגן, 23 בפברואר 2023, (BUSINESS WIRE):

קבוצת קורטק The Coretec Group (OTCQB: CRTG), מפתחת של חומרים פעילים באנודת סיליקון עבור סוללות ליתיום-יון וציקלוהקססילן (CHS) עבור EV, קלינטק ויישומי טכנולוגיה חדשניים, הודיעה היום על השותפות שלה עם אוניברסיטת אדלייד, אחת האוניברסיטאות המובילות בעולם בתחום מדעי הזכוכית והפוטוניקה, לפיתוח תצוגת זכוכית שייעשה בה שימוש ב-CSPace של קבוצת קורטק, טכנולוגיית תצוגה וולמטרית סטטית תלת מימדית.

טכנולוגיית ה-CSPace של Coretec שולטת בשני לייזרים אינפרא אדומים בלתי נראים כדי ליצור פיקסלים של תמונה תלת מימדית גלויים בתא הדמיה. תא ההדמיה מסתמך על יוני אדמה נדירים הפזורים בתוך חומר התא כדי ליצור פיקסלים גלויים במקומות שבהם שני הלייזרים מצטלבים. תמונות תלת מימד נוצרות על ידי סריקת שני הלייזרים על פני החומר של תא ההדמיה.

צוות אדלייד בוחן שלושה סוגים אלטרנטיביים של זכוכית בעלי אנרגיית פונון נמוכה ופוטנציאל גדול יותר לייצור מסחרי באיכות אופטית גבוהה. כצעד ראשוני, הוכחת היתכנות הפרויקט, הצוות ייצר ארבע זכוכיות בקנה מידה קטן (1 אינץ'), הממלא באותה כמות של יון האדמה הנדיר +Er3 שיכול ליצור פיקסלי תמונה ירוקה באמצעות מערכת לייזר אינפרא אדום כפול.

על פי תוצאות ראשוניות, הצוות מצא:

*זכוכית TZN Telurite הייתה עמומה יותר מזכוכית הפלואוריד ZBLAN ששימשה ליחוס, כאשר לשני הלייזרים האינפרא אדומים היה פלט גל מתמשך. עם זאת, TZN היה דומה ל-ZBLAN או אפילו בהיר יותר מ-ZBLAN כאשר לאחד או לשני הלייזרים האינפרא אדומים היה פלט מהבהב.

*סוגי זכוכית אחרים עמומים בהרבה מ-ZBLAN תחת כל ערכת לייזר אינפרא אדום כפול cw/מהבהב.

מכאן, יתבצע מחקר נוסף כדי להבין את שינוי הבהירות של TZN ו-ZBLAN תחת סכימות לייזר אינפרא אדום דואליות שונות של cw/מהבהב. זה יפתח מסלול חדש לקידום קונספט התצוגה התלת-ממדית המבוססת על לייזר אינפרא אדום כפול ויכול להרחיב את מבחר חומרי תאי ההדמיה.

"תוצאות העבודה שלנו עם זכוכית טלורית מבטיחות מאוד", אמר ד"ר יונל ווי, ממכון לפוטוניקה וחישה מתקדמת של אוניברסיטת אדלייד (IPAS), העובד על הפרויקט. פרופ' הייקה אבנדורף-היידפריים, סגנית מנהלת IPAS, המובילה את המחקר, אמרה, "אנו נרגשים להמשיך את עבודתנו עם קבוצת Coretec. לעבודה זו יש פוטנציאל להתמודד עם המגבלה בייצור תצוגות תלת -מימד גדולות מימדים ואיכותיות".

לאחר זיהוי הפוטנציאל בעקבות הפיתוח הראשוני, הצוות באדלייד ייצר קוביית TZN מאולחת ארביום בגודל ~2 אינץ' באיכות אופטית גבוהה להדגמת אב טיפוס נוספת, באמצעות מערכת CSpace. הצעדים הבאים של הצוות באדלייד כוללים את העלאת קנה המידה של תא ההדמיה לגודל שימושי ומעשי יותר של למעלה מ-10 אינץ', קידום הרעיון ומערכת הלייזר האינפרא אדום הכפול, יחד עם פיתוח תאי הדמיה מרובי צבעים.

"הממצאים באדלייד מדגישים את הפוטנציאל של טכנולוגיית CSpace בהדמיה תלת-ממדית, במיוחד אם נוכל להרחיב את הטכנולוגיה בשלב הבא של הפיתוח שלה", אמר מתיו קאפרס, מנכ"ל קבוצת Coretec. "בעוד שתוכנית סוללותEndurionשלנו היא בראש סדר העדיפויות, Coretec ממשיכה לקדם את הטכנולוגיות הקנייניות שלה ליישומים במגוון רחב של תעשיות הנחשבות לשווקים בצמיחה גבוהה ובשלים לשינוי".

פרופסור נלסון טנסו, ראש בית הספר להנדסת חשמל ומכונות (EME) באוניברסיטת אדלייד, שעובד יחד עם הצוות על הפרויקט, אמר: "זה פנטסטי שאנו מביאים מומחים מ-IPAS, פיזיקה, כימיה ובית הספר לחשמל והנדסת מכונות לקידום הטכנולוגיות של Coretec בתצוגה נפח תלת מימדית. עבודה רב-תחומית זו תאיץ את המחקר התרגומי ומסחור של צגים שולחניים תלת-ממדיים בעלי ביצועים גבוהים ובמחיר סביר."

דו"ח מלא של המחקר יפורסם בחודשים הקרובים והחברה תהפוך אותו לזמין דרך אתר האינטרנט שלה.

אודות המכון לפוטוניקה וחישה מתקדמת של אוניברסיטת אדלייד (IPAS)

המכון לפוטוניקה וחישה מתקדמת (IPAS) מטפח מצוינות במחקר במדעי החומרים, כימיה, ביולוגיה, פיזיקה והנדסה ומפתח כלים חדשים ומשבשים למדידה. IPAS נוצר כדי להפגיש בין פיזיקאים ניסויים, כימאים, מדעני חומרים, ביולוגים, מדענים תיאורטיים המונעים מניסויים, מדעני הנדסה וחוקרים רפואיים כדי ליצור טכנולוגיות חישה ומדידה חדשות.

אודות קבוצת קורטק

The Coretec Group, Inc. מפתחת מערך של מוצרים מבוססי סיליקון בוורטיקלים שמתמקדים באנרגיה, כולל סוללות לרכב חשמלי ולצרכנים, תאורת מצב מוצק (לדים) ומוליכים למחצה, וגם תצוגות תלת מימדיות של כמויות ואלקטרוניקה ניתנת להדפסה. קבוצת קורטק משרתת את שוקי הטכנולוגיה הגלובליים באנרגיה, אלקטרוניקה, מוליכים למחצה, אנרגיה סולארית, בריאות, סביבה ואבטחה.

למידע נוסף, בקרו בבקשה באתר www.thecoretecgroup.com.

עקבו אחר קבוצת Coretec ב:

טוויטר - @CoretecGroupInc

לינקדאין - www.linkedin.com/company/24789881

יוטיוב - www.youtube.com/channel/UC1IA9C6PoPd1G4M7B9QiZPQ/featured

אנשי קשר

איש קשר תאגידי:

קבוצת Coretec, בע"מ
לינדזי מקרת'י
[email protected]
+1 (866) 916-0833 

איש קשר מדיה:

ספנסר הרמן
FischTank PR
[email protected]
+1 (518) 669-6818

מקור: The Coretec Group, Inc.

תוכן הודעה זו בשפת המקור, מהווה את הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. תרגומים מסופקים למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם מול המסמך בשפת המקור, המהווה את הגרסה היחידה של טקסט זה שהינה בעלת תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית BUSINESS WIRE


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
ביקורת: מלכת היופי של ירושלים – מסעיר ומרגש – תיאטרון בית ליסין
13/07/25 | תיאטרון
מלכת היופי של ירושלים, עיבוד בימתי לספר ולסדרה בטלוויזיה, העולה בתיאטרון בית ליסין, היא הצגה סוחפת, מסעירה ומרגשת. הבמאי אודי גוטשלק הצליח להפיק הצגה מעניינת, קולחת ומרגשת עם להקת השחקנים הנפלאה והתוצאה היא מרהיבה ומסעירה .

המועד האחרון לתביעה נגד DNUT ביום שלישי: רוזן, יועץ ידוע למשקיעים, מעודד משקיעים ב- Krispy Kreme, Inc. עם הפסדים של יותר מ- 100 אלף דולר, להבטיח ייעוץ
המועד האחרון לתביעה נגד DNUT ביום שלישי: רוזן, יועץ ידוע למשקיעים, מעודד משקיעים ב- Krispy Kreme, Inc. עם הפסדים של יותר מ- 100 אלף דולר, להבטיח ייעוץ לפני המועד האחרון החשוב של 15 ביולי בתביעה ייצוגית בניירות ערך - DNUT

מועד אחרון לתביעה נגד IOVA: רוזן, יועץ למשקיעים מיומן, מעודד משקיעים ב- Iovance Biotherapeutics, Inc. עם הפסדים של יותר מ- 100 אלף דולר, להבטיח ייעוץ
מועד אחרון לתביעה נגד IOVA: רוזן, יועץ למשקיעים מיומן, מעודד משקיעים ב- Iovance Biotherapeutics, Inc. עם הפסדים של יותר מ- 100 אלף דולר, להבטיח ייעוץ לפני המועד האחרון החשוב של 14 ביולי בתביעה ייצוגית בניירות ערך – IOVA

KCGI, תחרות המסחר השנתית של Bitget, יוצאת לדרך עם פרסים בסך 6 מיליון דולר
ההרשמה פתוחה כעת לאחד מטורנירי המסחר בקריפטו המרגשים ביותר

Andersen Consulting מוסיפה את GMS, חברה משתפת פעולה
Andersen Consulting מרחיבה את הצעת אבטחת הסייבר שלה באמצעות שיתוף פעולה עם GMS, אינטגרטורית אבטחת סייבר מאקוודור עם נוכחות בקולומביה ובפרו.

מידע למשקיעי SMLR: אם אתם סובלים מהפסדים ב- Semler Scientific, Inc. (נאסד"ק: SMLR), הנכם מוזמנים ליצור קשר
מידע למשקיעי SMLR: אם אתם סובלים מהפסדים ב- Semler Scientific, Inc. (נאסד"ק: SMLR), הנכם מוזמנים ליצור קשר עם רוזן משרד עורכי דין לגבי זכויותיכם

מידע למשקיעי WGS: אם אתם סובלים מהפסדים ב-GeneDx Holdings Corp. (נאסד"ק: WGS), הנכם מוזמנים ליצור קשר
מידע למשקיעי WGS: אם אתם סובלים מהפסדים ב-GeneDx Holdings Corp. (נאסד"ק: WGS), הנכם מוזמנים ליצור קשר עם רוזן משרד עורכי דין לגבי זכויותיכם

Bitget מארחת מכירת אסימונים ציבורית עבור pump.fun (PUMP)
Bitget, בורסת המטבעות הקריפטוגרפים המובילה וחברת Web3, השיקה מכירת אסימונים ציבורית עבור pump.fun (PUMP), האסימון המקורי של פלטפורמת מטבע המם pump.fun הוויראלי המבוסס על Solana.

Bitget שורפת 30 מיליון יחידות BGB, בשווי 138 מיליון דולר, ברבעון השני של 2025
Bitget, בורסת המטבעות הקריפטוגרפים המובילה וחברת Web3, צפויה לשרוף 30,001,053.1 אסימוני BGB (2.56% מכלל ההיצע) ברבעון השני של 2025, שווה ערך לכ-138 מיליון דולר בהתבסס על המחיר הממוצע ברבעון השני של 2025.

Andersen Consulting מקדמת את נוכחות אבטחת הסייבר עם 10Guards
Andersen Consulting משפרת את יכולות הייעוץ שלה באמצעות שיתוף פעולה עם 10Guards, חברה מונעת שירות מאוקראינה אשר מתמחה במתן במגוון שירותים מקצועיים ללא הצעה של מוצרים (תוכנה או חומרה).
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI