דף הבית הודעות לעיתונות עסקים, מימון וכספים D3 Security תציג את פלטפורמת "Smart SOAR" בכנס GISEC Global בדובאי
D3 Security תציג את פלטפורמת "Smart SOAR" בכנס GISEC Global בדובאי
חיים נוי 14/03/23 |  צפיות: 427

D3 Security תציג את פלטפורמת "Smart SOAR" בכנס GISEC Global בדובאי

ונקובר, קולומביה הבריטית, 13 במרץ 2023, (BUSINESS WIRE):

D3 Security, החברה המובילה באספקת יכולות תיאום, מיכון ותגובה חכמות בתחום האבטחה (SOAR), הכריזה היום כי תציג את הטכנולוגיה החדשנית שלה בתערוכה ובכינוס אבטחת המידע במפרץ (GISCE) שייערכו בדובאי בין 14-16 במרץ. הצוות של D3 Security יהיה זמין בביתן D65, שם תארח אותו שותפתה של החברה, TRINEXIA. לאורך הכינוס כולו, D3 Security תדגים את היכולות שהופכות את הפתרון שלה ל-"Smart SOAR".

"לצוותי האבטחה נמאס מכלים שאינם פותרים בפועל את הבעיות הבוערות ביותר שלהם", אומר אמרדיפ דינגרה, מנהל Growth Marketing ב-D3 Security. "אנחנו נלהבים להגיע ל-GISEC ולהראות למקצועני האבטחה המובילים של המזרח התיכון ואפריקה, כיצד טכנולוגיית ה-Smart SOAR של D3 תוכל להצליח במקומות שאחרים נכשלו".

"אנחנו נרגשים לשתף פעולה עם D3 Security במסגרת ה-GISEC של שנה זו, ונלהבים להציג את פלטפורמת ה-SOAR החדשנית שלהם, מהדור הבא, בפני המשתתפים", אומר גארת' סקוט, מנהל TRINEXIA - אירופה, המזה"ת והודו. "הפלטפורמה מספקת כלים מתקדמים של תיאום, אוטומציה ותגובה, אשר מתאימים במיוחד לניהול פעילות אבטחה עבור ארגונים, צוותי SOC ו-MSSPs".

GISEC הוא אירוע אבטחת הסייבר המרכזי של המזרח התיכון ואפריקה, והצפי הוא ליותר מ-35,000 משתתפים. ההשתתפות של D3 Security משקפת את נוכחותה הגלובלית ההולכת וגדלה של החברה, כספקית ה-SOAR העצמאית המובילה. למשתתפי ה-GISEC תהיה הזדמנות לגלות ממקור ראשון מה הופך את ה-Smart SOAR של D3 לבחירה המובילה עבור ארגונים וספקי MSSP ברחבי העולם, לרבות המדרגיות חסרת התקדים המאפיינת את הפלטפורמה, צינור האירועים הממוכן המאפשר נרמול וקביעת סדר עדיפויות וכן הכללה של נתוני זהות ונתונים התנהגותיים בעלי ערך בניתוח מבוסס הסיכונים.

אודות D3 Security

פלטפורמת Smart SOAR של D3 Security מסייעת לפתרונן של רבות מן הבעיות המובנות באבטחת הסייבר, כמו שחיקת אנליסטים, הצפה של התראות וסילו של מידע. קובצי המדריכים חסרי הקוד של D3 Security הופכים את משימות ההעשרה והתיקון לאוטומטיות, ובה בעת מקלות על צוותי האבטחה של ארגונים, ספקי MSSP והמגזר הציבורי לבנות, לשנות ולהרחיב את זרימות העבודה של פעילות האבטחה.

אנשי קשר

איש קשר עבור D3 Security
ווקר ביינרד, מנהל שיווק תוכן
[email protected]

מקור: D3 Security

תוכן הודעה זו בשפת המקור, הוא הגרסה הרשמית והמהימנה היחידה של מסמך זה. התרגומים הם למטרות נוחות בלבד ויש להצליבם עם המסמך בשפת המקור, שהוא הגרסה היחידה של טקסט זה שהוא בעל תוקף משפטי.

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
המועד האחרון לתביעה נגד DNUT ביום שלישי: רוזן, יועץ ידוע למשקיעים, מעודד משקיעים ב- Krispy Kreme, Inc. עם הפסדים של יותר מ- 100 אלף דולר, להבטיח ייעוץ
המועד האחרון לתביעה נגד DNUT ביום שלישי: רוזן, יועץ ידוע למשקיעים, מעודד משקיעים ב- Krispy Kreme, Inc. עם הפסדים של יותר מ- 100 אלף דולר, להבטיח ייעוץ לפני המועד האחרון החשוב של 15 ביולי בתביעה ייצוגית בניירות ערך - DNUT

מועד אחרון לתביעה נגד IOVA: רוזן, יועץ למשקיעים מיומן, מעודד משקיעים ב- Iovance Biotherapeutics, Inc. עם הפסדים של יותר מ- 100 אלף דולר, להבטיח ייעוץ
מועד אחרון לתביעה נגד IOVA: רוזן, יועץ למשקיעים מיומן, מעודד משקיעים ב- Iovance Biotherapeutics, Inc. עם הפסדים של יותר מ- 100 אלף דולר, להבטיח ייעוץ לפני המועד האחרון החשוב של 14 ביולי בתביעה ייצוגית בניירות ערך – IOVA

KCGI, תחרות המסחר השנתית של Bitget, יוצאת לדרך עם פרסים בסך 6 מיליון דולר
ההרשמה פתוחה כעת לאחד מטורנירי המסחר בקריפטו המרגשים ביותר

Andersen Consulting מוסיפה את GMS, חברה משתפת פעולה
Andersen Consulting מרחיבה את הצעת אבטחת הסייבר שלה באמצעות שיתוף פעולה עם GMS, אינטגרטורית אבטחת סייבר מאקוודור עם נוכחות בקולומביה ובפרו.

מידע למשקיעי SMLR: אם אתם סובלים מהפסדים ב- Semler Scientific, Inc. (נאסד"ק: SMLR), הנכם מוזמנים ליצור קשר
מידע למשקיעי SMLR: אם אתם סובלים מהפסדים ב- Semler Scientific, Inc. (נאסד"ק: SMLR), הנכם מוזמנים ליצור קשר עם רוזן משרד עורכי דין לגבי זכויותיכם

מידע למשקיעי WGS: אם אתם סובלים מהפסדים ב-GeneDx Holdings Corp. (נאסד"ק: WGS), הנכם מוזמנים ליצור קשר
מידע למשקיעי WGS: אם אתם סובלים מהפסדים ב-GeneDx Holdings Corp. (נאסד"ק: WGS), הנכם מוזמנים ליצור קשר עם רוזן משרד עורכי דין לגבי זכויותיכם

Bitget מארחת מכירת אסימונים ציבורית עבור pump.fun (PUMP)
Bitget, בורסת המטבעות הקריפטוגרפים המובילה וחברת Web3, השיקה מכירת אסימונים ציבורית עבור pump.fun (PUMP), האסימון המקורי של פלטפורמת מטבע המם pump.fun הוויראלי המבוסס על Solana.

Bitget שורפת 30 מיליון יחידות BGB, בשווי 138 מיליון דולר, ברבעון השני של 2025
Bitget, בורסת המטבעות הקריפטוגרפים המובילה וחברת Web3, צפויה לשרוף 30,001,053.1 אסימוני BGB (2.56% מכלל ההיצע) ברבעון השני של 2025, שווה ערך לכ-138 מיליון דולר בהתבסס על המחיר הממוצע ברבעון השני של 2025.

Andersen Consulting מקדמת את נוכחות אבטחת הסייבר עם 10Guards
Andersen Consulting משפרת את יכולות הייעוץ שלה באמצעות שיתוף פעולה עם 10Guards, חברה מונעת שירות מאוקראינה אשר מתמחה במתן במגוון שירותים מקצועיים ללא הצעה של מוצרים (תוכנה או חומרה).

Obsidian Security מתגברת את צוות החדירה לשוק המוביל שלה לצורך שדרוג הגנת ה-SaaS בעידן הבינה המלאכותית
פלטפורמת הגנת SaaS מובילה מחזקת את הצוות הניהולי הבכיר שלה עם חמישה גיוסים אסטרטגיים על מנת לשדרג את החברה לפני מימון צמיחה
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI