דף הבית קניות וצרכנות צרכנות פתרונות חמים למקומות קרים
פתרונות חמים למקומות קרים
יונתן רבה 17/12/09 |  צפיות: 2041

פתרונות חמים למקומות קרים

הקור שמגיע אל מדינתנו מקורו מאירופה הקרה ומדינתנו מתמודדת זו הפעם הראשונה בקור שגורם לנזקים בגוף וברכוש בעלי חיים וגידולי ירקות ופירות,פרחים ועוד ...

על מנת לדעת כיצד להתגבר על הקור אנו צריכים להכיר את המונח BTU .

BTU הינו יחידת חימום בריטית שעל מנת לחשב את החום הדרוש עלינו לחשב שטח כפול גובה כפול מעלות אשר אנו מעונינים להגיע אליה בממוצע .

על ידי תותחי חימום המונעים בעזרת סולר ו/או גז  ו/או חשמל המפזר בעזרת מאוורר ניתן להציל ממכת קור או גל קור אנשים חיות, גידולים ועוד .

יתרונם של מכשירים אלו הינו בתוצאה המיידית שלהם בלחמם אזורים קרים עד 10000 מטר/מעוקב ניתן גם לחמם אזורים פתוחים באיטליה משתמשים בתותחי חימום אלו העובדים על גז בחממות של גידולי ירקות ופירות שהקור גורם להם לטראומה שיכול להמית את השורשים ולגרום לנזק בלתי הפיך.

פתרונות חימום אלו יכולים לעזור לאוכלוסיות חלשות שנמצאות במבנים ארעיים או באוהלים לדוגמא באזור רהט . תותחי חימום אלו עובדים על חשמל חד פאזי (חשמל ביתי רגיל) וחומר הבערה הינו סולר , עלות של תותח חימום כזה הינה זניחה לעומת האסון או הנזק הבלתי הפיך שיכול להיגרם ללא מתקן החימום, מתקני החימום הינם ממקורם מאירופה הקרה אשר הינה בעלת ניסיון רב בתחום הקור העז  אשר מגיעים לישראל ועוברים בדיקות קפדניות על מנת לקבל את אישור מכון התקנים הן בהפצת המוצר והן בשכירות המתקן לחימום בחורף.

מומלץ להשתמש בתותחי חימום אלו בתעשייה,מפעלים,בתי גידול עופות, פרדסים, גני אירועים בתי קפה, ניתן להעמיד את מתקן החימום מחוץ למבנה ולהכניס פנימה צינורות חימום שמשפיעים על הטמפרטורה ומשפרים את האווירה והמצב במהירות מדהימה ניתן גם להשתמש במתקני אינפרא אדום על בסיס חשמל השפעתם במקום סגור הינה מידית.

מתקני חימום תלת פאזי חסרונם בצריכת חשמל יתרונם שקטים ונקיים להלן מספר מקומות שצריכים פתרון חימום מיידי בימי חורף קשים: מבנה תעשיה, גדולים שונים, חממות, אוהלים, מטווחים, גני אירועים, בריכות שחיה, משטחי דשא, אולמות ספורט, בתים שאין בהם תשתית של מזגנים, מוסכים, חדרי צבע.

לסיכום פתרונות קיימים בכל מדינות העולם המודרני וכל מה שעלינו לעשות זה להכין את עצמנו לימים קרים ולא לחכות לרגע האחרון , אופן העבודה של מתקן החימום הינו שבכל מתקן ישנו משאבת דלק שמעבירה סולר ובעזרת מנגנון הצתה ניצוץ הדלק נשרף וגורם לבערה בכל תותח חום ישנו מאוורר שדוחף את האוויר החם כלפי האזור הנדרש וכך נוצרות מידות הBTU הנדרשות כלפי השטח המיועד לחימום.

אופן ההפעלה הינו פשוט למדי ולא מצריך ידע או טכנאי מוסמך, המכשירים הללו עומדים בכל התקנים המחמירים של אירופה.

מסקנה עדיף לשלם בסולר או חשמל מאשר לשלם בחיי אדם. מדוע לא נוכל להשתמש במזגנים בגלל שמבנים אלה מצריכים טונות מיזוג אדירות  שלא נדבר על צריכת חשמל גדולה. לכן עדיף להשתמש בחומרי בערה כגון סולר או גז או חשמל ואף ישנם תותחי חימום העובדים על בערה טבעית.

נכתב על ע"י יונתן.ר מנהל מוצר א.מערכות טל: 1599597779 פקס: 1599597770 נייד: 0508330888 צור קשר Email 
א.מערכות - השכרה ומכירה של מזגנים ניידים תנורים חימום מאוררים ועוד


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 יונתן רבה
  יונתן.ר מנהל מוצר א.מערכות
טל: 1599597779 נייד: 0508330888
פקס: 1599597770
  Email : [email protected]
Web: http://www.hcsystem.co.il
א.מערכות - השכרה ומכירה מזגנים ניידים תנורים,קולטי לחות,מאוררים .


 


מאמרים נוספים מאת יונתן רבה
 
תנורי אוויר חם תעשייתיים קבועים
המלצות שימושיות לחישוב מתקן - לבדוק שסוג המחולל (תנור) שיותקן הינו המתאים ביותר. - להחליט אם ברצונו של המשתמש למזג את כל המתקן או רק חלק ממנו. - לבדוק אם יש מקורות חימום חינמיים (מדחסים, תנורים, משאבים, וכו'). - סוג פעילות העבודה (הטמפרטורה הנוחה נקבעת בהתאם לסוג הפעילות). - מיקום האתר (מפעל בודד אינו דומה למפעל בסמיכות למבנה אחר).

קצב תחלופת האוויר וסימפטומים של תסמונת הבניין החולה (SBS)
מחקרים רבים בדקו את הקשר בין דרגות אוורור ויחס דיירי הבניין המדווחים על תסמונת הבניין החולה (SBS). מרבית המחקרים אספו נתונים הנוגעים לקצב תחלופת האוויר ולסימפטומים מקבוצות של 5 עד 160 בניינים או אזורי בניינים והעריכו את האופן שבו שיעור הדיווח על סימפטומים עמד בהתאמה עם דרגות האוורור יחד עם שימוש במודלים סטטיסטיים לשם בקרה על גורמים אחרים.

קולטי לחות הפתרון המושלם לשמירת הבית והמשרד!
האם מרתף רטוב מהווה בעיה עבורך? היית רוצה לדעת מה גורם לרטיבות במרתפים בכלל?

תנורי חימום המבוססים על גז פרופן – בטיחות ויעילות!
כאשר מדובר על חימום פנימי, יותר ויותר אנשים שוקלים לרכוש תנורי חימום המבוססים על גז פרופן ישנם מספר גדול למדי של מודלים של מחממים חללים המבוססים על גז פרופן אשר מעוצבים עבור שימוש פנימי, ושעונים לכל דרישות הבטיחות, מה שהופך אותם לבטוחים עבור שימוש ביתי.

קצב תחלופת האוויר והיעדרות במשרדים ובתי ספר – סיכום מחקרים
במאמר זה נפרט לגבי שלושה מחקרים שבדקו את הזיקה בין קצב תחלופת האוויר ושיעורי היעדרות במשרדים ובתי ספר; שני מחקרים נערכו במשרדים, ומחקר אחד נערך בכיתות בתי"ס יסודי.

מערכות אוורור איכותיות – משפיעות על הביצועים ועל הבריאות!
קצב תחלופת האוויר וביצוע עבודות משרדיות. ניסיון להערכה של ההשפעה של קצב תחלופת האוויר על ביצועים אובייקטיבים של עבודה משרדית (שנמדדו) התבצע במרכזי שירות טלפוניים ובניסויים במעבדה בעלת מאפיינים משרדיים. √ במחקרים שנערכו במרכזי שירות טלפוניים נעשה שימוש במשך הזמן הנדרש לתקשר עם לקוחות באמצעות הטלפון, ולבצע עיבוד מידע רלוונטי באמצעות מחשב- תוצאה המצביעה על ביצוע. √ במחקרי המעבדה, המשתתפים התבקשו לבצע עבודות משרדיות טיפוסיות כגון הגהה של טקסטים, הקלדה, ופעולות מתמטיות פשוטות. מבדקים אלה מדדו מהירות ודיוק.

דרגות אוורור וביצועים אקדמיים – 4 מחקרים עדכניים!
במאמר זה נדגים ארבעה מחקרים שנערכו בבתי ספר שונים ברחבי העולם, שחקרו את הזיקה בין קצב תחלופת האוויר לביצועים אקדמיים שנמדדו באובייקטיביות, בניגוד לביצועים שנתקבלו ע"י דיווח עצמי.

קצב תחלופת אוויר ובריאות בבתים
כמות המחקרים שנערכו בנוגע ליחס שבין קצב תחלופת האוויר בבתים ובריאותם של דיירי בתים - קטנה מאוד.

מחממי גז – ליהנות בחוץ גם בחורף הקר !
מחממי גז לפטיו נמצאים בשימוש על מנת לשמור על סביבה מהנה בחוץ תוך כדי חימומו. כאשר מזג אוויר יותר קר מתקרב אלינו, חבל יהיה אם לא נוכל ליהנות מהעולם השורר בחוץ בגלל הקור. תנורי פטיו המבוססים על גז מהווים פתרון לקור. אנו משתמשים בתנורים אלו על מנת לחמם את הסביבה החיצונית בכדי שאנשים יוכלו להרגיש בנוח בסביבה שהייתה קרה בנסיבות הרגילות.

תנורי חימום אינפרא אדום BM2 דגמי OK ו IK
טכנולוגית החימום החדשה הזאת באמצעות קרינה מאפשרת לחמם אנשים וחפצים באופן מידי מרגע הדלקת המוצר עצמו. בעזרת המנורות המיוחדות ניתן להפיק גלי חום קצרים תוך כוונון התנור בלבד, באופן המונע זמני המתנה שנובעים מחימום של הסביבה הכללית, ובחיסכון אנרגטי משמעותי. הקרניים אינפרא אדומות הם חלק מכלל קרני האור של השמש. לא ניתן לראות קרינה זו אך ניתן לחוש בה הודות לתחושת החום שהיא מפיצה. על מנת להבין טוב יותר את תפקיד הקרניים האינפרא אדומות בגלים קצרים, מספיק להזכר בתחושה הנעימה שמייצר החום שמפיקה השמש, ובהבדל בין אזור חשוף לקרני השמש לבין אזור הנמצא בצל, גם אם הטמפרטורה של האויר זהה.
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI