דף הבית עסקים עסקים - אחר חברת עורכי הדין הגדולה ביותר בכוויית חותמת על הסכם לשיתוף פעולה עם אנדרסן גלובל
חברת עורכי הדין הגדולה ביותר בכוויית חותמת על הסכם לשיתוף פעולה עם אנדרסן גלובל
חיים נוי 10/09/19 |  צפיות: 11311
חברת עורכי הדין הגדולה ביותר בכוויית חותמת על הסכם לשיתוף פעולה עם אנדרסן גלובל

סן פרנסיסקו, 10 בספטמבר 2019, (BUSINESS WIRE):

אנדרסן גלובל הודיעה היום שהיא חתמה על הסכם לשיתוף פעולה עם חברת עורכי הדין הגדולה ביותר בכוויית, Al Khebra. התוספת של Al Khebra היא המדינה ה-50 עם פרקטיקה של שירותים משפטיים מבין החֶבְרות החבֵרות וחֶברות שיתוף הפעולה של אנדרסן גלובל. לאנדרסן גלובל יש קרוב ל-400 אנשי מקצוע בעשר מדינות וביותר מעשרים מקומות באזור המזרח התיכון.

Al Khebra, שנמצאת בכוויית סיטי, מנוהלת על ידי המייסד והשותף המנהל שלה אוסמה אה אל-עבדול ג'ליל. קרוב ל-50 המשפטנים ואנשי המיסים וחמשת השותפים של Al Khebra מספקים שירותים משפטיים רבים ברחבי המזרח התיכון. תחומי הפרקטיקה המשפטית של החברה כוללים חברות ומסחר, מיזוגים ורכישות, השקעות פרטיות, שותפויות, מיסים, בנקאות ופיננסים, נדלן, הון סיכון, השקעות, שינוי מבני ותעסוקה.

"אנחנו מצפים לעתיד כרקע רחב להזדמנויות האין סופיות של החברה שלנו לצמוח ולהוביל באזור. כשנשתף פעולה עם הצוות של אנדרסן גלובל, לקוחותינו יכולים להיות בטוחים שנמשיך לספק את הפתרונות המשפטיים והמסחריים הכי חלקים, מקצועיים וחדשניים", אמר אוסמה.

"למזרח התיכון יש הזדמנויות צמיחה משמעותיות והוא מאוד מלהיב עבורנו ועבור ההתרחבות שלנו", אמר מרק וורסאץ, היו"ר של אנדרסן גלובל והמנכ"ל של אנדרסן. "הוספת חברה באיכות ובגודל של Al Khebra עוזרת להמשיך למצב את אנדרסן גלובל כטובה ביותר בענף בעקביות - בכל אזור ברחבי העולם".

Andersen Global היא איגוד בינ"ל של חֶבְרות חבֵרות עצמאיות ונפרדות מבחינה משפטית שכוללות מומחי מיסים ומשפט ברחבי העולם. לאנדרסן גלובל, שהוקמה ב-2013 על ידי החֶבְרה החֲבֵרה האמריקנית Andersen Tax LLC, יש עכשיו יותר מ-4,500 אנשי מקצוע בכל העולם ונוכחות ביותר מ-149 מקומות באמצעות החֶבְרות החבֵרות וחֶברות שיתוף הפעולה שלה.

אנשי קשר

Megan Tsuei
Andersen Global
415-764-2700

מקור: Andersen Global

*** הידיעה מופצת בעולם על ידי חברת התקשורת הבינלאומית Business Wire

לפרטים נוספים: נוי תקשורת 03-6026026 זהר 052-2641769


דירוג המאמר:

תגיות של המאמר:

 חיים נוי

חיים נוי, עיתונאי, עורך ראשי של סוכנות החדשות הבינ"ל IPA, לשעבר עורך ראשי של סוכנות הידיעות עתים, חבר תא מבקרי התיאטרון באגודת העיתונאים



 


מאמרים נוספים מאת חיים נוי
 
חדשנות עטורת פרסים: כיצד מחסנית ה-ARGUS Multi-Ohm מביאה קסם אמיתי לעולם האידוי
בתערוכת Vape Club Show 2026 במוסקבה, שננעלה לאחרונה, זכה ה-MAGIC POD של חברת VOOPOO בפרס החדשנות הטכנולוגית הטובה ביותר לשנת 2026. קונספט חדש זה נועד להעלות את המודעות למחסנית ה-ARGUS Multi-Ohm החלוצית של החברה.

SASE OpsLab Ltd משיקה את פלטפורמת ניהול מחזור החיים הראשונה בתעשייה
SASE OpsLab Ltd משיקה את פלטפורמת ניהול מחזור החיים הראשונה בתעשייה, המפשטת את התפעול של פלטפורמת הבנייה וההפעלה ההיברידית של SASE

Equativ מביאה ChatGPT Ads למותגים כשותפת פרסום
Equativ הופכת לשותפה טכנולוגית של ChatGPT Ads, ומביאה מומחיות של שיווק רב-שלבי מלא, מבוסס הקשרים וטבעי, למותגים ברחבי העולם

LEPAS מרחיבה את נוכחותה הגלובלית עם התקדמות במספר שווקים
שנת 2026 מסמנת עבור LEPAS את "שנת האספקה". בעקבות השקתו האירופית במהלך שבוע העיצוב של מילאנו באפריל השנה, דגם ה-LEPAS L8 זמין כעת להזמנה מוקדמת בבריטניה, איטליה, ספרד ובשווקים אירופיים נוספים, בעוד שמשלוחי הדגמים LEPAS L6 ו-LEPAS L4 מתקדמים בדרום-מזרח אסיה

CGTN: סקר CGTN - מדוע פתרון ארגון שנגחאי לשיתוף פעולה (SCO) לממשל גלובלי זוכה לתשומת לב רבה?
הממשל הגלובלי נכנס שוב ל"רגע ה-SCO" (ארגון השיתוף הפעולה של שנחאי). לקראת פסגת הארגון ב-2026, סקר דעת קהל שנערך על ידי CGTN בשיתוף עם אוניברסיטת רנמין של סין, באמצעות המכון לתקשורת בינלאומית בעידן החדש, בקרב 13,707 משיבים מ-48 מדינות ברחבי העולם, מעלה כי 74.6% מהמשיבים סבורים שהארגון מציע נתיב פרגמטי לשיתוף פעולה בין מדינות בעלות שיטות שונות, ומשמש כוח חשוב בקידום סוג חדש של יחסים בינלאומיים ובבניית קהילה בעלת עתיד משותף לאנושות.

Nyxoah מודיעה על חילופי מנהל הכספים הראשי
Nyxoah SA (נאסד"ק/יורונקסט בריסל: NYXH), חברת טכנולוגיות רפואיות המתמקדת בפיתוח פתרונות חדשניים לטיפול בדום נשימה חסימתי בשינה (OSA), באמצעות נוירומודולציה, הודיעה היום כי ג'ון לנדרי, מנהל הכספים הראשי של החברה, יסיים את תפקידו ב-2 באוקטובר 2026 לטובת הזדמנות מקצועית אחרת.

FQ-42 Vengeance מוצא בית חדש בבסיס חיל האוויר קריץ'
אספקת המטוס היא עוד ציון דרך בתוכנית ה-CCA

פייר לה מאן יפרוש מתפקידו כנשיא ומנכ"ל PMI
PMI) Project Management Institute), הגוף המוביל בתחום ניהול הפרויקטים, הודיע היום כי פייר לה מאן החליט לפרוש מתפקידו כנשיא וכמנכ"ל, החל מ-30 בספטמבר 2026. יוהנס היינליין, מנהל הצמיחה הראשי, מונה לנשיא ולמנכ"ל הזמני של PMI, גם כן החל מ-30 בספטמבר 2026

תערוכת וכנס הרכב החשמלי 2026 חושפים את סדר היום של הכנס המקצועי, המקדם את העידן הבא של הניידות
בעוד התחבורה החשמלית עוברת משלב היעדים השאפתניים לשלב היישום בהיקף נרחב, תשומת הלב מופנית למדיניות, להון, לתשתיות ולטכנולוגיות הנדרשים לביצוע המעבר.

מדריך מישלן חשף את מבחר מקבלי זוכי מפתחות מישלן לשנת 2026 במזרח התיכון, באפריקה ובהודו
189 מלונות ברחבי ערב הסעודית, קטאר, בחריין, עומאן, כווית, איחוד האמירויות הערביות, ירדן, מרוקו, מצרים, דרום אפריקה והודו זוכים בתואר "מפתח מישלן" · 9 מלונות קיבלו שלושה מפתחות מישלן · שני מקומות אירוח נכללו בארבעת הפרסים המיוחדים של מדריך מישלן
     
 
שיווק באינטרנט על ידי WSI