יש לך רעיון מקורי לסטארט אפ מנצח אך אינך יודע כיצד לגשת לעניין ולהפוך את הרעיון התיאורטי שלך למציאות בת קיימא? מרגיש שהחמצת את הרכבת ופספסת הזדמנות נהדרת להשתתף במהפכת הסלולר שרק הולכת וצוברת תאוצה בשנים האחרונות? מעוניין לברר מה יהיה סדר גודלן של ההוצאות עבור הוצאתו לפועל של המיזם הפרטי שלך, מבלי שחלילה יגנבו לך את הרעיון במזיד או לאו? חייב למצוא חברה מתאימה לפרופיל המוצר שלך אך עדיין לא יודע איזו חברת פיתוח תהיה האידיאלית עבורך צרכיך?
אם שאלות אלו נוגעות לך, קרוב לוודאי שאתה מצוי בתחילת הדרך העסקית שלך כיזם, ולשם כך עליך לקבל הכוונה מקצועית וחוות דעת של מומחים, בכל הנוגע להמשך פעילותך ובפרט במסגרת פיתוח המוצר שלך בהתאם למכשירי הסלולר והטאבלטים של אייפון או אנדרואיד. בכתבה שלפניך תוכל למצוא מדריך שיסייע לך להבין כיצד עליך לפעול בתחילת הדרך העסקית שלך למען הימנעות מטעויות נפוצות ומיותרות במהלך שלבי התכנון, העיצוב, האפיון, הפיתוח, בדיקות איכות עבור המוצר, הפצה ושיווק בפועל.
אז יש לך רעיון נהדר של פיתוח אפליקציות, קרוב לוודאי שכבר הרצת בראשך במשך מספר חודשים, תכננת ועמלת ימים ולילות על כל הרבדים והנושאים הקשורים בדבר. אם גם אתה אינך יכול ליהנות עוד משנת היופי שלך בשל רצון שרק הולך וגובר להוציא לפועל את הרעיון הנהדר שלך, אנו שמחים לבשר לך שהגעת לשלב בשל דיו. אז ראשית ברצוננו להבהיר שכיום רבים מהיזמים הצעירים ובכללם גם אחוז בלתי מבוטל מהיזמים הוותיקים אינם בעלי רקע בעולם הטכנולוגיה.
חשוב לציין שהכרות עם ההיבט הטכנולוגי בהחלט מהווה יתרון אך לא מדובר בגורם מכריע להצלחה של המיזם. בשלב הראשון אם כן עליך לערוך אפיון אפליקציה על ידי כתיבת הרעיון שלך בקובץ וורד ובניסוח שלך בכל הנוגע לתפקידים ולשימושים של האפליקציה. באותו הקובץ יש להגדיר בצורה כללית את הפונקציות העיקריות של האפליקציה במספר סעיפים שכל אחד מהם יתייחס בצורה כללית למערכת הכוללת.